Het weer: overwegend zonnig

Zwolle – Na een heerlijke lentedag met aangename temperaturen leken we in Zwolle ook niet aan het ‘noodweer’ te ontkomen. Maar niets was minder waar. Terwijl voor de provincie code Oranje was afgegeven, bleef het voor ons bij wat gerommel, een paar flitsen en wat neerslag. Of dit erg is hangt af van je instelling. De onweerfan zal teleurgesteld zijn maar gezien de schade en het ongemak in andere delen van het land mogen we toch niet treuren.

23-05-2012_weerfoto__zwolle.jpg
Zwolle 

De nacht van woensdag op donderdag verloopt grotendeels helder en nog een kleine kans op wat regen. De minimumtemperatuur ligt rond de 15 graden. De wind is zwak tot matig uit oostelijke richting. Overdag is het droog en zijn er flinke zonnige perioden en het blijft droog. De middagtemperatuur loopt op naar een aangename 24 graden. De wind is oost tot noordoost en is overwegend matig van kracht. De rest van de week verloopt droog en zonnig met temperaturen rond de 22 graden. 
20120524_weergrafiek.png
Bron: meteozwolle.nl  

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zomers weer, De Peperbus, Grote Kerk, (Dominicanenklooster ook?), Inwoners en hun onderkomen, groen, zo vrij als een vogel…ZWOLLE, nogal compleet weergegeven op een klein, kleurrijk plaatje.

    Al zijn er natuurlijk ook héle andere onderkomens in veelzijdig ZWOLLE.


    Maak melding

  2. Mooi zijn die zomergasten die de fotograaf heeft vastgelegd, zo trouw helemaal
    teruggekomen uit Afrika . Dartelend boven de terra-cotta daken van Zwolle , die bijna net zo mooi zijn als de toits (gris) de Paris ! 😉


    Maak melding

Reageer