Vervolg Global Entrepreneurship Week Zwolle van start

Zwolle – Vrijdagmiddag werd bij Landstede aan het Dokterspad officieel gestart met de voorbereiding van de Global Entrepreneurship Week 2012. Begin november is de locatie toneel van allerlei ondernemende activiteiten. Primeur is de komst van topondernemer Ben Woldring en de samenwerking met zijn Stichting Buitenkans, waarbij jonge ondernemers worden gestimuleerd in hun ondernemerschap.

 

woldring.jpg

 

De Global Entrepreneurship Week (GEW) Zwolle was het afgelopen jaar zo succesvol dat vrijwel direct is besloten tot een vervolg in de week van 12 t/m 18 november 2012. Vrijdagmiddag kwamen betrokkenen vanuit de deelnemende organisaties bij elkaar om de voorbereiding in gang te zetten. De ondernemerspitch, waaraan vorig jaar een vijftiental jonge ondernemers deelnamen, gaat op herhaling. Daarnaast staat er onder andere een congres, een businessontbijt een debat op stapel. Nieuw is de samenwerking met de Stichting Grijp de buitenkans van Ben Woldring, de bekende ondernemer die al op zijn 13e jaar succesvol was met vergelijkingssites als bellen.com en lookingforbooking.com.

In een landelijke scholierencompetitie maken deelnemers kans op de BenBokaal, een prestigieuze prijs met daarbij allerlei vormen van ondersteuning voor de jonge ondernemer. De bokaal wordt uitgereikt in Zwolle op 16 november tijdens de GEW Zwolle.

Artikel delen:

Reageer