Z.A.C dichtbij promotie naar derde klasse

Zwolle – Zaterdag 2 juni 2012 wordt voor het eerste herenteam van Z.A.C. duidelijk of ze over gaan naar de door hun zo fel begeerde 3e klasse van de zaterdag amateurs. Die zaterdag om 14.30 uur moeten de mannen van trainer Herman Oosterhaar de return spelen tegen het team van Quick ’20 uit Oldenzaal. 

De Zwolse vierdeklasser verschafte zich zaterdag met een 5 – 2 zege bij Quick ’20 in Oldenzaal een prima uitgangspositie in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Zelfs een klein verlies kan aanstaande zaterdag  genoeg zijn, als ZAC het in eigen huis opnieuw tegen Quick ‘20 opneemt. De heren van Z.A.C. staan momenteel al met één been in de derde klasse en willen volgend seizoen graag een treetje hoger spelen. “Ja, we willen graag promoveren, dat hebben we ook als doel gesteld voor dit seizoen.”
Maar de bal is rond en kan er nog van alles gebeuren, maar daar gaat ZAC-trainer Herman Oosterhaar niet van uit. Afgelopen zaterdag na afloop van de eerste ontmoeting tegen Quick ’20 stelde hij reeds voorzichtig: “Ik heb wel eens raardere dingen in het voetbal gezien, maar ik kan me niet voorstellen dat wij volgende week met 4 – 0 gaan verliezen. “We zijn halverwege en negentig minuten verwijderd van ons doel, promotie. Wij zijn in de goede richting.”Voor trainer Oosterhaar zou het een prachtig einde van zijn Z.A.C. carrière betekenen.

De wedstrijd Z.A.C. 1 – Quick ’20 1 wordt gespeeld op zaterdag 2 juni 2012, aanvang 14.30 uur op het Jo van Marle sportpark (ingang Z.A.C.) aan de Landsheerlaan 42 te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer