Sprookjesfiguren gratis naar Waterval Vertelfestival

Zwolle – Kinderen én volwassenen die 1 t/m 3 juni verkleed als sprookjesfiguur naar het festivalterrein van Waterval Vertelfestival komen, krijgen gratis entree. Het programma van Waterval staat online.

Het thema van Waterval is Grimm. De gebroeders Grimm waren verzamelaars van volksverhalen en sprookjes en brachten daarvan in 1812 een dikke sprookjesbundel uit. Dat is precies tweehonderd jaar geleden. En wat is er nu leuker dan dat het festivalterrein wordt opgesierd door allerlei figuren uit die sprookjes? De organisatie van Waterval roept dan ook alle Zwollenaren en mensen van buiten Zwolle op, verkleed als sprookjesfiguur naar het festival te komen. De organisatie verheugt zich op een kleurrijk spektakel.

Waterval Vertelfestival is een festival met honderden vertelvoorstellingen en live concerten op het grasveld voor Verteltheater De Verhalenboot, aan de Thorbeckegracht in Zwolle. De entree per dagdeel bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Van vrijdagavond 1 juni tot en met zondag 3 juni einde van de middag wordt de kade omgetoverd tot magisch verhalenparadijs voor volwassenen en kinderen. De programmakrant is maandag 21 mei verspreid als bijlage van de Swollenaer. Ook is de krant verkrijgbaar bij boekhandels, VVV, Verhalenboot, bibliotheek. En natuurlijk op het festivalterrein tijdens het weekeinde zelf. De programmering staat online op www.waterval-vertelfestival.nl.

Artikel delen:

Reageer