Open dag Blue Hawks Zwolle

De Zwolse honk- en softbalvereniging Blue Hawks houdt maandag 28 mei de jaarlijkse Open Dag. Op Tweede Pinksterdag kan iedereen vanaf 14.00 uur kennismaken met het honkbal en softbal en natuurlijk met Blue Hawks op de accommodatie aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek.

Tijdens de Open Dag kun je onder andere slaan in een slagkooi, hotdogs eten en meedoen aan honkbalspelletjes. Deze dag wordt muzikaal opgeluisterd door de drumband van de Zwolse muziekvereniging Excelsior Westenholte. De toegang is gratis! Heb je interesse in honkbal of softbal, zin om eens een balletje te gooien, of wil je gewoon komen kijken, dan ben je op maandag 28 mei van harte welkom!

HSV Blue Hawks

De honk- en softbalsport werd 45 jaar geleden geïntroduceerd in Zwolle. Momenteel groeit Blue Hawks uit tot één van de grootste honkbalverenigingen in Overijssel. De club telt dit seizoen drie jeugdteams, één heren honkbalteam en één softbalteam. De afgelopen drie seizoenen behaalde de club vier kampioenschappen.

Dit seizoen heeft Blue Hawks weer de beschikking over een nieuwe hoofdsponsor. Bwefar Lichtprodukties is bereid gevonden om de Zwolse club financieel te ondersteunen. De sponsor zal onder meer de komende jaren op de kleding van de spelers uit het herenteam te zien zijn.

Artikel delen:

Reageer