Monopoly krijgt editie van Zwolle

Zwolle – Vorig jaar heeft de Rotary Amersfoort een speciale ‘Monopoly’ Amersfoort- editie uitgegeven. De straten van het Monopoly-spel werden verkocht aan ondernemers uit de stad, die hun logo en straatnaam aan een straatje verbonden. De opbrengsten, groot 30.000 euro, werden geschonken aan het goede doel: “Stichting Leukemie”. Marc de Lange van IQ Kunst nam ook deel in dit Amersfoortse Monopoly-spel en werd enorm geïnspireerd om een zelfde spel, maar dan als editie Zwolle, te ontwikkelen met Nazorgcentrum IntermeZZo als goed doel. 

monopoly_zwolle.jpg

De Lange is de aanjager van dit initiatief en neemt met zijn bedrijf ook zelf deel. Nazorgcentrum IntermeZZo elke vorm van extra revenuen heel goed gebruiken, daar de organisatie volledig afhankelijk is van giften en subsidies. De initiatiefnemers van Monopoly Zwolle hebben van de fabrikant de toezegging gekregen dat wij tot 1 juli de tijd krijgen om te kijken of dit project haalbaar is. Ze dienen namelijk minimaal 1100 spellen af te nemen. Monopoly is nog steeds het meest gespeelde familiespel en staat garant voor jaren lang plezier! Bij voldoende animo, worden de spellen begin oktober geleverd.

In de Zwolse editie mag uw onderneming natuurlijk niet ontbreken! Er hebben al heel wat bedrijven positief gereageerd. Ook zij zien de toegevoegde waarde van een op maat gemaakt spel met tal van Zwolse spelers zitten. In oktober zouden de Zwolse edities van Monopoly geleverd kunnen worden. Hierbij heeft elk deelnemend bedrijf de spellen ruimschoots op tijd in huis voor bijvoorbeeld kerstgeschenken voor personeel of relaties!

|De aanbieding:

Elk deelnemend bedrijf betaalt een standaard bedrag van 750 euro en neemt hierbij minimaal 40 spellen van ieder 50 euro af. Dit komt neer op een bedrag van 2750 euro, exclusief BTW. Het bedrijf krijgt een straat en mag deze straat een eigen straatnaam geven, waarbij naam / logo op de straat vermeld wordt. Ook zijn er tal van kans-/ algemeen fonds-kaarten die verwijzen naar straten, waarbij leuke verwijzingen verzonnen kunnen worden.

Mocht u interesse hebben of een bedrijf weten die geïnteresseerd kan zijn, dan kunt u direct contact opnemen met Daphne Brouwer via doperop@gmail.com. Uw deelname is niet alleen heel leuk maar voor Nazorgcentrum IntermeZZo ook heel waardevol!

Artikel delen:
Reacties 7
  1. 1) Monopoly is een dodelijk vervelend spel in de eindfase (die vaak 3x zo lang duurt als de rest van het spel).
    2) Ik heb al 2x Monopoly (gewoon en de astronomieversie).
    3) Het klinkt alsof dit één groot reclamebord wordt, waar er totaal geen structuur zit in de straatgroepen. Als er een bedrijf uit de Marslanden en één uit Holtenbroek het meest betalen, worden dat de Leidscheplein en Kalverstraat.

    En toch… zou ik hem graag willen hebben 😀


    Maak melding

Reageer