Wethouder vertelt op Waterval Vertelfestival

Zwolle – De Zwolse wethouder René de Heer gaat een sprookje van Grimm vertellen op Waterval Internationaal Vertelfestival, 1 t/m 3 juni. In het sprookje worden burgemeester en wethouders van Gemeente Zwolle als personages opgevoerd. De Heer vertelt op zaterdag 2 juni om 14.30 en 16.30 uur in één van de tenten op het festivalterrein aan de Thorbeckegracht.

Tradities zijn er om voort te zetten. Eén ervan is het festivalonderdeel ‘De wethouder vertelt’. Ditmaal heeft Waterval Vertelfestival wethouder René de Heer bereid gevonden. Deze wethouder, met onder meer economie en evenementen in zijn portefeuille, vertelt het sprookje De Bremer Stadsmuzikanten van de gebroeders Grimm. Dit sprookje gaat over samenwerking. De Heer is een groot liefhebber van verhalen en van sprookjes en houdt erg van vertellen en voorlezen. Hij is voor deze voorstelling gecoacht door de huisregisseur van Waterval.

Waterval Vertelfestival is een festival met honderden vertelvoorstellingen en live concerten op het grasveld voor Verteltheater De Verhalenboot, aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Van vrijdagavond 1 juni tot en met zondag 3 juni einde van de middag wordt de kade omgetoverd tot magisch verhalenparadijs voor volwassenen en kinderen. De programmakrant is maandag 21 mei verspreid als bijlage van de Swollenaer. Ook is de krant verkrijgbaar bij boekhandels, VVV, Verhalenboot, bibliotheek. En natuurlijk op het festivalterrein tijdens het weekeinde zelf. De programmering staat online op www.waterval-vertelfestival.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat wethouder de Heer goed is in sprookjes vertellen verbaasd mij niets. Dagelijks worden de inwoners geconfronteerd met de sprookjes van deze wethouder en het ergste is dat hij er zelf ook in geloofd. Past goed op je CV, net als zijn nieuwe elementen nota.


    Maak melding

Reageer