ZSR Boreas klaar voor The battle of the black water

Zwolle – Op 24 mei 2012 zal de Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas voor de achtste keer op rij The battle of the black water organiseren. Deze roeiwedstrijd over vijfhonderd meter zal verroeid worden door de verschillende Zwolse studentenverenigingen.

Na drie jaar op rij winst voor Gumbo Millennium zal deze vereniging helaas dit jaar de titel niet komen verdedigen. De strijd zal dit jaar gaan tussen S.V. Oikos Nomos, CSV Ichthus, Navigators Studenten Zwolle, ZHTC, S.V. Waltertje, Eudaimon en Stukoz. Een deel van de opbrengsten van dit evenement zullen worden gedoneerd aan het goede doel Nelson Mandela Township Rowing Club. NeMaTo is gevestigd in de sloppenwijken van Port Alfred, Zuid Afrika en heeft als doel de jeugd hier door middel van sporten te stimuleren op verschillende gebieden en zo hun leven te verbeteren.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Elk jaar weer een mooi feest! Jammer dat ik dit jaar niet mee kan doen maar ik heb tot nu toe alleen maar positieve reacties gehoort van de studentenverenigingen. Het weer zit ook mee dus een gegarandeert succes!


    Maak melding

Reageer