Spannende week voor Zwols Kegelhuis

Zwolle – De Stichting Zwols Kegelhuis is al 19 jaar aan het onderhandelen met de Gemeente Zwolle over voortzetting van de kegelsport in Zwolle en wijde omgeving. Op Vrijdag 1 juni weet de stichting of het nog een aantal jaren door kan of dat het doek definitief valt na 110 jaar Kegelsport in Zwolle.

Wekelijks brengen zo’n 500 mensen een bezoek aan het kegelcentrum om hun sport te kunnen beoefenen zoals b.v. de kegelsport voor valide- en mindervalide kegelaars, In het Kegelcentrum gebeurd er meer dan kegelen. Je kan er ook darten, bridgen, klaverjassen, fitnessgym, etc. Voor al deze mensen is het een spannende tijd. Kunnen zij het volgend seizoen hun sport nog wel beoefenen? De Zwolse Kegelbond organiseert op vrijdag 1 juni een open avond voor iedereen. Misschien voor het laatst of als start voor een nieuwe periode?

Tevens bestaat de mogelijkheid om voor € 5.00 deel te nemen aan een gezellige wedstrijd. Iedere deelnemer valt bij ons in de prijzen, of je nu voor het eerst kegelt of dat al 50 jaar doet, iedereen heeft evenveel kansen. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in het Kegelcentrum aan de van Wevelinkhovenstraat 103 in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer