Mega tuinfeest bij Jongerencentum ReZet

Zwolle – Vrijdag 25 mei vindt er bij joingerencentrum ReZet een Mega zomer tuinfeest plaats met optreden van de Gekke Swag Boys!

Het feest vindt plaats in de tuin van ReZet. Verschillende dj’s draaien hun beats vanaf steigerconstructies, er is een Sishabar, er worden broodjes hamburger verkocht en het wordt erg mooi weer! Rond 21.00 uur is er een optreden van de Gekke Swag Boys, winnaars van Latent Talent Zwolle. Van 20.00 tot 24.00 uur, leeftijd 13 t/m 21 jaar, entree €2,50. ID verplicht!

Artikel delen:
Reacties 8
 1. @buurtbewoner, over welke buurt heb je het? Woon zelf ook in de buurt en heb nog nooit overlast ervaren. En ben je er al wel eens binnen gestapt, er valt prima met de begeleiders daar te praten.


  Maak melding

 2. Nou Ingrid de buurtbewoners heeft gelijk hoor ik woon ook daar in de buurt .Het is veelvuldig voor gekomen dat wanneer bij Rezet de voorstellingen op vrijdags afgelopen zijn savonds de jeugd in groepjesmet een hoop herrie en geschreeuw door het winkelcentrum kwamen.Met de nodige blikjes en rotzooi van zich afsmijtend . En ook nog eens hier en daar de boel omver schoppen zoals rijwielen die nog in de klemmen stonden .Zelfs scholen er dan hele groepjes bij elkaar bij apotheek hanzeland op de hoek en gooien daar de kleine flesjes van heineken kapot op de grond.Er zijn knaapjes bij die nog geen zestien zijn en toch met bier in het openbaar staan.Overal staan voor deze jongeren bij de parken afval bakken maar ze smijten de boel gewoon van zich af .Ik zou zeggen ga ze eens volgen na afloop van dat feest dan kun je het met eigen ogen zien


  Maak melding

 3. En Ingrid er kan wel goed met de leiders gepraat worden maar deze leiders begeleiden de jeugd niet na afloop de wijk in na de richting van hun huis.Dus hun zien niet wat er daarna gebeurd


  Maak melding

 4. @Pieters, dit is inderdaad reden om te gaan over leggen. Misschien in combinatie met de wijkagent? Wanneer dit niet bekend is bij de instantie’s dat deze feesten zoveel overlast geven, blijven ze er toestemming voor geven.


  Maak melding

 5. Hartstikke leuk voor de jongelui en dat nog wel in het broedseizoen. Rezet, is dat niet in Zuid en valt dat niet onder Travers? Voor klachten e.a. kun je ze daar dus indienen, maar de ervaring leert dat Travers zijn oogjes sluit en het liefst zaken onder de tafel schuift. SSSSSSSST

  Ik gun de jongelui hun feestje. Echt waar. De begeleiders zijn opgeleide beroepskrachten die best weten wat ze doen, al zitten er inderdaad wel wat risico’s aan…

  P.S. Ingrid, gezien je reactie op BFO/hedon vraag ik me af of jij meer weet hoe een organisatie een plekje kan verkrijgen met een podium. Ik heb geen interesse en ben er zelfs niet als bezoeker. Is het een kwestie van wie het meeste betaald aan BFO? Hedon krijgt subsidie en dus gaat het om belastinggeld. Heeft Hedon het meeste (belastinggeld) geboden? Hedon valt onder Travers waar begeleiders, je weet wel die mensen die jongelui bij Rezet in het gereel trachten te houden, als oud vuil aan de kant worden geschoven door de directie. Rembrandtien dicht, beroepskrachten die op straat worden gezet en hoe dat daar gaat dat wil je niet eens weten. Hedon dat ‘belasting’geld pompt in BFO…


  Maak melding

 6. @euvelrie ik probeer je gebrabbel te ontcijferen, en de enige conclusie die ik kan trekken is dat je een heleboel feiten uit je duim zuigt.


  Maak melding

 7. @euvelrie,
  Ik ben zeker geen insider, maar ik vind dat een ieder zijn feestje moet kunnen vieren. Ervaar niet snel iets als overlast.
  Mijn ervaring met Rezet is dat mijn zoon er eerder zelf regelmatig kwam. En ben er daardoor zelf wel eens geweest omdat er iets aan de hand was. Daar werd erg serieus mee om gegaan, en wat mee gedaan.

  Ook dit waren mensen van Travers, ik volg hierover de berichten, en lees inderdaad dat hier behoorlijk op bezuinigd wordt. En dit zal zeker e.e.a. niet ten goede komen.

  Ditzelfde geld denk ik ook voor jeugdland, ben benieuwd hoe e.e.a zich blijft onwikkelen.

  En wat je vraagt over Hedon dat zegt mij niet, maar weet jij hier meer van………


  Maak melding

Reageer