The Young Ones spelen Avenue Liberté

Zwolle – Met dansende hondjes, vuurspuwers en vijfentwintig clowns vol levenswijsheid. Van relatie- perikelen en de vrouw met drie borsten tot Duitse circusbazen met een eier fascinatie. Een compleet rariteitenkabinet op een draaipodium… Wir machen circus!

bfo_2_-_kopie.jpg

Onder leiding van regisseur Jeroen Kriek maakten 27 jonge spelers in 12 weken tijd de voorstelling Avenue Liberté. Een voorstelling vol muziek, dans, freaks en andere variété. Visueel een lust voor het oog maar daarnaast ook een kritische noot op de huidige consumptiemaatschappij. Avenue Liberté is een voorstelling om vol verwondering naar te kijken, maar zet u ook aan het denken over de actualiteit. Op bevrijdingsfestival Overijssel was al een 30 minuten durende preview van de voorstelling te bekijken. Op de gelijknamige theaterweide ‘Avenue Liberté’ speelde Avenue Liberté maar liefst 7 keer voor een bomvolle circustent. Op 1 en 2 juni speelt de voorstelling nu in volledige vorm in Theater Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan te Zwolle.

Zwolle Unlimited

Avenue Liberté is onderdeel van het Zwolse Festival Zwolle Unlimited en is te zien op vrijdag 1 juni om 20.00 uur en zaterdag 2 juni om 15.30 uur en 20.00 uur. Kaarten kosten 8,00 euro per stuk en zijn te reserveren via www.theateryoungones.nl

Op zondag 3 juni is de voorstelling nog twee keer te bewonderen op Festival Havenwerk te Deventer. Kaartverkoop gaat via www.festivalhavenwerk.nl Theaterschool Young Ones Avenue Liberté is de eindproductie van de cursus ‘Young Ones On Tour’. Een cursus voor gevorderd jong theatertalent. Theaterschool Young Ones is onderdeel van Kunstencentrum Muzerie.

Meer informatie over Theaterschool Young Ones kunt u vinden op theaterschool.theateryoungones.nl

Artikel delen:

Reageer