Jazzvocaliste treedt op in Zwolle

Het jazzseizoen van de Zwolse Jazzclub op de Willem Jan wordt op donderdag 24 mei spetterend afgesloten met een optreden van Carmen Gomes.

Het is al weer enige jaren geleden, dat Carmen het eerste Nederlandse Jazzvocalistenconcours in Zwolle won en ze behoudt daardoor nog altijd een warme herinnering aan deze stad. Ze komt dan ook met veel plezier spelen met haar band. Haar repertoire is breed, haar uitvoering verrassend en de arrangementen zijn zeer origineel. Ontegenzeggelijk is ze bezig een van de grote vocalisten te worden in de Nederlandse jazzwereld. We proberen altijd om bij de jazzclub bijzondere artiesten en groepen te brengen en deze keer is dat dan zeker ook weer gelukt. Voor nadere informatie: www.carmengomes.com.

27 september start de Zwolse Jazzclub weer met het nieuwe seizoen met al weer een speciaal optreden: Pianist Pieter van Santen, onlangs nog met broer Jacco te gast op de boot, komt dan met zijn zijn trio voor de “Try Out” van zijn theaterprgramma “Van Santen Zingt Zelf”. Zeker een reden om er volgend jaar weer bij te zijn.

Zoals gewoonlijk op de Borrelsboot de Willem Jan. 

Aanvang 21.00 uur
Toegang gratis.

Artikel delen:

Reageer