Volksverhaal over de freule van Eekhout

Zwolle – Als het verhaal over de freule van Eekhout bij de volksverhalenwedstrijd van jijenoverijssel de meeste stemmen haalt, komt het in aanmerking voor de publieksprijs van € 5000,-. Dan kan een lang gekoesterde wens van de buurtvrijwilligers van de stichting “Freule van Eekhout” en van de vele bezoekers van park Eekhout in vervulling gaan: een op de riolering aangesloten, dus duurzame toilet ( ruimte) in het park.

Tot nu toe moet men zich daar steeds behelpen met telkens gehuurde toiletten. Niet alleen een minder fraai gezicht in een prachtig park, maar ook nog eens kostbaar. Park Eekhout in Zwolle heeft, en dat is al bewezen, nagenoeg alle ingrediënten voor sfeervolle, laagdrempelige festiviteiten in huis. Een vurig gewenste en ook noodzakelijke voorziening, een op de riolering aangesloten toilet in het park ontbreekt echter nog. Het plan daarvoor ligt klaar, maar ketst tot nu toe af op het bedrag van ca € 5000,-. U hebt nu de kans om al die vrijwilligers daadwerkelijk helpen. Stemmen kan van 20-30 mei.

"Laten wij samen de vele vrijwilligers die zich zo volop inzetten voor uw en mijn vermaak in het park een handje helpen. Het kost u niks, dus daarvoor hoeft u het niet te laten. En eerlijk gezegd, dan helpen we toch ook een beetje onszelf? Zo maken we samen de stad. Mag het verhaal over de freule van Eekhout op uw stem rekenen?"

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer