Aanmelden TVZ 750 Zwartewatertoernooi

Tennisliefhebbers uit Zwolle en omgeving hebben maandag 11 juni t/m zondag 17 juni 2012 allang vrijgehouden. Dan staat immers de vierde editie van het TVZ 750 Zwartewatertoernooi van tennisvereniging TVZ 750 weer op de agenda.

Het toernooi heeft inmiddels haar plaats veroverd tussen de diverse andere toernooien op de bomvolle agenda. ,,Wij organiseren het toernooi waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan”, aldus de wedstrijdleiding. Mensen die willen deelnemen kunnen zich nog aanmelden tot 3 juni. Alle tennissers uit de regio in de categorieën vier tot en met negen zijn welkom op het sportpark van TVZ 750 aan de Peterskampweg 4. Ook de 35+ categorie en de 50+ categorie zijn dit jaar weer vertegenwoordigd.

De tennisliefhebbers die liever kijken dan actief deelnemen, zijn bij het toernooi van TVZ 750 aan het goede adres. Aan de inwendige mensen wordt ook gedacht in het clubhuis, dat afgelopen jaar een grote renovatie heeft ondergaan. Dit is uitgevoerd door vrijwilligers van de club.

De vorige drie edities van het Zwartewatertoernooi kunnen worden omschreven als succesvol. Het toernooi van TVZ 750 is in die jaren gegroeid naar ruim honderd deelnemers. Het toernooi is een echte toevoeging geworden aan de Zwolse tenniskalender. De wedstrijdleiding hoopt dit jaar weer op vele toeschouwers en tennissers die genieten van fraai tennis en een goed toernooi. Doordat de wedstrijden op een efficiënte wijze zijn ingedeeld is er weinig kans op uitloop. Hieraan hecht de organisatie veel waarde. “Maar gezelligheid moet voorop staan, want daar doen we het allemaal voor”, aldus de wedstrijdleiding.

Deelnemers kunnen zich nog tot en met 3 juni inschrijven voor editie vier van het tennistoernooi van TVZ 750. Dit kan via www.toernooi.nl. Kijk voor meer informatie op www.tvz750.nl of stuur een email naar tc@tvz750.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer