Mannen aangehouden voor bezit harddrugs

Zwolle – Twee mannen van 24 en 39 jaar uit Portugaal en Groningen werden op maandagochtend 21 mei aangehouden op de Schellerallee.

De mannen gedroegen zich verdacht en verkeerden zichtbaar onder invloed. Bij de fouillering werden bij beide mannen verschillende gripzakjes met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. De mannen werden ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt. De drugs werden in beslag genomen.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Ik heb het hele stuk op het Fok Forum gelezen.

  Mocht je geprobeerd hebben het stuk hier te plaatsen dan zal je zien, dat je door vele “verboden” woorden toestemming van de admin moet krijgen.

  Bij mij verspeel je in ieder geval ELKE vorm van respect door uitspraken als:

  Die k*nker N*Ber heeft dus die h*mo’s in het blauw gebeld. Of eigenlijk is hij het tegenovergestelde van een N*Ber. Hij verrade geen j*den maar snitchte over ons tegen de j*den.

  Dus die agenten kwamen naar ons toe en we mochten gelijk onze zakken legen en ik had dus nog maar 12 gram mdma bij en 7 gram speed. En nog een klein beetje 2c-i. De agenten die ons oppakten waren echt t*ringlijers

  Dus je bent gewoon fout bezig! Punt uit!

  Nu heb ik dus verklaard dat ik de drugs bij me had voor eigen gebruik, weg te geven en te ruilen tegen ander lekkers dat ik zelf niet bij mij had. Die agenten vonden het maar raar dat ik drugs gratis weggeef. Toen uitgelegd dat krakers en ravers een hekel aan geld hebben en alles delen

  Natuurlijk is dat raar! In de huidige maatschappij werken we nu eenmaal met geld. Leer er maar mee leven.

  Je doet het hele verhaal van jouw kant uit de doeken, maar ik zie dus echt geen ander verhaal dan wat hier boven staat. Jullie waren onder invloed, jullie hadden zakjes harddrugs bij je en jullie gedroegen je verdacht.

  Mensen mogen het best zeggen als ik het helemaal fout zie, maar ik denk niet dat je hier op veel begrip hoeft te rekenen 😉


  Maak melding

Reageer