Linda Dolstra actief voor gehandicapten in Roemenië

Zwoller – FC Zwolle Vrouwen speelster Linda Dolstra zal op 1 juni naar Roemenië vertrekken om zich daar in te zetten voor Gehandicapten. Linda zal dan samen met Respo International en 24 andere studenten van de CALO in Zwolle tot 10 juni verblijven in Roemenië (dichtbij de stad Iasi) om daar voor kinderen en volwassen met een handicap een mooi circusproject neer te zetten.

ld.jpg
Foto: Wiep Wierda

Respo International is een organisatie die zich door middel van sport en bewegen richt op de versterking van de positie van mensen met een handicap. ’’ Het lijkt mij een super ervaring om in een land als Roemenië bij te kunnen dragen aan de versterking van de positie van mensen met een handicap. Het doel van de reis is dan ook de positie van deze mensen in de maatschappij te versterken door middel van sport en bewegen. ’’ Om dit project mogelijk te maken is Respo International bereid een deel van de kosten voor deze reis te vergoeden, echter wordt ook de inzet van de studenten zelf gevraagd.

Mocht u Linda met haar project willen ondersteunen, dan kunt u een bedrag overmaken op rekening nr: 2498318 t.n.v. L Dolstra. Elke bijdrage is welkom!

Artikel delen:

Reageer