Mooi nieuw seizoen Hedon in de steigers

Zwolle – Terwijl de eerste sporen van de zomer eindelijk voelbaar worden is poppodium Hedon al volop aan de slag met het programma voor het najaar. Er staat inmiddels een stevige fundering voor het nieuwe seizoen dankzij een reeks mooie namen op de agenda. Seizoen 2012 / 2013 zal tevens het laatste seizoen zijn in de huidige staat van het pand. Met een programmering zoals nu in de steigers staat bereidt Hedon zich voor op de geplande uitbreiding.

Hedon zoekt als altijd de uitdaging in het neerzetten van een programma voor een breed publiek. Het komende seizoen is dit weer gelukt waardoor er voor elk wat wils te vinden is in de uitgebreide agenda. Al direct in september zijn het o.a. Chef’Special, Greg Holden, Textures en DeWolff waarvoor de verwachtingen hoog gespannen zijn. Oktober doet daar vervolgens niet aan onder met Destine, Trijntje Oosterhuis en The Tallest Man On Earth in de lijst. Laatst genoemde is overigens één van de vele samenwerkingen met Odeon De Spiegel Theaters.

Traditiegetrouw is november één van de drukste maanden aan de Burgemeester Drijbersingel en dat is nu al te zien. Naast Jimmy LaFave, de combinatie Barrelhouse en Ruben Hoeke, Nico Dijkshoorn & Ronald Giphart, Delain, Gerard Ekdom, De Dijk, Erwin Nyhoff en Royal Republic staan er nog een aantal hele mooie concerten en dancefeesten in optie, welke nog niet bekend mogen worden gemaakt. Later in het seizoen komen in elk geval Moke, Jungle By Night en Gare Du Nord nog voorbij.

Ook dit seizoen hebben Odeon De Spiegel Theaters en Hedon de handen ineen geslagen en presenteren gezamenlijk een aantal optredens waaronder eerder genoemde The Tallest Man on Earth, Trijntje Oosterhuis en Nico Dijkshoorn & Ronald Giphart, en daarnaast Staf Benda Bilili, Racoon, Eefje de Visser, Marco Roelofs en Spinvis. Voor vrijwel alle genoemde optredens is de voorverkoop inmiddels van start via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle. Het programma van Hedon is vrijwel altijd in ontwikkelingen, hierdoor zal in de loop der tijd nieuwe concerten en evenementen worden toegevoegd.

Artikel delen:

Reageer