Jump In Zwolle

Het eerste weekend van juni staat Zwolle bol van de paardensport! Hippisch Centrum de Haerst organiseert dan de eerste editie van Jump In Zwolle. Springruiters uit de wijde regio komen naar Zwolle om een sprong te wagen naar de aantrekkelijke (extra) prijzenpot. Naast het springconcours organiseert Jump In Zwolle een outdoor fair, een Ruiterbal en kinderactiviteiten.

Vrijdagmiddag begint Jump In Zwolle met de regionale B- en L-rubrieken. De combinaties rijden een klassiek parcours in de hoofdring en kunnen daarna direct een tweede parcours rijden in de naastgelegen bak. Vanaf de tribune kunnen de verrichtingen prima worden gevolgd. Vrijdagavond begint om 21.00 uur het populaire Ruiterbal. Ruiters en amazones, die starten tijdens Jump In Zwolle, kunnen gratis naar binnen. Zaterdag begint om 09.00 uur het M-springen. Daarna komen de combinaties in de zwaarste regionale klassen, de Z en het ZZ, aan de start.

Extra prijzen
Naast het aantrekkelijke prijzengeld stelt een aantal sponsoren extra prijzen ter beschikking. Zo biedt hoofdsponsor Wensink uit Zwolle de winnaar van het ZZ-springen een weekendarrangement aan met een bezoek aan de Mercedesfabriek in Stuttgart.
De beste combinaties over twee parcoursen ontvangen extra prijzen (Z/ZZ: 1e prijs € 300/2e 200/3e 100, B/L/M: 1e prijs € 200/2e 150/3e 75). Voor veel ruiters en amazones een reden om te starten op Jump In Zwolle!

Jump In Zwolle biedt meer
Naast het springen is er op het terrein van Hippisch Centrum de Haerst meer te doen. De gezellig aangeklede outdoor fair biedt onder meer kleding voor buitenlui, zoals waxjassen, fleecekleding en laarzen. Maar ook ruitersportmode, interieurartikelen voor binnen en buiten, brocante, het is allemaal te vinden op de outdoor fair bij Jump In Zwolle.
De kinderen kunnen zich vermaken bij het springkussen of bij de sport- en spelactiviteiten, die door SportEve worden georganiseerd.
Met het Ruiterbal op de vrijdagavond biedt Jump In Zwolle een compleet programma voor de paardensportliefhebber. Ruiters en amazones die starten tijdens Jump In Zwolle krijgen een (gratis) entreebewijs voor het Ruiterbal.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Door de huidige hype dacht ik even dat het om iets anders ging, maar de eerste regel maakte al duidelijk dat het hier om paardensport gaat 😉


    ⚠️ Meld

Reageer