Bløf slotact ‘RTL Viert De Zomer Concert’ Zwolle

Zwolle – Op 25 augustus sluit Blof het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ in Zwolle groots af met een spectaculair optreden en vuurwerk. Negen van Nederlands beste artiesten zullen die dag in Zwolle optreden tijdens het ‘RTL Viert De Zomer Concert’.

Eerder werd al bekend dat Krystl, Alain Clark, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Van Velzen, Ilse DeLange, Racoon en Di-rect optreden. De presentatie van dit zomerse concert is in handen van John Williams. Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot zomerse concertlocatie met een groot podium en een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Tussen de optredens door klinken de zomerse klanken van een DJ en het concert wordt knallend afgesloten met een prachtig vuurwerk.

Kaarten voor het ‘RTL Viert De Zomer Concert’ kosten € 25,- en zijn verkrijgbaar via www.rtlviertdezomerconcert.nl en alle Primera winkels.

Bron: Bruno.nl

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Ik blijf erbij dat ik 25e heel veel vind voor 9 bands/artiesten die je de hele zomer door op tig plekken voor nop kunt bekijken.


  Maak melding

 2. @FCZZ bijna alle andere dagen van het jaar kun jij met alle rust op je balkon zitten, het is een evenementen terrein, geen natuurgebied 🙂


  Maak melding

 3. Eens

  Ik blijf erbij dat ik 25e heel veel vind voor 9 bands/artiesten die je de hele zomer door op tig plekken voor nop kunt bekijken.

  Die commerciële omroep zal er wel veel aan verdienen. Maar VVV knijpt em ivm vakantietijd?


  Maak melding

 4. Ik krijg spontaan eczeem van mensen die lopen te zeuren over dat geluid! Je leeft in een stad en daar horen evenementen thuis. Er zijn mensen die gewoon niet door hebben wat een evenement oplevert. Gelukkig maken we met een Bevrijdingsfestival, RTL Viert de Zomer of een Fusion of Dance heel veel mensen blij. Er blijven altijd een aantal beroepszeikerds over. Gelukkig kunnen die hun hartje luchten op Weblog Zwolle.


  Maak melding

 5. @Rick gelukkig maar dat er nog 364 andere dagen over zijn 😛

  Nee ik ga er gewoon naar toe en lekker een pilsje drinken in het park. Ik ben blij dat er van dit soort evenementen worden gehouden in het park! En daarna met iedereen de stad in is ook goed voor de omzet van de kroegen! 😀


  Maak melding

 6. Eindelijk een beetje roering in de stad en iedereen loopt weer te zeiken! Park de Weezenlanden is DE locatie voor dit soort evenementen. Locale middenstand kan hopelijk weer goede zaken doen. En daar gaat het toch ook om?
  Kom op mensen, niet zo bekrompen gaan doen.


  Maak melding

 7. Hele leuke line-up gegarandeerd een feestje in Zwolle!
  Vanuit Zeeland is het wel een heel eindje terug ’s nachts…
  dus wij blijven, leuke tips voor hotel, bed-breakfast?


  Maak melding

Reageer