Zwolse Miss vertegenwoordigt Nederland voor Miss EM

Zwolle – Een aantal weken geleden is onze Zwolse Miss Avalon-Chanel benaderd door de organisatie van Miss EM met de vraag of ze Nederland wil gaan vertegenwoordigen in Rust, Duitsland, voor Miss EM: Miss Europa Meisterschaft. Aan deze verkiezing nemen 16 missen deel, uit alle 16 landen die meedoen aan het EK voetbal.

miss_avalon-chanel_weyzig_at_hans_van_eijsden.jpg
Miss Avalon-Chanel
De kansen en eerste opinies staan er goed voor. Niet alleen vanwege haar karakter, intelligentie en uitstraling, maar ook vanwege de ruime ervaring van de Zwolse: in 2009 werd ze Miss Nederland, waarna ze haar daar opgedane ervaring succesvol kon inzetten bij Miss Universe 2009, Miss World 2009 en Miss World Cup 2010. "Deze keer, anders dan tijdens de Miss Universe en Miss World verkiezingen, zal ik proberen alleen maar te genieten van het avontuur. De dingen die ik destijds ben vergeten of anders had willen doen, die ga ik nu over doen, zodat ik er met een super goed gevoel op terug kan kijken. Misschien ook wel zodat ik het ‘Miss zijn’ voor een deel kan afsluiten, hoewel, eens een Miss, altijd een Miss!", aldus Avalon-Chanel.

Momenteel studeert het Zwolse model in Rotterdam de opleiding "Ondernemen", die ze van plan is om volgend jaar af te ronden. Daarnaast is ze bezig met een groot project, wat te maken heeft met zang en High-Fashion. Wanneer daar meer duidelijkheid over is, zal Weblog Zwolle dat natuurlijk melden.
Een drukke agenda dus voor de 22-jarige Zwolse waarbij ze veel buiten de stad is en vandaag vertrekt, maar via deze weg maakt ze het toch nog een beetje goed: "Zwolle zal altijd mijn stad blijven, waar ik ongetwijfeld af en toe in de weekenden nog te vinden zal zijn! Want eens een blauwvinger, altijd een blauwvinger!".
Met Zwolse trots wenst Weblog Zwolle Avalon-Chanel ook deze keer alle succes toe bij deze internationale Nederlandse vertegenwoordiging.
Artikel delen:
Reactie 1
 1. Die Avalon-Chanel heb je dondersstrak vastgelegd Hans! 😮

  – ook nog zang en high-ubermodetalent (wat dat ook zijn mag).
  Kan tevens op ondernemende wijze aan de bak.

  Miss Europa-Meisterschaft. Ook niet verkeerd…meister worden tijdens een meisterschaftsverkiezing in…Duitsland zelf :D:D:D

  De finale is waarschijnlijk op de dag van de Voetbal-finale?
  Zal Ronaldo wel 1e rang zitten, die is dan toch al uitgevoetbald 😉


  Maak melding

Reageer