Zwolse studenten strijden voor beste studentenbedrijf

Zwolle – Zowel Zwolse als Almeerse studenten weten wat ondernemen is: de studentenbedrijven BoomBell S.C. van Windesheim uit Zwolle en O-Box van Windesheim Flevoland staan in de finale van Jong Ondernemen.

De studenten hebben zich met hun BoomBell en Rapid Roller geplaatst voor de regionale en halve finale en strijden nu voor de titel van het beste HBO-studentenbedrijf van het Nederland. In deze strijd nemen zij het op tegen elkaar en nog twee andere bedrijven van andere hogescholen. Tegelijkertijd wordt ook het beste mbo-studentenbedrijf gekozen en vindt de finale voor Duurzaamheids- en Innovatiewedstrijd plaats. De finale vindt plaats op 8 juni op de Floriade in Venlo.

De BoomBell van BoomBell S.C.

De BoomBell is de portable speaker die je kunt aansluiten op je telefoon of mp3 speler en aan alle verwachtingen voldoet. Deze speaker is makkelijk op bijna iedere mediadrager aan te sluiten. De BoomBell kun je doorlinken aan elke andere Boombell zodat je meer geluid kan produceren. En met behulp van het zelfontwikkelde clipje kan de BoomBell overal bevestigd worden.

Meer informatie over de BoomBell is te vinden via de facebookpagina van BoomBell en op www.boombell.nl.

De Rapid Roller van O-Box

De Rapid Roller is een nieuw, multifunctioneel product: de roller fungeert als standaard voor de smartphone en je kunt met het product ook je headset veilig en makkelijk opbergen. O-Box is het bedrijf van vier studenten die Engineering, Design and Innovation (Ondernemen, Innovatie en Techniek) aan Windesheim Flevoland in Almere studeren.

Meer informatie over de Rapid Roller is te vinden op www.o-box.nl

Windesheim bevordert ondernemerschap

Zowel de Flevolandse vestiging als de vestiging van Windesheim in Zwolle wil ondernemerschap onder studenten bevorderen is daarom aangesloten bij Jong Ondernemen, een ideële stichting zonder winstoogmerk. De stichting organiseert op haar beurt allerlei initiatieven om studenten te stimuleren en ondersteunen in hun ondernemerschap, waaronder deze bedrijvenwedstrijd.

Artikel delen:

Reageer