Scheidend Ambelt bestuurder verrast bij station Herfte

Zwolle – Medewerkers van de Ambulante Dienstverlening, Onderwijsondersteuning en Ontwikkeling en Indicatie en Planning van de Ambelt hadden woensdagmorgen een bijzondere verrassing in petto voor de vertrekkende bestuursvoorzitter van de Ambelt, Frits Prins. Met een speciaal gereserveerd treinstel van de NS werd Frits Prins deze ochtend in zijn woonplaats Dalfsen opgehaald om nog éénmaal te stoppen op de plaats waar zich vroeger (rond 1928) een stationnetje voor het dagsanatorium bevond, de voorloper van de Ambelt.

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_03_.jpg

Hier aangekomen werden Frits en zijn vrouw enthousiast binnengehaald door medewerkers en leerlingen met vlaggetjes en ballonnen. Ambelt-medewerker Jacora Hüsken: “De NS heeft in het teken van Spoorwensdag alle bereidheid getoond om aan deze actie mee te werken. De trein kon daarom stoppen op de oude plek van station Herfte, bij de spoorwegovergang Valkenbergweg. Frits Prins is altijd erg geïnteresseerd geweest in de geschiedenis van de Ambelt, daarom hebben wij dit speciaal in zijn afscheidsweek voor hem geregeld. Na een loopbaan van 38 jaar en zoveel respectvolle inzet, wilden we hem niet zomaar laten vertrekken”

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_06_.jpg

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_05_.jpg

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_04_.jpg

Vrijdag 25 mei 2012 neemt Frits Prins, voorzitter van het College van Bestuur, officieel afscheid van de Ambelt. Deze dag staan een afscheidsbijeenkomst en –symposium voor medewerkers en relaties op de agenda.

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_01_.jpg

23-05-2012_onthaal_frits_prins_per_trein_in_herfte_02_.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Scheidend Ambelt bestuurder verrast bij station Herfte”

Reacties zijn gesloten.