Chat Log 52

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 53 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 494
 1. Nee, ik was net weer even terug om te kijken over er al nieuws was over de vermiste man aan de Wythemerplas.
  Lees net dat niet iedereen daar even respectvol mee omgaat.Triest.


  Maak melding

 2. @Dame, heb heerlijk achter thuis gezeten. Jongste was met zijn opdrachten van school bezig, en de andere waren naar Be Quick A1 toe. Moesten een belangrijke wedstrijd in het kader van promotie spelen.
  Gaan van de week met de tuin beginnen. Dus was energie aan het sparen in het zonnetje met een boek erbij:)


  Maak melding

 3. Dat is het betere werk, Ingrid. De omgeving van Beerze is erg mooi, maar de hitte onverdragelijk. Er waren ook nauwelijks andere wandelaars (2 gezien) en dat voelde ook een beetje creepy.


  Maak melding

 4. @Dame, wandelen is ook erg leuk. Wil het s’avonds ook wel eens doen richting de dijk. Maar vind het niet altijd leuk in mijn uppie, en mijn man past. En de zoons hebben wel wat beters te doen dan wandelen met hun moeder (snap ik nou niets van).


  Maak melding

 5. Zo was het hier ook. Heb de laatste twee maanden veel alleen gewandeld en vond dat prima, maar zo in het bos voelt niet fijn.


  Maak melding

 6. Helaas 1-2 Berkum-Ter Leede. Heb alleen de 2e helft gezien. Berkum speelde goed, maar scoorde niet. Was jij er ook, Dick? En zo ja, wat vond je ervan?


  Maak melding

 7. @ Dame; Niet geweest. Ook niemand gemaild, aanvangstijdstip was wat later. Voor een verjaardag gekozen. A1-kampioenschap bij WVF schijnt ook wel leuk te zijn geweest. Lastige uitgangspositie voor Berkum.


  Maak melding

 8. Een soort mannetje pis, dus. Wat ik lees is dat het in het tussenstuk komt. Daar zullen de rechters, griffiers, officieren, advocaten, verdachten en andere medewerkers en aanwezigen niet veel last van hebben, denk ik.


  Maak melding

 9. @Dame, ja zo iets zal het worden. Zal wel een boel gez**k daar worden. Volgens mij kun je daar zaterdag toch gaan kijken i.v.m. dag v.d bouw o.i.d. Misschien toch eens heen gaan.


  Maak melding

 10. De buitenkant wordt steeds mooier vind ik. Is vaak wrl leuk zo’n kijkje en in dit geval zeker dat het een vrijwillig kijkje is. 😉 Wil je zoon het Hagar Vikinggame nog uitproberen?


  Maak melding

 11. @Dame, ja, maar nu nog een moment om hem even mee jou kant op te nemen, voor uitleg. Hij is 25 juni al klaar met school, en moet nog de nodige verslagen inlevere. Nog een weekendje weg voor die tijd met vrienden,seizoensafsluiting voetbal enz. Nog trainen. Laat het je z.s.m weten. Of kom hem zelf halen incl. uitleg? Je hoort nog van me.


  Maak melding

 12. ZWOLLE – In de toekomst kunnen Zwollenaren in de hele stad boodschappen doen op zondag. Een meerderheid van de gemeenteraad lijkt een wijziging van de Zwolse winkeltijdenverordening te steunen, zo bleek gisteren tijdens de bespreking van een collegevoorstel over de openstelling van extra supermarkten op zondag.

  Zie ook:
  ⤢Strijd om de zondag begonnen
  Daardoor kunnen in de toekomst acht supermarkten de deuren op zondag openen, nu zijn er nog een supermarkt en twee nachtwinkels geopend op zondag in Zwolle.

  Er blijkt onder supermarkten veel vraag te zijn voor een dergelijke verruiming. Door middel van loting en roulatie moeten de vrijstellingen worden verdeeld.

  bron: stentor

  Gaat het er dan nu toch van komen.

  Alleen roulatie, weet niet of dat prettig is.


  Maak melding

 13. thuisafgehaald.nl site heb me er voor aangemeld, niet als kok, wie weet zal ik er eens gebruik van maken, om wat af te halen.
  Is iemand er bekend mee?
  Of lees het eens, en vind je het ook iets om je aan te melden. Altijd eten maken voor 1 persoon. Of je hebt zelf geen zin/tijd om te koken, maar wil wel iets gezonds eten.

  Of je vind koken leuk, en wil anderen er van laten mee genieten.


  Maak melding

 14. Ook een fijne: van Bommel gaat voorafgaand aan de wedsrijd handjes schudden met de scheidsrechter c.s. Vlak daarvoor haaltie nog even de rug van z’n rechterhand langs z’n neus..:o


  Maak melding

 15. Aansprekende Youp, oa over zijn eigen broodheer 😀

  Afstand & tijdverschil

  Zit nog steeds aan de andere kant van de oceaan en wordt eigenlijk wel vrolijk door de afstand en het tijdverschil. Lig doorlopend een dikke negen uur achter. Als uw dag voorbij is dan kom ik net op gang. Je denkt niet veel aan Tofik Dibi. En ook niet aan Jolande Sap.
  Je kijkt anders naar je land. Zeker als je leest dat onze kroonprins zich officieel heeft doodgeschaamd voor het pleepot-werpen op de laatste Koninginnedag. Lijkt mij terecht. Had sowieso al enorm met de man te doen op die dag. Dat hij met zijn familie op bezoek moest bij die overspannen burgemeester met zijn dramatische huiszoekingengedoe. De familie was door het grote verdriet toch al niet helemaal in feeststemming en ik vond het knap dat ze toch nog even in dat Gelderse Rhenen kwamen koekhappen en Oudhollands dijenkletsen.

  Ik had verwacht dat diezelfde burgemeester een paar gênante onderdelen had geschrapt. Maar nee hoor, voor Alex het wist stond hij in het bijzijn van een paar plaatselijke minkukels met een pleepot in zijn handen en moest hij dat ding zo ver mogelijk weggooien. Hij won ook nog. Uit pure woede. Normaal mag onze kroonprins hier niks over zeggen, maar hij heeft zijn mening over dit mensonterende gehannes niet voor zich kunnen houden. Heel goed!

  Moest hier in Californië heel hard lachen om de seniele oom van onze toekomstige koning. Ik heb het over professor Pieter van Vollenhoven, die in zijn jonge jaren op het deurtje van het Catshuis heeft staan kloppen om toenmalig premier Barend Biesheuvel te smeken of hij voortaan prins genoemd mocht worden. Net als zijn zwager Claus. Aandoenlijk tafereeltje toch?

  Mooie Barend heeft hem naar huis gestuurd, waar hij door zijn schoonmoeder Juliana keihard is uitgelachen. Nu worstelt hij zich door het leven als professor. Dat kan omdat dat geen beschermde titel is. Ik weet dat omdat ik dit jaar zelf een maand of twee in Delft zo genoemd mocht worden. Toen ik daar vroeg hoe dat zat gaf men mij Pieter als voorbeeld. Hoogleraar is beschermd. Professor niet. Pieter zelf kan zich de ontmoeting met Biesheuvel niet herinneren. Dus nog een verstrooide professor ook.

  Het maakt ons land, zeker op afstand, zo gezellig. Een pleepot werpende kroonprins met een nepprofessor in zijn kielzog.

  Ik schrijf het met plezier op in dit krantje en realiseer me dat het wel eens een van de laatste keren kan zijn omdat de NRC financieel wordt leeg getrokken door de aandeelhouders.

  Een supersocialist en een familie van textielboeren. Derk Sauer en de Brenninkmeijertjes. Grappige combinatie overigens. Er is terecht onrust op de redactie ontstaan. Volgens de hoofdredacteur was het afspraak en valt het mee. Ik denk het ook. En ik zal u zeggen waarom: Mijn vader heeft zijn leven lang bij C&A gewerkt en van hem hebben de Brenninkmeijers het beleggen geleerd. De oude Van ??t Hek heeft ze na de oorlog zo rijk gemaakt. Weet eigenlijk niet of hij wist dat ze goed fout waren in die zelfde oorlog. Ze waren Rooms, sociaal en zeer goed voor hun personeel. Daarom komt het goed. Het geld van de Brenninkmeijertjes is te oud. En ze hebben te veel. Het zijn geen derivatencowboys. Zij zullen een instituut als dit niet om zeep helpen. In het nieuwe hoofdkantoor aan het Amsterdamse Rokin worden volgend jaar geen bloesjes en spijkerbroeken verkocht. Daar is de familie te beschaafd voor.

  En die Sauer? Die heeft dat geld toch ook niet nodig? Die gozer ziet scheel van de roebels. Daarbij moet hij de winst als echte SP-er volledig afdragen aan zijn kameraden Roemer en Marijnissen. Die geven het weer aan de armen, zodat die weer bij C&A kunnen kopen, waardoor zij de schamele winst van NRC niet nodig hebben. Hoewel het volgend jaar natuurlijk wel even wennen wordt op het nieuwe Amsterdamse hoofdkantoor: NRC is toch voordeliger!  Maak melding

 16. Vrijdag, strak na 0.00 uur, genoten van een groot deel van de marathon-uitzending “andere tijden sport-over voetbal eindtoernooien”.

  Vooral over ’88 (aan het begin) waar ik live de halve finale en de finale bij mocht wonen. Nee Kickert; we geven nog steeds niet de tekst van ons spandoek prijs 😉

  Ook o.a. over het EK ’96. Onder Hiddink: bijzonder sterk NL-team! Kregen ze gezeik over kabel/Davids en kleurtjes 🙁

  =====

  Nu Thomas E. weer :D:D:D


  Maak melding

 17. @Dick, dat moet Kuyt helemaal zelf weten, maar de hoop dat ie nog eens bij ons speelt is hiermee wel definitief verkeken. En met terugwerkende kracht zijn de teksten van Dirk over een terugkeer bij Feyenoord en Utrecht (zijn droomclubs) ongeloofwaardig geworden.>:(


  Maak melding

 18. Hoi Joppuh, zo (hoop) bedoel ik het ook. Er was gister een Feyenoord-fan (maatje van zoon) bij ons. Hij zei gelijk “Hij wou toch zo graag naar Feyenoord!?”.
  Kan me die indruk heel goed voorstellen, al besef ik hoe onrealistisch die uitspraken toen ook waren. Nu word het helemaal onrealistisch: 31 jaar + 3 (hij komt loyaal en trouw over) = 34-jarige spits. Tja, het kan wel.

  Denk dan wel: “Zeg dan niet regelmatig dat je terug wilt als dat niet realistisch is”….of doe het gewoon, zoals Bommel en Rijkaard. In de politiek was ie er op afgerekend.

  Kan me de keuze voor Istanboel goed voorstellen, zal ook wel met Pi-Air hebben gesproken. Maar als blijkt dat daar corruptie is gepleegd (er schijnt een onderzoek te lopen) kan ie altijd nog naar dat cluppie terug.


  Maak melding

 19. Bernard:

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-2

  Joppuh

  Nederland – Denemarken 2-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 2-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1


  Maak melding

 20. dick:

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Bernard:

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-2

  Joppuh:

  Nederland – Denemarken 2-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 2-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1  Maak melding

 21. De KNVB heeft FC Zwolle groen licht gegeven voor naamswijziging. Per 1 juli moeten we het dus hebben over #peczwolle.

  KNVB stemt in met naamswijziging bit.ly/Mbbs1k #fczwolle


  Maak melding

 22. dick:

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Bernard:

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-2

  Joppuh:

  Nederland – Denemarken 2-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 2-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Ingrid

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 1-2  Maak melding

 23. @Natascha, goed gedaan hé, was een hele klus. Maar met behulp van de tractor, ging de heg goed. De meeste credits gaan naar mijn man.
  Beetje naar Fabian, en nog minder naar mij.:D

  Duurt alleen nog wel ruim 2 weken voordat de hovenier komt.
  Hebben we ook nog alle tijd om de boel te egaliseren.


  Maak melding

 24. Dick

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Bernard

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-2

  Joppuh

  Nederland – Denemarken 2-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 2-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Ingrid

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 1-2

  Dame

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-3


  Maak melding

 25. Dick

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Bernard

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-2

  Joppuh

  Nederland – Denemarken 2-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 2-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 0-1

  Ingrid

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-1
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 1-2

  Dame

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-0
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 2-3

  JanD
  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-0
  wo 13/06 20:45 Nederland – Duitsland 1-2
  zo 17/06 20:45 Portugal – Nederland 1-1


  Maak melding

 26. @bernard, ik vind het progamma sportzomer, sowieso een leuk programma. Of het nu over voetbal, wielrennen of straks over de os gaat.


  Maak melding

 27. Ik snap dat verhaal van Frank de Boer eigenlijk niet. Hij heeft niets te maken met het EK (want vakantie), maar is toevallig wel bij de training en zit ook aan bij Sportzomer. Lijkt niet echt op vakantie.


  Maak melding

 28. @bernard, smaken verschillen over het invullen van je vakantie. Maar Krakau met het vliegtuig is iets van 11/2 uur. Dus een dagje op en neer wil prima.


  Maak melding

 29. nog 3 wedstrijden …………zit het ek er weer op voor nederland
  die rot vlaggetjes eindelijk weer weg……je kan nergens wandelen of fietsen of je hebt weer een vlaggetje in je nek
  verbieden die handel


  Maak melding

 30. Ach, dat ben ik helemaal vergeten, JanD. Padapadaaa. “Jean a de longue moustache. Je rép?te: Jean a de longue moustache.” Blijft een mooie film.


  Maak melding

 31. Invloedrijke Duitsers vandaag:

  De Beierse premier Horst Seehofer heeft stervoetballer Arjen Robben op de hak genomen. Bij een persgesprek in Den Haag vertelde hij zijn gehoor een grap die volgens hem de ronde doet in zijn deelstaat.

  © afp.Robben had twee cruciale penalty’s gemist voor Bayern M?nchen. ‘Een rechter vertelde een veroordeelde dat hij slecht nieuws en goed nieuws had. Het slechte nieuws is dat de man werd veroordeeld tot de dood door de kogel. Maar het goede nieuws was: Robben zal schieten, haha.’

  Seehofer die ook topfuncties heeft in de Duitse landelijke politiek, voegde eraan toe te hopen dat Robben voor Nederland strafschoppen mag nemen.

  en

  De Duitse bondskanselier Andrea Merkel wil dat een groep voortrekkers inde Eupese Unie een veel nauwere samenwerking aangaat. De groep zou een politieke unie moeten vormen met een gezamenlijk begrotingsbeleid. Andere landen, zoals Groot-Brittannië, die huiverig zijn voor integratie moeten op eigen tempo verder gaan in een volggroep.

  Merkel zei dat vanochtend in een interview met de Duitse publieke omroep ARD dat er méér Europa moet komen. “Stap voor stap moet er meer macht aan Europa worden overgedragen,” zegt ze.

  Natuurlijk weer over falen (van een ander) macht en meelopen (van een ander, terwijl………..)


  Maak melding

 32. Zwolle 7/6 – In Wythmenerplas vermiste Zwollenaar aangetroffen. see.sc/vrDwCq Hij werd sinds vrijdagmiddag 25 mei vermist.


  Maak melding

 33. Busje voor invalidenvervoer gestolen

  donderdag 07 juni 2012 | 11:27 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 07 juni 2012 | 14:46

  Tekstgrootte

  ZWOLLE – Een donkerblauwe Volkswagen Transporter is tussen woensdag 22.45 uur en donderdag 06.40 uur vanaf de Sneevlietstraat gestolen.
  De bestelbus was geschikt voor invalidenvervoer en bevat onder meer een rolstoel en vier zuurstofflessen. De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal en is op zoek naar eventuele getuigen. Personen die in de nacht van woensdag op donderdag in de omgeving van de Sneevlietstraat iets verdachts hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  Triest!!!

  Bron: stentor.nl


  Maak melding

 34. Goedenmorgen ‘loggers’ ,ut weekend stiet veur de deur,nog een paar uurties ‘arbeiten’ en ddan weeeeeeeeeeeeekend,JanD kweet neit of ik er morgen ben meurn druk rondom ut huuus,maar laat ut je weten :D:D


  Maak melding

 35. IK WIL ALLES…ff kijken of het zo lukt

  EK-voetbal, daarna start de Tour de France en aansluitend de Olympische Spelen. Radio 1 gaat verslag doen van al deze Sport. Om deze sport de ruimte te geven hoort u vanaf vrijdag 8 juni De Radio 1 Sportzomer.
  Elke dag vanaf 10.00 uur ??s ochtends tot 23.00 uur ??s avonds werken alle omroepen samen aan een gezamenlijk programma.

  12 augustus is het slot. Hadden hun niet op de site staan, maar staat in mijn eigen aantekeningen 😉


  Maak melding

 • Opvallend van http://www.nos.nl

  Minder aanmeldingen Windesheim

  Het aantal aanmeldingen voor de opleiding journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle is fors minder dan vorig jaar rond deze tijd. Waren er begin juni 2011 372 aanmeldingen, nu zijn dat er 198.

  De aanmeldcijfers voor de hogeschool blijven op een breed front achter ten opzichte van vorig jaar. Windesheim laat op alle vier de studierichtingen een daling zien van zo’n 15 procent. De opleiding journalistiek doet het met de daling van bijna de helft extreem slecht.

  De opleiding journalistiek kwam eind vorig jaar in opspraak toen bleek dat de hogeschool ten onrechte diploma’s had afgegeven. Uit onderzoek bleek dat bijna een kwart van de afgestudeerden na 2009 geen diploma had mogen krijgen. De afstudeerscripties en de stageverslagen van deze studenten bleken ondermaats te zijn.

  Windesheim heeft zelf nog geen verklaring voor de dalende belangstelling en benadrukt dat studenten zich nog tot 1 september kunnen aanmelden.  Maak melding

 • Dick

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  Bernard

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2

  Joppuh

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1

  Ingrid

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1

  Dame

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1

  JanD

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-0

  Wichert

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 3-1

  Taalpurist

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 2-1

  Even de voorspellingen tot nu toe voor a.s. zaterdag.
  Hopelijk niemand over geslagen, zet de uitslag anders er nog even zelf bij.  Maak melding

 • Op school gaat het lekker, nog 1 tentamen herkansen, haal ik die, heb ik mijn propedeuse 🙂 (in het eerste jaar… kan ook slechter :))
  In de liefde loopt het ook nog lekker en in de rest van mijn leven gaat het allemaal ook allemaal zo zijn gangetje 🙂 En met jou?


  Maak melding

 • Mooi je propedeuse in 1 jaar. Fijn dat het in de liefde nog steeds goed gaat.:D. Heb je inmiddels al een andere baan, of is het bij de pizzabakker alsnog goed gekomen. Hier gaat het ook goed, begin mijn draai te vinden in mijn nieuwe baan. Met de schoolopleiding van de jongens gaat het ook goed.  Maak melding

 • Goede voornemens?

  RTV Oost opent nieuwe studio in Zwolle

  Burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle heeft vrijdagmiddag de gloednieuwe studio van RTV Oost geopend.

  Vanuit de studio in de provinciehoofdstad werken verslaggevers die grofweg het gebied van Hardenberg tot Kuinre en Kampen bestrijken. RTV Oost is al 25 jaar met een studio in Zwolle aanwezig. Volgens hoofdredacteur Henny Everts is het de bedoeling om nadrukkelijk in aanwezig te blijven. “De nieuwe huisvesting is voor ons een extra impuls om ons nog nadrukkelijker te manifesteren in Zwolle en de kop van Overijssel.” De Zwolse studio wordt vooral door nieuwsverslaggevers als uitvalsbasis gebruikt. Naast een redactieruimte is er ook een radiostudio en zijn er televisie- en radiomontageplekken in het complex aan het Dokterspad.  Maak melding

 • Ach, het nieuws is aardig verspreid over de provincie. Helaas, want zelden goed nieuws. Vooral in de sportprogrammering overaandacht voor het oostelijke deel van de provincie.


  Maak melding

 • Dick

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  Bernard

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2

  Joppuh

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 2-0

  Natascha

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1

  Ingrid

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1

  Dame

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1

  JanD

  za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-0

  Wichert

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 3-1

  Taalpurist

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 2-1

  Doeksen

  za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 0-2

  Even de voorspellingen tot nu toe voor a.s. zaterdag.
  Hopelijk niemand over geslagen, zet de uitslag anders er nog even zelf bij.  Maak melding

 • Youp kijkt live in The States naar het potje. 9:00 ’s morgens, waarschijnlijk alleen, in een plaatselijke kroeg

  Ik zit daar helemaal alleen en kan met niemand de opstelling delen. Of het over de tactiek hebben. Laat staan over de wissels. Of over de analisten met hun knipperende computercirkels om de spelers. Als Kuyt naar rechts was gegaan en Van Persie had de positie van Van Bommel ingenomen op het moment dat Robben bewust bleef hangen dan had Huntelaar voor de 1-0 kunnen zorgen als hij in de basis had gestaan. Dat ga ik hier missen. Ik moet het allemaal zelf verzinnen.

  Ook niet zo heel erg lijkt me; plezierige wedstrijd allemaal!


  Maak melding

 • De immer betrouwbare Speld gooit er een EK-horoscoop tegenaan.
  Kennis is macht[/url].
  Sterke: “Ron Vlaar: In de wedstrijd tegen Portugal zult u een donkere vreemdeling tegenkomen. Hij heet Nani en speelt bij Manchester United. Negeer zijn adviezen!”


  Maak melding

 • Overgebleven kanshebbers:

  Dick – za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-1
  Bernard – za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 1-2
  Natascha – za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  Ingrid – za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 3 -1
  Dame – za 09/06 18:00 Nederland – Denemarken 2-1
  Wichert – za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 3-1
  Taalpurist – za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 2-1
  Doeksen – za 09/06 18.00 Nederland – Denemarken 0-2  Maak melding

 • Wat een teleurstelling de wedstrijd van gisteren. Van Persie……… goede voetballer in Engeland maar niet in het Nederlands elftal.
  Eén van de bondscoaches van Nederland (ik dus) vind dat we de volgende wedstrijd moeten starten met Huntelaar (topscorer van het Ned Elftal) de beide buitenspitsen wisselen van plek, kunnen we gewoon de achterlijn weer eens halen.

  Maar ben bang dat het een drrom van mezelf is, de echte bondscoach zal het niet met me eens zijn.

  Wat vinden de andere van de 17 miljoen bondcoaches er van.


  Maak melding

 • Eén van de bondscoaches van Nederland (ik dus) vind dat we de volgende wedstrijd moeten starten met Huntelaar (topscorer van het Ned Elftal) de beide buitenspitsen wisselen van plek, kunnen we gewoon de achterlijn weer eens halen.

  Hier ben ik het dus heeeelemaal mee eens! En van Persie achter Huntelaar en Sneijder iets naar achteren op het middenveld op de plaats van van Bommel of Nigel de Jong.


  Maak melding

 • Dick wat boeit mij het waar Youp de wedstrijd kijkt,van mij part kijkt hij hem van de maan,valt mij tegen dat jij nog niet ben uitgenodigd bij H.Kraay jr,je had toch zo gelache met hem(iets wat ik mij niet kan voorstellen),want zo grappig ben jij niet:(,stop een keer met die zgn ‘interessante


  Maak melding

 • Hoeveel teams gaan er eigenlijk door per poule? Ik dacht twee. Maar na al die sombere reacties begin ik te denken dat er maar 1 doorgaat. Het scenario van TP spreekt me trouwens ook aan. Er is nog niks verloren.


  Maak melding

 • Ik ga nog steeds voor 1-1 tegen Duitsland en met de 2-0 winst op Portugal halen we nipt de tweede plaats.
  En ja dan zullen we daarna tegen de nummer 1 van Poule A (Rusland) moeten. Dat gaat een moeilijk verhaal worden. Dat spel van de Russen (elke speler raakt de bal maar een keer) heb ik vroeger wel eens bij Ajax gezien, maar daarna nooit meer.


  Maak melding

 • @ TP, was al bang geen reactie te krijgen op de quote van Youp (rest van de column vond ik te mager). Mooi beschreven vond ik, vol zelfmedelijden dat ie alleen keek. Kan bij Youp ook als cynisme worden uitgelegd. Maar over zelfmedelijden beschikken heul veul mensen. Vroeg me af hoe ik het liefst keek….in elk geval moet ik het kunnen volgen! Dus die met honderden of meer voor een groot scherm. Ook niet teveel deining tijdens de wedstrijd in (het liefst) een huiskamer. EN niet teveel ondeskundigheid 😛

  NL op WK om en om met mijn dame en de buurman gekeken. Was net goed, 1x was er wat jeugd bij hem…beetje jammer. Die was net gescheiden en is nu zo’n beetje onderweg (via een pittstop elders in mooi Stadshagen) naar de woonplaats van zijn nieuwe vlam.

  Nu echter, tijdends Fra-Spa, volg ik het heel behoorlijk. Terwijl dit er makkelijk bij kan. Merk het ook aan de jongste die met 1 of ander geluidspel bezig is. De ander ligt er wel voor, maar ik vrees dat ik met mijn “voetbalintelligentie” en goed luisterend naar de verslaggever…..nog meer meekrijg 😉  Maak melding

 • Bernard…wat dacht je van een dubbel gelijkspel as woensdag…

  Kunnen onze Oosterburen (met hun walgelijke “Bild”, waar we overigens in ’88 ook heerlijk een aantal ex. van besteld hebben en iets niet nader omschrevends mee gedaan hebben) hun salon-remise behalen tegen Denemarken.

  Di Natale 1-0!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 • ‘T is dat Spanje verder niet zo’n moeilijke poule heeft met Ierland en Kroatië. Anders zou je toch schrikken…Vreemd dat TORRES nu niet wordt gebracht. Maar Navas.

  Fabregas maakt 1-1 :D:D: De wissel komt nu pas.


  Maak melding

 • @ Joppuh 11:45. Tja daar smachten er meer naar. Dat Bert af gaat zien van 1 van de 2 verdedigende middenvelders Bommel of De Jong….Hij gaf vandaag al aan, ook woensdag niet van speelstijl te veranderen. Wat ik ook niet verwacht had, maar een enkele omzetting? Vind van de Wiel al een tijd niet op zijn sterkst. Vreemd dat hij bij Ajax gelijk voor de uitstekend spelende Van Rhijn mocht spelen. Vond Boulah uitstekend spelen in de WK-poule. Heb hem niet meer zo heel erg gevolgd maar van mij mag ie op rechtsback starten.
  Gewoon man uitschakelen en bal inleveren. Kan/kon ie heel goed. Eroverheen komen en de bal voorzetten, wordt ook al snel voorspelbaar, kost heel veel kracht en je hebt bij NL genoeg mensen die een bal voor kunnen krijgen.

  Maar goed, mijn roep om Torres is vlak na die post gehoord. Heeft al 2 kansen gemist….net moest ie em toch écht afleggen >:(


  Maak melding

 • je had toch zo gelache met hem(iets wat ik mij niet kan voorstellen),want zo grappig ben jij niet,stop een keer met die zgn ‘interessante die jij mee maakt Dingen moet het zijn

  Beetje warrig betoog, TP, niet helemaal lekker of het resultaat van de (zure) afdronk na Ned-Den?


  Maak melding

 • Ff weg, loop ik gelijk in de herhaling van een skitterende “ouderwets Ierse” kopgoal 😀 Nou ja, zo zitten we ineens toch weer met z’n 4-en voor het skerm.


  Maak melding

 • Dick, ik vind de televisie op zondagavond sowieso aardige programma’s bevatten, zoals Brandpunt, Kruispunt en documentaires. Vandaag zie ik dat ze een verfiliming van de boeken van Liza Marklund uitzenden. Dat is een fantastische spannende reeks boeken. Helaas voetbal….:(


  Maak melding

 • Nee Dame geen slechte afdronk,ut ligt er bij hem altijd zo ‘dick’ bovenop Mr wiseguy, dat is wat mij irriteerd,wat de voetbal betreft was het gewoon allemaal ongelukkig dat die ballen erniet invlogen,bij die duitsers was een afgeketste bal die psies goed valt,en zo slecht was het niet,ik heb nog wel vertrouwen tegen die lucky duitsers 8)


  Maak melding

 • @ Dame 22:06. Haha, we kijken verschillend naar de zondagavondprogrammering. Gelukkig, alle mensen verschillen.

  Vond de beide Brandpunt-items erg interessant. Vooral de tweede!
  Maar vind zeker niet altijd Brandpunt de moeite waard. Kruispunt kijk ik nooit en die schrijfster ken ik niet.


  Maak melding

 • Idd drama

  Schitterend die Ieren: net met 1-3 verloren, maar collectief “fields of Athenry” zingen.

  het spijt me maar bij het uitlopen gister…..liepen onze jongens al weer allemaal in groepjes te ouwehoeren. Nooit positief na een absoluut niet verwachte 1e wedstrijd waarna je met lege handen staat >:(

  Hallo heren: multimiljonairs/trainerts van wat dan ook op deze aardkloot: EEN TEAMSPORT IS VOORAL EEN TEAMSPORT >:(>:(>:(

  Vorming, onderhoud en uitvoering van die ‘teamgedachte’ is je 1e en misschien wel belangrijkste taak! Loopt een vedette bijvoorbeeld te janken? Begint ie maar op ’t bankie.


  Maak melding

 • :D:D:D Nu ze ze voorbij zijn…rept die TTTTT-boy ineens over de helft!

  Aanschuiven bij Jack van Gelder of ginnegappen bij RTL; voor Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) zaait het duel tussen de voetbalprogramma??s vooral verdeeldheid: ??Voor het eerst in 60 jaar televisie staat het kijkende Oranjelegioen niet meer samen sterk. De ene helft gaat voor het gedegen, maar ook saaie, Studio Sport-
  zomer (zaterdag, Nederland 1, 1.665.000 kijkers); de andere helft gaat voor de gein, én de ongein, van VI Oranje (zaterdag, RTL 4, 1.098.000 kijkers).??

  Je zult de 567.000 kijkers (verschil) te eten moeten geven!

  Vind zelf het lab bijzonder interessant én hét verschil (naast de belachelijke hoeveelheid reclame) Studio Sport heeft de beelden. En wat is dit uberzielig gesteld

  ??Voor het eerst in 60 jaar televisie staat het kijkende Oranjelegioen niet meer samen sterk.

  ONZIN! Laten we het verdeurie maar niet over de TTTTT zelf hebben….60 jaar geleden, ok 67 jaar geleden 😮


  Maak melding

 • Nee Spaans, oa, ze wil nu ook een paar maand naar Spanje om verdeer Spaans te studeren en daarna wellicht de master, van mij mag ze doen wat ze wil, ze heeft r hard genoeg voor gebikkeld!


  Maak melding

 • Een paar maanden Spanje staat misschien gelijk aan een jaar bikkelen. En nog aangenaam ook. En ach, wat maakt een jaar uit: ze kan tot haar 67ste nog aan de bak. Laat ze nog maar even genieten van het (relatief) vrije leventje.


  Maak melding

 • Wat hebben JanD, Doeksen, TP e.a. toch in hemelsnaam op Terschelling met Assie uitgespookt? Hij is na dat weekend gaan slapen en daarna niet meer online geweest. Assiepoester?


  Maak melding

 • Bericht door ingrid, op 28 mei 2012 om 09:20
  @Plantje, gaat hier prima. Ach ja met kind(eren) hoor je opeens weer bij de vroege vogels. Maar op een dag als vandaag, heerlijk weer. Vond dat toen de kinderen jonger waren heerlijk. Samen met de jongste in het weekend naar beneden, en als het dan mooi weer was, deuren open, en als hij dan al weer in slaap was gevallen. En de oudste nog niet wakker was. Even een 1/2 uurtje buiten zitten. Kopje koffie erbij, boek erbij en was een rust zo s’morgens vroeg. Alleen fluitende vogels. Doe het nu nog vaak, alleen duurt het wat langer dan een 1/2 uur voordat de rest wakker is

  Fijn dat het met Melanie weer zoveel beter gaat. Hopelijk vind ze snel een leuke baan.

  Ben jij inmiddels al bezig om ander werk dichter bij Zwolle te vinden.
  Zou voor jou ook erg ongunstig zijn wanneer de plannen van demissionair kabinet m.b.t. bijtelling auto/ov door gaan.

  Nog eventjes reageren op een ouwetje…. 🙂 Was er telkens nog niet van gekomen!

  Vandaag weer even thuis werken, maar toch lekker op tijd op. Dan ben ik straks ook rond een uur of vier klaar met werken…en al direct thuis! 😀

  Melanie heeft nu net haar ww aanvraag ingediend, dus het is even afwachten wat daar gebeurt. Uiteraard is het zaak dat ze zo snel mogelijk werk vindt. Dan hebben we dat hele ww geneuzel niet nodig. En mocht het allemaal te lastig gaan, dan kunnen we nog altijd voor een tweede kleine gaan en de zoektocht naar nieuw werk een tijdje opschorten tot de economische situatie weer wat hersteld is.

  Daarom ben ik zelf ook niet bepaald op zoek naar nieuw werk op het moment. Die bijtellingszaken maakt voor mij verder niet uit. Ik zat al in de duurste categorie en de veranderingen gaan alleen spelen voor auto’s die na 1 juli op naam gezet worden. Wel ga ik hierna een zogenaamde “voorkeursauto” bestellen. Mocht ik dan ooit weg willen bij mijn baas, dan zit ik zelf niet vast aan het leasecontract. Maar voordat ik op zoek ga naar nieuw werk eerst maar eens zorgen, dat Melanie een stabiele situatie heeft.


  Maak melding

 • In Ens….
  zit je zo met een voor een ander bedoelde prent in je pens 8)

  Een vrouw uit Ens in Flevoland die klaagde over hardrijders in haar straat, is zelf gepakt toen ze op hoge snelheid langs haar huis reed.

  De vrouw klaagde al een tijdje over hardrijders in haar straat. Ze schakelde de politie in, waarop deze besloot maandagochtend een lasercontrole op de Vliegtuigweg tussen Ens en Nagele te verrichten.

  De buit deze maandagochtend: twee bekeuringen. Eén van de bekeuringen is echter voor de vrouw die de klacht indiende.

  Er zijn veertig automobilisten gecontroleerd. De meesten hielden zich aan de maximum snelheid van 80 kilometer per uur, maar de vrouw ging hier met 110 kilometer per uur ver overheen. De vrouw nam het volgens politiechef Charles Lamens ‘sportief op’.  Maak melding

 • Oeps hij moet eigenlijk op RADIO 1

  Maar niet na

  RODJE STEWART nu….:D:D:D
  😮 Hoe oud zal ie wel niet zijn? Zou ie een harem hebben?
  De levensgenietert kijkt vast en zeker naar het EK….
  ook whiskey zonder het Schotse team 🙂


  Maak melding

 • Ik zit naar Sportzomer te kijken. En begrijp nu opeens de analyse van De Speld veel beter:
  Nooit eerder won Oranje op woensdag in het jaar van de draak na een priemgetal aan doelpunten[/url]


  Maak melding

 • Onrustige berichten uit Wezep aangaande de toekomst van WHC 😮

  * zie stuk in Sensator (vulkaan WHC op punt van eruptie)

  * VANOCHTEND las ik (vind ik) slecht nieuws.

  * vrijdagavond ledenraadpleging (tenminste komt zo over).

  -Heeft allemaal met keuzes maken van doen. ESC en Be Quick’28 (met Martin Veldwijk strak op de weg terug) zijn geen goede voorbeelden!


  Maak melding

 • @ Dame 😮 Zie haar niet als oma voor me. Hoe zou het met Hans de Booy zijn dan? Geweldig toch dat je zo’n vrolijk liedje over de liefde kunt schrijven :-*


  Maak melding

 • D-Day voor oranje. Wil optimistisch zijn, maar ergens in mijn achterhoofd hoor ik een stemmetje die zegt………… Hoop dat dit stemmetje ongelijk heeft:).  Maak melding

 • Mooie laatste reportage gister op ’t eind van de dag. Wesley moet ze naar 3 punten slepen…..soms kan 1 persoon (nog een enorme teamplayer ook) het verschil maken 😀

  Geweldig wat Dick overkomt bij Rusland! Heeft ie wel verdiend na het ongenuanceerde afslachten door zogenaamd loyale Oranje-supporters. Tuurlijk had ie Robben eerder moeten brengen……En?


  Maak melding

 • Van de site van het lieve setje Nina Brink, Breekijzer en Sjaal Groenhuijzen:

  Ruud Gullit gaat weer scheiden (derde keer). Tja, Estelle is een Cruyff he….Ruudje zal een Cruyff wel niet onder controle hebben kunnen krijgen 😮 Liever 10 bobo’s in de lucht dan 1 vrouw in de hand 8)  Maak melding

 • Schokkend van dezelfde site:

  De UEFA stelt een onderzoek in naar racistische spreekkoren tijdens de wedstrijden Italië-Spanje en Rusland-Tsjechië. In het eerste duel zou Mario Balotelli mikpunt zijn
  geweest van Spaanse spot en Russische supporters zouden de gekleurde Tsjech Theodor Gebre Selassie hebben beledigd.
  Zo??n 200 Spaanse fans zouden de donkere Italiaan Balotelli voortdurend met oerwoudgeluiden hebben bestookt. Ook zouden ze in gebaar een aap hebben geïmiteerd
  bij acties van de later gewisselde spits van Manchester City.
  De manager van Balotelli, Mino Raiola, heeft fel uitgehaald naar Michel Platini. Hij is van mening dat de voorzitter van de UEFA de problematiek van racisme tijdens Euro 2012 wegmoffelt. Hij heeft Platini gewaarschuwd dat Balotelli een volgende keer van het veld zal lopen. In dat geval zou hij met een gele kaart moeten worden bestraft. Belachelijk, zo noemt Raiola het dreigement van de Fransman.
  Fotografen hebben bevestigd dat Spaanse fans zich bij herhaling hebben misdragen tegen Balotelli, die in de 56ste minuut naar de kant moest voor Di Natale. De UEFA neemt de berichten serieus, maar wil nog niet de tuchtcommissie inschakelen.
  Tijdens Rusland-Tsjechië moest Theodor Gebre Selassie het ontgelden bij een klein deel van de Russische fans. De in Ethiopië geboren verdediger liet na afloop weten racistische geluiden te hebben opgevangen, maar hij wilde geen officiële aanklacht indienen bij de UEFA. De Europese voetbal-unie kan de betreffende bonden een boete opleggen voor wangedrag van hun supporters.  Maak melding

 • ZWOLS nieuws:

  Scania heeft mee onderhandeld over oplossing schuld van Saab….lijkt resultaat te hebben!

  13:00 persconferentie!

  Volgens mij werd Scania echt genoemd op radio 1….geen tijd en zin om het op te zoeken/et checken…..gewoon maar afwachten.


  Maak melding

 • Hoi Ingrid. Vind het dus vreemd dat die dragers van dat verschrikkelijke symbool niet gearresteerd zijn….ze staan immers op de (terecht) niet te plaatsen foto. Vond dat men ook te slap ingreep toen NL ergens anders ging trainen ivm oerwoudgeluiden. En Platini? Tja, geweldige voetballer…..maar ik begrijp niet dat ie nog gewoon ter rechterhand zit van de man die hij had willen verslaan als veurzitter.


  Maak melding

 • Oproep van Oranjesupporters aan Duitsers, om mee te lopen met de

  “optocht naar het Metalist Stadion waar de wedstrijd om 20.45 uur begint. Dat is een wandeltocht van ruim vier kilometer.”

  Hoor nu gewoon Corry Konings via Radio 1 “IK HEB EEN HEEEEEEL APART GEVOEEEEEEEEEL VAN BINNEN”.

  Hahahaha :D:D:D


  Maak melding

 • Ingrid, gaat Melanie binnenkort ook nog met jou te maken krijgen? Ze is nu officieel uit de ziektewet en waarschijnlijk krijgt ze binnenkort een ww. Of doe jij iets achter de schermen?

  Dus mocht iemand ook nog een leuke baan voor 24 uur (bij voorkeur ook met zaterdagen) weten voor Melanie, dan zijn die suggesties ook altijd welkom hoor! 😀


  Maak melding

 • @ Sensator (plaatjes & verslagje?); Wat een gezellig Oranjefeest NU in de Hovendwarsstraat in Meppel! Moest wel ff van mijn dienstfiets afstappen. Maar ja, was ook te gast in deze vriendelijke volksbuurt :D:D:D


  Maak melding

 • 😮 Ingrid, wat erg. “Andere afdeling” heb ik (na lang telefoneren) bij KPN gehoord, bij de belastingdienst en waar verdeurie laatst ook weer?

  Maar jij wilt je collega toch wel ff tippen?


  Maak melding

 • Nog een instantie….maar bij DUO was er ook een ernstig hokjesdenken en het spijt me te moeten opschrijven maar bij Lococensus ook (terwijl ik er uiteindelijk heel goed geholpen ben).


  Maak melding

 • Toch begint het te kriebelen voor vanavond, iedere winkel waar je vandaag komt, heeft men het over de wedstrijd. Ging even bier halen, daar ook gelijk, biertje voor bij de westrijd. En was niet de enige (hertog was er namelijk in de aanbieding), vind het toernooi veel minder leuk, wanneer oranje er uit ligt.


  Maak melding

 • Bedrijven zouden eens vaker als De Dijk kunnen denken!

  (terwijl de schijf voor de gelegenheid aan staat hier)

  De Dijk: Kan ik iets voor je doen

  Kan ik iets voor je doen? De Dijk

  Kan ik iets voor je doen?
  Kan ik iets voor je zijn
  In dit wrange seizoen
  Met zijn kruipend venijn

  Kan ik iets voor je zijn
  Met een blik een gebaar
  Met een arm om je heen
  Of een hand uit je haar

  Kan ik iets voor je zijn
  In je grote gemis
  Omdat wie je zo liefhad
  Er nu niet meer is?

  Kan ik iets voor je doen?
  Met een blik met een woord
  Dat doet denken aan toen
  Dat je even weer voort?

  Is er iets wat je wilt
  Wat je stilte verstoort
  In het kaal en het kil
  Wat je graag van me hoort

  Is er iets wat ik doen kan
  Wat je helpt in de pijn?
  Wat iets voor je betekent
  Wil ik graag voor je zijn

  Kan ik iets voor je doen?
  Misschien een lied een gedicht
  Dat je wanhoop benoemt
  En je last iets verlicht?

  Waar je droevig van wordt
  Maar toch huilend om lacht
  Dat je dagen verkort
  Dat je nachten verzacht

  Is er iets wat ik doen kan
  Wat troost in je verdriet?
  Want straks moet je weer verder
  Ook al wil je nog niet

  Is er iets wat ik doen kan
  Wat je helpt in de pijn?
  Wat iets voor je betekent
  zou ik graag voor je zijn

  kan ik iets voor je zijn
  een soort arm om je heen?
  Zodat het iets minder schrijnt
  En je niet zo alleen?

  °°°°°°°°°°

  Wat De Dijk betreft mis ik (ik niet alleen) Sensator-sportverslaggever Gert van Dijk wel érg. We hadden een hele gave spontane ontmoeting tijdens De Dijk in Hedon! Maar meneer vindt het wel goed allemaal en is geëmigreerd naar Italië. Dat ie daar nog maar lang mag genieten!!  Maak melding

 • @Dick, de vraag was of Melanie met mij te maken kreeg. En daar was mijn antwoord op nee andere afdeling. Kan me niet herinneren dat ik zij dat ik niets voor haar wil doen. Maar het is zo dat alle wetten aangaande de verschillende uitkerings soorten, zo vaak veranderen dat wanneer je niet zoals in dit geval op de afd. WW werkt, je al snel het verkeerde advies geeft.

  Maar mocht er iets niet goed gaat ben ik de laatste op niet even voor die persoon op de afdeling waar hij/zij moet zijn even te informeren.  Maak melding

 • Bericht door ingrid, op 13 juni 2012 om 14:43
  @Plantje, nee Melanie krijgt niet met mij te maken. Andere afdeling.

  Wil ze helemaal niet meer bij een winkel werken. Zag omdat enkele vrienden van mijn zoon nog vakantiewerk zoeken deze vacature wel 32 uur maar wie weet wat mogelijk is:

  Jazeker wil ze nog wel bij een winkel werken. Ze heeft bij de betreffende winkel ook al wat contacten. Dus ik denk dat het ook wel goedkomt.

  Bericht door ingrid, op 13 juni 2012 om 15:30
  @Dick, de vraag was of Melanie met mij te maken kreeg. En daar was mijn antwoord op nee andere afdeling.

  Haha! Ik had het niet eens anders dan dat opgevat. Ik begreep al niet wat Dick bedoelde 😀

  Maar mocht er iets niet goed gaat ben ik de laatste op niet even voor die persoon op de afdeling waar hij/zij moet zijn even te informeren.

  Zou ook niet bij mijn beeld van je kloppen als je dat niet zou doen 😉
  Nee, ik was gewoon nieuwsgierig of jullie toevallig nog met elkaar te maken zouden krijgen. Tot nog toe gaat er natuurlijk wel hier en daar wat mis, maar iedereen is vriendelijk en denkt mee; niets onoverkomelijks!


  Maak melding

 • @ Ingrid, 14:53,14:54,15:00 waren reactie op

  nee Melanie krijgt niet met mij te maken. Andere afdeling.

  Bedankt voor de geboden gelegenheid om (welliswaar schot voor de boeg) maar toch “eens” mijn frustratie over alle hokjesdenken van facilitaire WERKNEMERS bot te vieren. Om eerlijk te zijn? Nee, Ingrid ik had absoluut niet verwacht dat jij zo was….bedoel, dit is natuurlijk niet de eerste dag dat je op het onvolprezen http://www.weblogzwolle.nl reageert 🙂 bent dus het (bepaald niet negatieve beeld) is al aardig gevormd.

  Sorry, dat ik deze lettercombinatie té verleidelijk en prikkelend vond

  . Andere afdeling.  Maak melding

 • Victoria K. & Barbera B…..actie: allemaal doekjes uitgedeeld….na de volksliederen van NL en Dui zwaaien met doekie (rood volgens mij en we weten dat mooi rood niet lelijk is) om afkeer van discriminatie te laten blijken…….we lezen of horen er vast meer over, dit bericht komt van Radio-1-SPORTZOMER


  Maak melding

 • Bericht door dick, op 13 juni 2012 om 16:00
  @ Plantje
  Na 15:59 wel?

  Zekers! Leek me ook al zo raar, dat je dat verkeerd op zou vatten!

  Pffff…. Ik heb geen zin meer om te werken, maar ik moet eigenlijk nog even iets afronden! Nou, de schouders eronder dan!


  Maak melding

 • Eens over werklust om 16.18. Ga je vanavond nog voetbal kijken?

  Ach, afrondingsdingetje kan morgen toch ook wel. Ff afleidingsprikkels weghouden tot een uurtje of 10…ben je misschien zo weer op fictief schema?


  Maak melding

 • VOETBAL: EK Voetbal: Nederland – Duitsland (N1, 19:55)
  Voorbeschouwing op de tweede EK-wedstrijd van Oranje tegen Duitsland. In een oefenwedstrijd in november vorig jaar verloor het Nederlands elftal nog met 3-0. En ook in de gelegenheidswedstrijd tegen Bayern M?nchen, met acht spelers uit die National­elf, moest Oranje vorige maand buigen (3-2). Vanavond gaat het weer ergens om

  >:(>:(>:( F.E. ook al een Schnabbelh*er

  De zomer van 4: VI Oranje (RTL 4, 22:30)
  – Presentator Frank Evenblij  Maak melding

 • Verontrustend! Heeft iemand de bedoelde “Profiel” gezien?

  Jean-Pierre Geelen (De Volks-krant) kon de aflevering die Profiel (dinsdag, Nederland 2, 413.000 kijkers) uitzond over ??aandachtsjunkie?? Keith Bakker allerminst waarderen: ??De les voor de kritische kijker: wantrouw iedere ??deskundige?? en zelfbenoemde weldoener. De liefde voor de camera zou weleens groter kunnen zijn dan het vakmanschap. Hilversum zet ze in het zonnetje. De prietprofessor, de topadvocaat, de therapeut die zijn diagnoses over BN??ers paraat heeft zonder ze ooit te hebben gesproken – hun diepste droom is een eigen talkshow, daarna het premierschap. Doodeng.??  Maak melding

 • @Dick, ter kennis geving, ik ben geen facilitaire werknemer meer.
  Ondanks dat ik je misschien wel begreep, had ik er behoefte aan om e.e.a recht te zetten.  Maak melding

 • Ach, laat ik me maar aansluiten bij de Tweet van Marije Cornelissen (waar overigens nog heel wat boze reacties op kwamen:) ) Voor GroenLinks is het natuurlijk het belangrijkst dat een Europees land wint, we gaan niet eenzijdig voor het Nederlands belang.


  Maak melding

 • Héérlijk relativerende DOMINEE GREMDAAT net OVER VOETBAL (en de wichtigheid) op radio !

  Heb trouwens 5 columns, voor in ’t weekend, uit de Volkskrant gekopieerd. Op t hoodkantoor waar ik voor zaken moest zijn. Vandaag is het nl weer WOUTER BOS-column dag in het VK (die komen niet digitaal tot nu toe op vk-opinie; en wij mogen hier geen kranten)….wat staat dat inmiddels gaaf aangekondigd op de voorpagina van VK. Gelijk hebben ze: met Bos hebben ze 1x in de 2 weken op donderdag GOUD in handen.

  Op de radio, onderweg naar ons stekkie elders in Meppel, vermoed op ‘100% NL’ hoorde ik ⤽ROOD⤝ van Borsatooooo??..dan kan je dag toch EIGENLIJK al niet meer stuk?

  En vergeten we Oranje maar ff om vandaag ROOD te kleuren van…

  Rood is al lang het rood niet meer
  Het rood van rode rozen
  De kleur van liefde van weleer
  Lijkt door de haat gekozen
  Dat mooie rood was ooit van mij
  De kleur van passie en van wijn
  Ik wil haar terug die mooie tijd
  Maar zij lijkt lang gevlogen
  En alle beelden op TV
  Van bloed en oorlog om ons heen
  Werken daar ook niet echt aan mee

  Dus ik neem ik heel bewust het besluit
  De krant leg ik weg en de TV gaat uit

  Vandaag is rood
  De kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood
  Wat rood hoort te zijn
  Vandaag is,
  rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  ‘k Schreeuw van de roodbedekte daken
  dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer
  liefde tussen jou en mij

  Ik loop de deur door en naar
  buiten waar de zon begint te
  schijnen
  Laat alles achter, ik kijk
  voor uit en met mijn laatste
  rooie cent
  Koop ik een veel te grote
  bos met 150 rode rozen
  Een voor elk jaar waarvan ik hoop
  dat jij nog bij me bent

  Vandaag is rood

  Find more similar lyrics on http://mp3lyrics.com/3q
  De kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood
  Wat rood hoort te zijn
  Vandaag is, rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  ‘k Schreeuw van de roodbedekte daken
  dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer
  liefde tussen jou en mij

  Nu sta je hier zo voor me
  De rode avondzon streelt jouw gezicht
  Je bent een wonder voor me
  Denk ik terwijl een doorn mijn vinger prikt
  Rood is mijn bloed dat valt op de grond
  En even lijk ik verloren
  Maar jij brengt mijn vingers naar je mond
  En je kust ze
  en ik weet

  Vandaag is rood
  De kleur van jouw lippen
  Vandaag is rood
  Wat rood hoort te zijn
  Vandaag is, rood van rood wit blauw
  Van heel mijn hart voor jou
  ‘k Schreeuw van de roodbedekte daken
  dat ik van je hou
  Vandaag is rood gewoon weer
  liefde tussen jou en mij

  Vandaag is rood
  Gooi de loper uit en drink een goed glas wijn
  Pluk de dag, want het kan
  zometeen de laatste zijn
  Vandaag is rood gewoon weer
  liefde tussen jou en mij
  Vandaag staat rood weer voor de
  liefde tussen jou en mij

  Ga ff an de (volle) bak. Latersssssssss


  Maak melding

 • Gefeliciteerd Appie!

  Bericht door dick, op 13 juni 2012 om 16:21

  Eens over werklust om 16.18. Ga je vanavond nog voetbal kijken?

  Ik heb waarempel inderdaad het voetbal gezien!


  Maak melding

 • 2 van mij zitten ook in die face Appie. Niet zo heel verkeerd als de examens nog ff wegblijven, zeker als je niet precies weet wat je wilt. Maar goed, dacht ff hardop en ging misschien teveel bij mezelf af 😉

  Natuurlijk moeten de pubers hun eigen keuzes maken. Ben wel benieuwd hoe die van jou “toegepaste psychologie” (waar eigenlijk?) gaat ervaren!


  Maak melding

 • Geweldig nieuws! Van 1 van Jiskefet’s toppers Herman Koch. Mooi boek!

  Dé Jiskefet-topper Kees Prins, komt 1x tournooi niet met zijn zeer mééslepende Oh, Oh OOOORANJE en het gaat gelijk niet goed.

  Hopen dat ie nog weer eens (met of zonder) camper in Zwollywood komt. Wat een gaaf en lang gesprek hadden wij toen in Het Hopmanshuis :D:D:D


  Maak melding

 • NIEUWS: via radio 1…van rtvoost

  Jordi en Heleen UIT ZWOLLE winnen prestigieuze prijs
  Had iets met Pro-Rail te maken
  Ze waren net beiden aan het woord op radio 1.

  Ze wonnen met:
  studiebeurs van 1500 Euro

  :D:D:D:D VAN HARTE ZWOLLENAEREN!


  Maak melding

 • @Dame: hij gaat toegepaste psychologie doen in Deventer
  @Bernard: ik moet al zeker 2 jaar omhoog kijken als ik tegen hem praat (en ik ben van gemiddelde lengte), maar nu is hij inderdaad dan echt groot.


  Maak melding

 • Maar het blijft ergens ook altijd je kleintje… Deventer is een leuke stad (sorry voetbalfanaten, maar dat ís echt zo), en de studie interessant. Hij gaat een leuke tijd tegemoet.


  Maak melding

 • @ Appie, 20:32: Leuke stad én dichtbij. Dus die hebben ook al dat soort interessante onderwijsinstellingen.

  Peter K. omschreef “de stap(pen)” zo, heel mooi vind ik.

  Een koude morgen, kwart over twee
  En in een bed vecht een vrouw hard voor haar baby
  Het is haar eerste, en elke wee
  Snijdt door haar heen, maar zij denkt slechts aan haar baby
  Zij houdt de spijlen krampachtig vast
  Dan een zacht huilen en de moeder lacht en luistert
  Het kind is daar voor de eerste sprong in het duister

  Een maandagmorgen, vijf over acht
  Hij ziet het schoolplein en hij voelt zijn knieën knikken
  De eerste schooldag, en hij zegt zacht
  ik wil naar huis⤝ maar moeder hoort niets van zijn snikken
  Want hij?s al zes, baas over vriendjes
  Het echte schoffie, maar diep in zijn hartje huist er
  Paniek en angst voor die grote sprong in het duister

  Zo maar een morgen, kwart over acht
  Zij is net achttien en zij gaat het hun vertellen
  Zij wil het huis uit, want buiten wacht
  De wereld en ze kan het zonder thuis ook stellen
  Er komt verzet en haar moeder huilt nog
  Maar vader weet al dat zij toch niet naar hen luistert
  Een beetje bang waagt zij dan, de sprong in het duister

  Een mooie morgen, kwart over tien
  Hij in het grijs , en zij in een wolk van tule
  Zovele vrienden, kwamen hen zien
  Zij kregen alles van fonduestel tot pendule
  Er werden tranen weggeveegd
  Op het moment dat het ja-woord werd gefluisterd
  De dag was mooi voor een nieuwe sprong in het duister

  Een wintermorgen, kwart over elf
  En in de verte luiden zwaar de bronzen klokken
  En ieder staat daar, in zichzelf
  De zwarte aarde wordt al wit onder de sneeuwvlokken
  Het is een afscheid, voor altijd en
  De wind beroert de hoge bomen en dan ruist er
  Iets als een groet, bij de laatste sprong in het duister  Maak melding

 • Joppuh, wat vind je eigenlijk van deze persoon (zo impulsief mogelijk van zijn site geplukt):

  Bruce rocks Florence in the rain

  Gister hoorde ik zijn nieuwe schijf op radio 2. Of het nou hometown was? Had zelf geweldige luisteromstandigheden: alleen in de auto met het raampie open….want het was best nog benauwig.

  Maar vandaag…..geen radio voor mij:
  HOLD ON TIGHT

  Tot slot, ook al Té lang niet gehoord en er daarom mee in de auto gestapt: BloF…BOVEN mét songteksten :D:D:D

  * ut hoeft eigenlijk helemaal niet zo snel weekend te worden 8)


  Maak melding

 • Tuurlijk ken ik dat nummer van peter K. Is ook mooi! Met Bruce heb ik niet zo veel al heeft hij wel een mooi album gemaakt, jaren geleden al, the ghoast of Tom Joad, een prachtig ingetogen album. Over ingetogen gesproken, de laatste van Tom jones (die ik echt uit vond blinken bij het jubileumconcert van queen Elisabeth) “Spirit in a room”, mag er ook zijn hoor!  Maak melding

 • @ Joppuh, “I want somebody to tell me…answer me if you can….tell me; what is the soul of a Man”. Leuk Tommy. Vond je Bruce suggestie minder interessant.


  Maak melding

 • Born 2B alive, Patrick Hernandez uit 1979 nu op Radio 1….veel te lang niet gehoord.
  Aantrekkelijke vriendelijke collega komt gewoon swingend een van een lunch overgebleven broodje aanbieden 8)

  :D:D:D


  Maak melding

 • Cadeautje, terwijl de Vrijdagmiddagborrel (in gedacbten wordt ingeschonken):

  Hitradio VERONICA kwam na

  Heaven van Bryan Adams met…

  U2-ONE :-*:-*:-*

  nu weer geneuzel >:(


  Maak melding

 • Mooie aanbeveler:

  Werken in water heeft de toekomst

  Waterschappen zijn aantrekkelijke werkgevers, blijkt uit het Intermediair Imago Onderzoek 2012, dat op 5 juni is gepresenteerd. In de non profit sector staan de waterschappen op nummer 5 na de GGZ, het ministerie van Veiligheid & Justitie , de politie (KLPD) en het Bureau Jeugdzorg. In de algemene ranking staan de waterschappen op de 19de plaats. Respondenten vinden het werk van de waterschappen maatschappelijk nuttig, veelzijdig, spannend, en interessant. De watersector is innovatief en internationaal en biedt tal van carri?rekansen.

  Ruim 10.000 Nederlandse professionals werken met hart en ziel bij de waterschappen. Ons land staat wereldwijd bekend om de enorme expertise op het gebied van water. Het watervraagstuk is het issue voor de komende decennia. Van de schaarste van zoet water, wereldwijde goede sanitatie tot de stijging van de zeespiegel. Waterschappers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, betere manieren om water te zuiveren, te bedwingen en te verdelen. Zelf zeggen ze dat hun werk ??’ergens over gaat”.

  Werken bij een waterschap
  Bij de waterschappen is er veel aandacht voor het menselijk kapitaal. Onze medewerkers voelen verbondenheid met het thema water en prijzen het maatschappelijk relevante werk, de vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, de open en collegiale sfeer, de dynamiek van het werk, de goede arbeidsvoorwaarden en de diversiteit aan functies en specialismen. Waterschappen fungeren veelal als proeftuin voor innovaties. Werken in water is niet alleen weggelegd voor technici, zoals ingenieurs, milieukundigen of procestechnologen. Ook voor professionals op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfskunde, ICT, economie of communicatie biedt de watersector volop kansen.

  Aan het Intermediair Imago Onderzoek 2012, dat in opdracht van VNU Media is uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction International B.V., zijn 3.892 hoogopgeleiden (HBO +) en 1.576 MBO respondenten tot 45 jaar ondervraagd.  Maak melding

 • Verwennerij, al over de werktijd maar “altijd afmaken waar je mee bezig bent”

  VERONICA

  Simple Minds
  Alive and Kicking :D:D:D

  Zou “the Kickert” ut eigenlijk gekregen hebben 😮


  Maak melding

 • >:( Paultje Pils gemist op 3fm. Nou ja, wel U2’s Vertigo bij die club waarvan we eens een best wel leuke programmagids hadden. Maar die van de VARA was beter. Da’s 1 van de weinige gevechten die ik thuis won 🙁


  Maak melding

 • over het overlijden van Maud (2)

  tsja wat moet je zeggen/schrijven. ik kan me voor 100% aansluiten bij de reactie van iemand op de stentor-site:

  Tja en dan wij ons druk maken over de economie, EK voetbal, “haat” tussen Eagles en Pec…maar als je dit dan leest dan besef je eigenlijk niet we ons zo druk over maken.
  Dit is werkelijk het ergste wat mensen kunnen meemaken en heb hier echt geen woorden voor….
  Heel veel sterkte voor de hele familie gewenst…..

  en dan ben ik nog wel jarig vandaag 😀


  Maak melding

 • Bericht door dick, op 15 juni 2012 om 15:45
  Mooie aanbeveler:

  Laten die waterschapsmedewerkers zich maar meer met waterschapstaken bezig houden i.p.v. WLZ. Vandaag kreeg ik een aanslag waterschapsbelastingen terwijl ik een huurappartement vier hoog heb. Het schijnt een zooitje te zijn bij Lococensus.:'(


  Maak melding

 • @ Assie; Hoor nog wel eens wat over Pocoloco dat bij mijn eigen indrukken; tja. Natuurlijk zijn onze punten uitgecommuniceerd. Trouwens, die aanslag, vervaldatum gezien? Neem aan dat je je indrukken hebt doorgemaild/gebeld?


  Maak melding

 • Laten die waterschapsmedewerkers zich maar meer met waterschapstaken bezig houden i.p.v. WLZ. Vandaag kreeg ik een aanslag waterschapsbelastingen terwijl ik een huurappartement vier hoog heb. Het schijnt een zooitje te zijn bij Lococensus.

  Slechte dag gehad Assie.


  Maak melding

 • @ Assie, lees je niet eens wat ik terugschrijf?

  Natuurlijk zijn onze punten uitgecommuniceerd. Trouwens, die aanslag, vervaldatum gezien? Neem aan dat je je indrukken hebt doorgemaild/gebeld?  Maak melding

 • Heb echt beklag met die ombudsman, zal wel de makkelijkste weg zijn. Niet eerst bij de instantie aankloppen….gewoon op hoge poten. Probeer de Ombudsman van de VARA ook eens! En Kassa (doet Felix M. dat nog? ben eens bij Frits S. met hem aan de wondertelefoon geweest. Hij doet Spijkers met koppen nog: wat een kanjer. Maar als je het mij vraagt, al doe je dat niet, meer een RADIOkanjer). Voordeel van Kassa is dat er een hele redactie achter zit….en Consumentenbond of Vereniging eigenhuis. Een meldpunt oprichten?


  Maak melding

 • Ik heb dat formulier al lang weggeknikkerd en meende dat de vervaldatum 30-08-2012 is. Het formulier is al ruimschoots voor de vervaldatum vernietigd.


  Maak melding

 • Zoiets, laatste datum van augustus…waarom zo belachelijk vroeg verzonden? Misschien betalen de meesten toch zeker voor ze op vakantie gaan. Zijn de centjes al op rente gezet 😮


  Maak melding

 • Bericht door dick, op 15 juni 2012 om 22:11
  Zoiets, laatste datum van augustus…waarom zo belachelijk vroeg verzonden?

  De dagtekening van de aanslag is 30-6-2012. Hebben ze bij het Waterschap zo weinig te doen dat ze die aanslagen nu al verstuurd hebben? Stel dat ik vandaag een bezwaarschrift had verstuurd? Hoe kunnen jullie nou een bezwaarschrift voor de dagtekening van een aanslag in behandeling nemen? Het zal allemaal wel en heb er wel vertrouwen in dat de Ombudsman mijn zaken goed gaat behartigen.


  Maak melding

 • Assie, begrijp je echt nog niet dat het waterschap (zie aanbeveler 15:45)
  iets anders is dan “Locosensus”? Vergelijk de sites dan eens? Tip: UnieVanWaterschappen zal wel een algemeen waterschapsbeeld hebben. Maar die van het wp waar wij in wonen is ook goed. http://www.wgs.nl en nee, werk elders.

  30-6-2012 ging ik bij mijn eigen vervaldatum af. Gecontroleerd: 31-8-2012.l


  Maak melding

 • Van dergelijke aanslagen ben ik niet gediend Dick en heb inmiddels de Ombudsman ingeschakeld.

  Ik heb dat formulier al lang weggeknikkerd en meende dat de vervaldatum 30-08-2012 is. Het formulier is al ruimschoots voor de vervaldatum vernietigd.

  Ik was bijna gaan geloven Assie dat jij al die moeite neemt. Maar wanneer je een klacht in dient, en dan de bewijs stukken weggooid, maakt het verhaal niet geloofwaardig:)


  Maak melding

 • @ Dame, op 15 juni 2012 om 22:34; hoop wel dat er een “o” op het “*” is bedoeld…anders begrijp ik het echt niet meer en zou het zelfs voor mij te
  ver gaan.


  Maak melding

 • hoop wel dat er een “o” op het “*” is bedoeld…anders begrijp ik het echt niet meer en zou het zelfs voor mij te
  ver gaan.

  Even alle klinkers langs: a, geen woord; e, wel woord maar slaat bergens op; i, ook een (dialect?)woord dat wel past; u, geen woord; o, woord dat is bedoeld.:P


  Maak melding

 • Dick, ik was vanmiddag in de binnenstad in gesprek met een mij bekende Waterschapster en zij vertelde mij dat Lococensus alleen maar verantwoordelijk is voor de verzending van de aanslagen. Hoe weten jullie aan wie je een aanslag op moeten leggen?


  Maak melding

 • Bericht door ingrid, op 15 juni 2012 om 22:35
  Ik was bijna gaan geloven Assie dat jij al die moeite neemt. Maar wanneer je een klacht in dient, en dan de bewijs stukken weggooid, maakt het verhaal niet geloofwaardig

  Alles is via email verstuurd aan de Ombudsman Ingrid en ze zoeken het daar maar uit.


  Maak melding

 • Welkom op de website van Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT). GBLT is opgericht per 1 januari 2011 en heft en int waterschapsbelastingen voor acht waterschappen in Nederland. GBLT zal vanaf 2013 ook voor een aantal gemeenten het heffen en innen van lokale belastingen en de wet WOZ uitvoeren. Uitgangspunt daarbij is de hoogste kwaliteit, tegen zo laag mogelijke kosten. Jaarlijks worden ca. 2,7 miljoen aanslagen opgelegd aan inwoners en bedrijven uit de provincie Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe. GBLT treedt voor het uitvoeren van haar kerntaak naar buiten toe onder de namen Lococensus en Tricijn.

  Locosensus is een gemeenschappelijke regeling van een aantal waterschappen en handelt de belastingen af, Assie. De hoogte wordt bepaald door de besturen van de verschillende waterschappen. Ik denk dat je daar moet zijn met je bezwaarschrift.


  Maak melding

 • De Ombudsman zal je niet verder helpen, Assie. De bedoeling is dat je eerst de gewone route van bezwaar en beroep kiest. En in dit geval draait het waarschijnlijk gewoon uit op betalen.


  Maak melding

 • Ik ga helemaal niks betalen Dame want ik zit in een huurappartement van vier hoog en kan nooit natte voeten krijgen en betaal dus helemaal niks.;)


  Maak melding

 • Wacht maar tot het incassobureau komt, dan mag je het drievoudige dokken. Ben er wel blij mee dat jij ook mee moet betalen voor míjn droge voeten. Anders zo het me te duur worden.:P


  Maak melding

 • Ach, ik betaal ook lokale belasting waar de schoffeldienst van Assie van bekostigd wordt. Voor wat hoort wat, past waarschijnlijk wel in zijn filosofie.;)


  Maak melding

 • Laat dat incassobureau maar komen want ik ben toch bijna nooit thuis.:P Voor die droge voeten van jou heb ik heus nog wel een paar centen over.:)


  Maak melding

 • @ Assie, Vrijdagmiddag…onze mooie binnenstad….met een (voor de beeldvorming even:) woestaantrekkelijke waterschapSTER……………….Dan boeit het je verder toch absoluut niet wat er verder in de wereld nog gebeurd 😮

  # schakelt toch, wel heel diep verscholen aangetroffen, jaloezie-modus in.


  Maak melding

 • @ Ingrid, pas geleden ja. Wat ze zocht en op loopafstand. Het is haar verdorie nog aangeboden ook. 😀

  Maaaaaaaaaaaaar, Het zal mij niet verbazen als dit (natuurlijk schone) werk…..ons ook e.e.a. kost (zorgtoeslag; DUO; Kinderbijslag schieten me zo te binnen). Maakt echter nixxx uit. Het bevalt haar prima en ze heeft op de 1e dag al een mooie stunt meegemaakt. Maar omdat dit over een ander gezinslid gaat, schrijf ik het niet uit. Praten is wat anders 😉


  Maak melding

 • @ Dame, dank je 23:20 (zo vat ik ut maar op).

  Klinker? De “u”…zelfs voor mij te ver gaand. En dan begrijp ik het niet meer omdat het woord dan niet bestaat, maar wel wat suggereert.


  Maak melding

 • Platvloers, die Humberto. Ik vond het filmpje wel grappig behalve die vent in een rolstoel en heb mijn vraagtekens bij het laatste shot. Wat gebeurt daar? Zag er uit als een aanranding of zag ik dat niet goed?:o


  Maak melding

 • JA…platvloers en skunnig; er zijn grenzen (die altijd prikkend uitdagend uitlokken om overheen te gaan). :D:D:D als aanranding daar ook al normaal is, vond die man als “bruid” voor “te weinig bruidschat” al heftig ver gaan. Wel een feestend gezelschap daar, hoe ze vertelde over vroggere bruiloften.


  Maak melding

 • Zijn we nu blij met de aandacht van RTV Oost?:o

  Slechtste Overijsselse jeugdwijk in Zwolle

  De slechtste wijk voor opgroeiende jeugd in Overijssel ligt in Zwolle. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Kinderen in Tel 2012’ van het Verwey-Jonker Instituut.

  In de wijk Meppelerstraatweg-Noord komen schoolverzuim, kindermishandeling, jeugdwerkloosheid en criminaliteit veel voor en staat daarmee op plek 9 in de lijst. De wijk Schieringen in Leeuwarden staat op plaats 1. In de top tien staan verder wijken uit Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. In de top 100 staan verder de Overijsselse wijken Holtenbroek in Zwolle (59) en Boswinkel-De Braker (83) in Enschede.  Maak melding

 • Pff hoe erg is het dat Zlatan geconsentreerd meer met zichzelf bezig is dan dat ie lief doet tegen zijn tegenstander (Gerard, die ie schijnbaar goed vindt) Die Tan heeft alleen verstand van mode (die ook niet mijn mode is) maar niemand spreekt em tegen :o:o:o:o

  Maar eens op 4 kijken of wat anders doen…..Nee eerst Dicky A. nog ff meepikken.


  Maak melding

 • @Dick, mooi dat het gelukt is. Duik mijn bed in. En inderdaad leuke rapportage’s van Koblenko. Mooie vrouw vind ik, en mijn oudste ook. Wederhelft vind haar wat minder.

  En ach wij hebben al jaren nixx van al dit soort toeslagen gehad. Wend ook. Steekt soms een heeeeeeel klein beetje.

  Weltrusten.


  Maak melding

 • Zlatan was gewoon gefocussed. Niks mis mee. En idd heel lief hoe hij dat handje pakte. Niet alleen Advocaat heeft zijn dag niet, maar Tan ook niet.:(


  Maak melding

 • Misschien moet je blij zijn wanneer je geen toeslagen ontvangt. Hoef je ook niet met angst en beven het nieuws over verlaging of afschaffing te volgen. Hoef je je niet te verantwoorden tegenover anderen. En vooral hoef je niet dankbaar te zijn. Onafhankelijkheid is heel wat waard.


  Maak melding

 • Klopt 23:56. Hele goeie speler, die echter in zijn eigen team nog wel eens voor wat deining kon zorgen.

  Vond Dicky idd wat te chagrijnig maar hij heeft groot gelijk dat ie niet over die rellen wil praten. En met het feit dat het na morgen ook zomaar afgelopen kan zijn. Hij staat als wat angstig bekend én heeft natuurlijk Bert v.M als tegelijkertijd coachend collega….(zie overigens voor vergelijking Bert en politiek, ut politieke ;))

  Mooi al die houdingen:
  Tan…probeert altijd zo netjes mogelijk gekleed te zijn, is (tenminste voor mij) niet aansprekend.
  Sjek van Gelder, blijft altijd TROShoofd wat ie ook doet
  Jan, overkill, Mu,, altijd zwaar overdreven
  Zlatan…haha ja die wil met die coupe en plakplaatjes op zijn lichaam wat uitstralen
  Haagse Dicky, kan bijna nooit zijn angst verhullen maar blijft vaak best innemend.
  Johan-3 Derksen….(ex?)-spreekbuis van Cruyff, passé, iedereen kent dat babbeltje nou wel. Doet de gekste dingen voor geld.
  Gijp, best aardig en lachen maar écht te overdreven lachend. Hou niet van nep-mensen.
  Hansie Hansie (zit er vandaag weer), haha volgens mij ben ik duidelijk genoeg over hem geweest. Maar omdat dat hier toch verkeerd werd uitgelegd. Geen commentaar verder 8)


  Maak melding

 • @ Dame, Goh dacht dat menigeen zorgtoeslag (de enige toeslag die wij krijgen/kregen) kreeg? Ving namelijk alleen maar “wij-ook” geluiden op?


  Maak melding

 • Verantwoorden? Waarom niet? Mag graag verdedigen.
  Onafhankelijk, ja koester ik.
  Dankbaarheid: groot goed!

  Nee, ik/wij hebben ons nooit “gepamperde handophouders” gevoeld.


  Maak melding

 • ja dame dat word morgen feest in cafe de p…….jan gaat namelijk zingen,kunnen ze meteen de nieuwe geluidsinstalatie even proberen


  Maak melding

 • @ Dame, geloof dat zo’n aangepraat gevoel pijnlijk kan zijn. Heb mezelf aangewend me niet altijd evenveel aan te trekken over wat anderen zeggen/je aanpraten/je achter de rug om bestempelen…Gewoon doen wat je niet laten kunt, als je daar lol aan beleeft.

  Maar weet jij niet hoe dat zit met die Zorgtoeslag? Tweeverdieners, bejaarden; heb nog niemand gehoord die het niet krijgt……wel vroeg zo’n beetje iedereen van wie ik het hoorde zich af waarom ze (vaak) aardig wat kregen: vreemd toch?

  DUO: studiefinanciering = inkomensafhankelijk. Goed, maar…..heb ergens een mail liggen (tussenantwoord gehad) over “hoe makkelijk je er fraude mee kunt plegen”.


  Maak melding

 • Dick, ik lees bij de belastingdienst het volgende. Een van de voorwaarden voor zorgtoeslag is een inkomenstoets: ?? 35.059 voor alleenstaanden en ?? 51.691 gezamenlijk inkomen voor mensen met een partner. Niet onterecht lijkt me. Als je het zelf kúnt betalen, betaal je het zelf.


  Maak melding

 • Goedenmorgen WL vriendinnnen en -vrienden, de Youp van vandaag is er weer:

  In de kleedkamer
  Afgelopen woensdagavond. De kleedkamer. Aardige jongens. Finalisten op het laatste WK. Dat word je niet zomaar. Ze zijn halfbloot en bijna allemaal getatoeëerd. Omdat dat bij hun vak hoort. Iedereen die iets wil uitstralen op het voetbalveld heeft een lijf vol inkt. Het lijkt wel verplicht. Een cup of een bal, een paar sterren die voor kampioenschappen staan. Of de namen van hun kinderen, geboortedata van die kleuters, trouwdagen die soms alweer bijna verlopen zijn. Het is een internationaal verschijnsel. Als je gewonnen hebt dan ziet zo??n lijf er goed uit. Mannelijk. Stoer. Maar na een nederlaag wordt het opeens gefröbel. Is het zelfs een beetje kinderachtig. Een uit de hand gelopen pubergrap. Brugklassers vol ballpoint. Om de gymnastiekleraar op stang te jagen.

  Daar zitten ze. Stil. Wat moet er nog gezegd? Het is 2-1 geworden. Dat klinkt spannend, maar dat was het niet. Die ene goal van henzelf was een mooie pegel, maar meer dan dat ene doelpunt heeft er de hele wedstrijd niet ingezeten. Die twee van hen daarentegen?? het hadden er vier, vijf, zes kunnen zijn. Misschien wel zeven. Het ergste was nog dat de tegenstander, onze vaste voetbalvijand, bijna niet gejuicht heeft bij hun doelpunten. Ze ondergingen het gelaten. Als trainingsgoaltjes. Zoals een profclub dat doet aan het begin van een voetbalseizoen. Een zomeravondwedstrijd in een dorp. Als ze inspelen tegen FC Zwammerdam of Sportclub Haastrecht. Dat niet juichen was misschien wel de diepste vernedering. De ultieme knock-out.

  Daar zitten ze. Droef en bitter. De tweede nederlaag op rij. Geen vuist kunnen maken. Niet eens een middelvinger opgestoken. De eerste nederlaag was eigenlijk nog erger. Toen gingen ze ten onder tegen een elftal dat in eerste instantie met RKC Waalwijk was vergeleken. Dat volgens de kenners en de vele analisten eigenlijk niets te zoeken had op dit toernooi. Dat louter goed was voor het doelsaldo. Een bij Ajax afgekeurde gozer scoorde. Hij had hun keeper ook nog gepoort.

  Daar zitten ze. Aardige jongens. Stuk voor stuk grote carri?res. Ze luisteren naar de aftaaiende aanhang van de tegenstander. Het gezang dringt door de kleedkamermuren. Die niet te harden taal van de buren. Sieg. Sieg. Ze horen: Ziek. Ziek. Dat zijn ze ervan. Ziek. Doodziek. Hun eigen oranje aanhang horen ze niet. Die vertrekt op kousenvoeten. De indiaan. De generaal. De talloze leeuwen. De negen sinterklazen. De dertien als Volendamse vrouwen verklede bierbuiken. Afgeschminkt met hun eigen tranen.

  De perschef mompelt dat het sportjournaille wacht. Ze hebben geen zin. Zeker niet in die eikels van Bild. Die gaan weer humor doen, Duitse humor welteverstaan. En dat weten we allemaal: Duitsers & humor is geen lekkere combi. En op de lollige vragen van de Belgische pers zitten ze ook niet te wachten. ⤸Dat wij niet meededen wisten we, maar jullie?⤝

  De bondscoach kijkt naar zijn aanvoerder. Ook nog eens zijn schoonzoon. Het is een klein land. Te lang doorgegaan? Wie? De bondscoach of de schoonzoon? Of allebei? Sommige spelers herkennen elkaar nu pas in de kleedkamer. Deed jij ook mee? Op welke positie dan? Het gevoel is wederzijds. Er rinkelt een mobieltje. Ene Bakker. De psych van René van der Gijp. Hij zoekt werk en wil graag wat egootjes oplappen. Hij belt altijd zelf.

  Er wacht nog een strohalmpotje tegen Ronaldo en kornuiten. Ze moeten er eigenlijk niet aan denken. Ronaldo ook niet. Dan zwaait de kleedkamerdeur open. De vriendelijke aanvoerder van de beulen die het tussenvonnis zojuist geveld hebben. Hij heeft meelij en belooft plechtig om zondag zijn sportieve plicht te doen. Echt? Echt! Hij gaat ze verlossen. Hoe? Door gelijk te spelen. Dan kunnen ze namelijk maandag met vakantie. Naar Portugal bijvoorbeeld. Net als de Portugezen. Ze kunnen zelfs in hetzelfde vliegtuig. Een diepe zucht gaat door de kleedkamer. Vakantie! God, wat zijn ze daar aan toe.  Maak melding

 • Bericht door dick, op 16 juni 2012 om 00:42
  Ingrid is nog wel gewoon standby /quote]

  Was er toch echt niet meer, computer was ook uit.
  Lag om 00.00 uur in mijn mandje, lag er nog niet, telefoon buurvrouw van mijn moeder, ze had vreselijke pijn in de schouder. Dus je raad het al…………. 2ex dat ik in bed lag was 03.30 uur.

  Maar wat een raar gedoe bij de huisartsenpost. ’s nachts bel je aan, komt in een soort voorportaaltje, van 3 bij 3. Staan 6 stoelen, via een raam meld zich een verpleegkundige, zegt dan de ha is nog onderweg neemt u plaats. Wat ik begreep, is na het telefonische overleg dat je hebt gehad er verder geen contact meer.

  Snap dat deze mensen ’s nachts rare dingen mee maken, maar de verpleegkundige hebben totaal geen zicht op wat er gebeurd in die ruimte, zak je in elkaar, dan moet je weer op een belletje drukken……..

  Dit is te maf voor woorden, kwam gelukkig alleen medicijnen ophalen, dus was zo weer weg. Hoop dat de andere mensen die er zaten inmiddels ook geholpen zijn.


  Maak melding

 • Ik denk dat hij toonladders oefent momenteel. JanDCastafiore: “Haa, ik lach bij het zien van de schoonheid in mijn spiegel.”
  Ik hou mijn deur open, de wind staat gunstig, dus zijn vrolijk gekweel zal wel tot mijn huis reiken.


  Maak melding

 • Goedenavond Tim.

  @Dame, ik zou eventuele bezoekers aan de P. adviseren vanavond een eigen houten/aardewerk pul mee te nemen. Naar verluid is bij de soundsjek de helft van de glazen al gesneuveld:o


  Maak melding

 • Tim, ben een beetje een s*kkel: dacht dat Nederland-Portugal vanavond werd gespeeld. Hen oranje tompoucen (afgeprijsd ;)) in huis en feestelijke oranje clipjes op mijn blouse. Hoor net dat het,morgen pas wordt gespeeld.


  Maak melding

 • Nee, daar ben ik ook van overtuigd. Maar het jammere is dat diegene waar het wel aan zal liggen, ook denken dat het aan hun niet zal liggen. Oftewel, de meesten vinden dat ze het nog goed doen ook.
  En vinden waarschijnlijk dat de rest in het veld, wat minder zijn.
  Denk dat ze toch vaak naar een andere wedstijd dan wij kijken.


  Maak melding

 • Ik vond ze ook best goed voetballen, voorzover ik gekeken heb (vind het soms té spannend). Helaas gingen de ballen niet in het doel. Als dat met dezelfde wedstrijd wel zou zijn geweest, dan werd de inzet waarschijnlijk ook anders ervaren, denk je niet.


  Maak melding

 • @Dame, nee ik vond ze zeker niet goed voetballen. Vind dat ze veel te snel tevreden zijn. De eerste wedstrijd, ging nog. Maar zoals ze tegen de Duitsers voetbalden. Niet om aan te zien.
  Blijft hij vasthouden aan de manier van voetballen zoals in de afgelopen wedstrijden, dan kunnen we het vergeten. En zoals ik het nu beluister ( wat er van waar is) dan winnen we niet,laat staan met 2-0. En wat zullen de Duitsers doen, willen ze Nederland nog een keer tegen komen……….


  Maak melding

 • We zien wel, morgen. Hoop doet leven. En zo niet, gaat het leven ook gewoon door.;) Geloof dat ik posting Drama verkeerd op heb gevat: je bedoelt dat we eerst de Portugezen pakken en dan de Tsjechen?


  Maak melding

 • @Dame, betekent niet dat ik geen hoop meer heb. Integendeel zelf. Maar het is niet zoals voor 2 jaar terug bij het WK, toen groeide het vertrouwen bij iedere wedstrijd. Als de ene speler een wat mindere dag, dan werd dat door de overige spelers opgepakt. En ik heb nu de indruk dat we met 11 spelers op het veld staan i.p.v. met een team.

  En inderdaad, de wereld vergaat niet wanneer Nederland wordt uitgeschakeld. Vind het aleen minder leuk om het toernooi te volgen.  Maak melding

 • Bedankt Dame, voor de Zorgtoeslag check. Zeker niet onterecht die zorgtoeslag….gezien de kosten. 52 mille, misschien wel een redelijke grens.

  Verder ken ik geen toeslagen.

  Binnen de toedeling van studiefinancierings lijkt het in elk geval niet te kloppen. En heb ik (ok slechts gehoord) dat er fraude mogelijk is. Daarom gechecked en mail teruggehad van een voorlichterT. Hoop en verwacht nog een serieus antwoord van iemand die er verstand van heeft.


  Maak melding

 • Huurtoeslag, Dick, ook met inkomens- en hoogte huurtoets. Beide regelingen worden uitgevoerd door de belastingdienst. Wat bedoel je met fraude stufi? Volgens mij schier onmogelijk door de koppeling van bestanden.


  Maak melding

 • Met “kennen” bedoel ik “geen ervaring”; jij?
  Als ik meer weet over fraude, vertel ik het je wel eens. Vanzelfsprekend onder 4 ogen. Heb er overigens al eens iets meer over geschreven. En een link met vrogger. Denk op het politieke. Maar dit was het laatste op een publiek log, zul je begrijpen.

  ———–

  Grote dank Joppuh, voor de Youp. Heerlijke verwijzing naar Gijp-Bakker! De Bert Wagendorp in de VK van donderdag, vond ik nog beter. Bewaard dan ook, in kopie vorm. Als herinnering aan dit EK.

  Trouwens Sneyder-tapes gezien? Werd vanmiddag herhaald: heel gaaf!  Maak melding

 • Ja, niet voor mijzelf, maar voor iemand uit mijn naaste omgeving. Dat bepaalt mijn oordeel dat je het maar het best niet voor in aanmerking hoeft te komen. Kan het ook niet afgepakt worden.
  Mensen met een inkomen op of net over de grens hebben het lastig.


  Maak melding

 • Tuurlijk: niet voor compensaties in aanmerking hoeven komen is het mooiste. Vraag me wel eens af of alle compensaties terecht zijn…of de drempel niet te laag ligt…of ze fraudegevoelig zijn/waren: er zijn ook subsidies/compensaties verdwenen. Hoorde vorige verkiezingen een mooi debat tussen een SGP-er en iemand van D’66 over “aanrechtsubsidie”. Dan weet jij ook wel wat daarmee wordt bedoeld. Laterrrrrrrrrrrrr


  Maak melding

 • Dat weet ik zeker, Dick. Dat is helemaal geen “subsidie”, maar een heffingskorting bedoeld om dat deel van het inkomen bij belastingsheffing buiten beschouwing te laten, dat bedoeld is voor de primaire levensbehoeften.


  Maak melding

 • Mede daarom was die discussie ook zo mooi en schreef ik de pol.partijen erbij. Heb er zo mijn ideeen over, ook over bijv kinderopvangtoeslag en dat de bijvoorbeeld de opa en oma toen (nu nog?) gediplomeerd moesten zijn en van hun eigen kinderen geld kregen. Keer wat voor een discussie. Ook over hoe zwaar 1-ouder gezinnen het hebben bijv. en dat er steeds meer bijkomen. Keer van meningwisselen met meer mensen op het pollog?

  Maar nu ff niet, er is een potje voetbal. Tot in de nieuwe werkweek.


  Maak melding

 • Bericht door Dame, op 16 juni 2012 om 09:10
  Dick, ik lees bij de belastingdienst het volgende. Een van de voorwaarden voor zorgtoeslag is een inkomenstoets: ?? 35.059 voor alleenstaanden en ?? 51.691 gezamenlijk inkomen voor mensen met een partner.

  Bedankt voor de tip Dame. Als die bedragen kloppen dan kom ik ook voor een reductie in aanmerking.;)


  Maak melding

 • Bericht door dick, op 17 juni 2012 om 20:19
  Maar nu ff niet, er is een potje voetbal. Tot in de nieuwe werkweek.

  Heb je een contract bij WLZ?;D


  Maak melding

 • We begonnen zo voortvarend en onze oosterburen ook. Nu staat het weer alsof we niet al een helft hebben gespeeld. Maar goed, zolang het niet gedaan is, blijf ik hopen.


  Maak melding

 • Ik laat niks liggen en grijp alles wat ik grijpen kan want ik ben ook een graaier. Weet je ook hoe ik die reductie kan aanvragen?


  Maak melding

 • BelastingTelefoon ?? ook voor Toeslagen
  Telefoon: 0800 – 0543
  Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

  Houd uw burgerservicenummer/sofinummer bij de hand. Dit staat op uw paspoort, loonstrook en rijbewijs. Als wij uw vraag niet meteen kunnen beantwoorden, wordt u later teruggebeld.  Maak melding

 • Ja, ik heb ook begrepen dat de Belastingdienst de weg kwijt is. In de VK stond een groot artikel over ontevreden belastinginspecteurs, die niet meer mogen inspecteren, maar die de bedrijven moeten ‘vertrouwen’. Horizontaal toezicht wordt dat genoemd. Volgens mij een tegenstrijdigheid die twee woorden.
  Misschien moet je je baas vragen je te helpen met invullen of een van je Pierik-vrienden. JanD lijkt me behoorlijk schrander in die dingen.


  Maak melding

 • Dat artikel heb ik ook gelezen en volgens mij zijn ze daar ook volledig de weg kwijt. De aangifte van mij wordt altijd door Freek (mijn boekhouder) ingevuld en denk niet dat JanD dat beter kan.


  Maak melding

 • Freek is mijn opzichter, boekhouder en vertrouwenspersoon. Ik ga zo even via “Uitzending gemist” naar Portugal-Nederland kijken. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. Trusten alvast.


  Maak melding

 • Helaas kan hij beter toezicht op jou houden ipv vertrouwen…;D

  Bericht door Assendörper, op 11 juli 2011 om 00:11
  (…) Freek heeft vakantie en dan kan ik wel wat sjoemelen.  Maak melding

 • Assie 21:29/Dame 21:50 😮 geloof ook niet dat Assie dat al die tijd heeft laten lopen….moet stiekum wel ff lachen bij de gedachte 🙂

  Ben zowel bij de Belastingdienst als bij mijn Zorgverzekeraar (waar het in elk geval een zooitje is) wel regelmatig en netjes te woord gestaan. Ze namen de tijd en gaven zelfs eigen mening. Toch weet ik zeker dat besproken (spontane) efficiëncyverbeteringen niet verder zullen komen:
  – cultuur
  – hokjesdenken
  – efficiënt communiceren: mag er misschien niet eens een mailtje naar een beslissingsbevoegd iemand?

  – misschien nog wel meer redenen

  Zucht…..laamaa


  Maak melding

 • ‘Hek is los:

  Robben tegen Van Marwijk: “Hou je bek”. Ronald Koeman genoemd als nieuwe bondscoach
  maandag 18 juni 2012
  Door: Charles Groenhuijsen
  Was vrogger toch vooral serieus bezig 😮
  Categorie: Sport

  Telegraaf
  Bert van Marwijk: Ik heb ook gefaald
  “We moeten echt de schuld bij onszelf zoeken. Er worden ongelooflijk simpele fouten gemaakt”, sprak bondscoach Bert van Marwijk direct na afloop van de nederlaag (1-2) tegen Portugal waardoor Nederland een ware afgang op het EK voetbal beleefde.

  AD
  Arjen Robben tegen Van Marwijk: Hou je bek
  De realiteit is hard. Dat zei aanvaller Arjen Robben na de nederlaag van Oranje tegen Portugal (1-2). ‘We hebben drie keer verloren bij het EK. We moeten allemaal maar eens goed in de spiegel kijken. Iedereen heeft gefaald bij ons.
  In het veld schreeuwde Robben een aantal keer ‘hou je bek’ tegen Bert van Marwijk toen de bondscoach hem sommeerde om mee te verdedigen.

  NOS
  Oranje historisch slecht
  Het Nederlands elftal heeft op het EK in Polen en Oekraïne historisch slecht gepresteerd. Oranje verloor niet eerder op een eindronde alle groepswedstrijden. Het is ook pas de tweede keer dat Nederland de groepsfase van een EK niet weet te overleven. In 1980 bleef Oranje, destijds onder leiding van bondscoach Jan Zwartkruis, ook steken in de groepsfase.

  RTL
  20 procent verwachtte overwinning
  Na de nederlaag tegen Duitsland was Nederland al niet meer zo in voetbalstemming. Bijna 11 miljoen mensen zagen tijdens de wedstrijd tegen Duitsland hoe onze oosterburen over ons heen walsten. Tóch hield zondagavond nog steeds 20 procent van de stemmers op de poll van RTL Boulevard op rtlboulevard.nl de hoop dat Nederland van Portugal zou gaan winnen winnen. Dat bleek dus niet zo te zijn.

  Volkskrant:
  Directeur KNVB: “Oranje onwaardig”
  Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal van de Nederlandse voetbalbond, noemt de roemloze afgang op het EK “Oranje onwaardig”. Hij wilde vlak na de nederlaag tegen Portugal nog niet speculeren over de toekomst van bondscoach Bert van Marwijk. “Dat zou niet netjes zijn”, stelde hij.”Nul punten op een eindronde, dit is geloof ik nog nooit gebeurd”,

  Voetbal International
  Feyenoord laat Koeman niet gaan als KNVB aanklopt
  Als Bert van Marwijk en de KNVB na afloop van het teleurstellend verlopen EK besluiten de samenwerking te stoppen, geldt Ronald Koeman (foto) als een van de belangrijkste kandidaten voor de vacature van bondscoach. Feyenoord gaat er in ieder geval van uit dat de bond zich zal melden voor Koeman.

  ——

  Moet ie doen: sneeuwvlokje…hij kan dit seizoen met Feyenoord toch niet evenaren 😉


  Maak melding

 • De nieuwe bondscoach MOET in elk geval hervormen….al spelen ze over 2 maand alweer!

  Narsingh koesteren, bijvoorbeeld.

  Dit vind ik altijd bij een teamsport: geen indivisualisten de hand boven het hoofd houden of voortrekken……je past je aan (hoeft niet gelijk, wel snel!) of je gaat maar wat anders doen.


  Maak melding

 • “Bruce” en de “graaiers”

  I was eight years old and running with a dime in my hand
  Into the bus stop to pick up a paper for my old man
  I’d sit on his lap in that big old Buick and steer as we drove through town
  He’d tousle my hair and say son take a good look around this is your hometown
  This is your hometown
  This is your hometown
  This is your hometown

  In `65 tension was running high at my high school
  There was a lot of fights between the black and white
  There was nothing you could do
  Two cars at a light on a Saturday night in the back seat there was a gun
  Words were passed in a shotgun blast
  Troubled times had come to my hometown
  My hometown
  My hometown
  My hometown

  Now Main Street’s whitewashed windows and vacant stores
  Seems like there ain’t nobody wants to come down here no more
  They’re closing down the textile mill across the railroad tracks
  Foreman says these jobs are going boys and they ain’t coming back to your hometown
  Your hometown
  Your hometown
  Your hometown

  Last night me and Kate we laid in bed
  talking about getting out
  Packing up our bags maybe heading south
  I’m thirty-five we got a boy of our own now
  Last night I sat him up behind the wheel and said son take a good look around
  This is your hometown  Maak melding

 • Frits Barend:

  Hij: Ben geen roddelaar maar diverse spelers hebben het vertrouwen in Bert van M. opgezegd. O.a. v/d Vaart (of de TTTTT verdraaid zijn woorden, wat heel goed mogelijk is) en The Hunter.
  Koeman kan het niet maken tov Feyenoord
  ……Sef Vergoossen moet ut worden.

  Van mij mag Koning Co (met zijn PEC Zwolle-bagage en AJAX-ervaring) het ook wel proberen.


  Maak melding

 • Lees net dat 2 dames Sef V. wel willen, om zijn snor. Dezelfde dames vinden Low leuk 😮 En mij op Maaskantje lijken >:( Pfff, mag ik naar huis 🙁


  Maak melding

 • Bericht door JanD, op 18 juni 2012 om 15:05
  Vandaag vanaf 08:56 u de ONE MAN SHOW van Dick op WLZ !!!

  Kan er meer van genieten dan van jou.:D:D:D


  Maak melding

 • Ow, haha deze ditjes en datje muziek en werksfeergeneuzel op het politieke geploft 😮 ;D 🙂

  Bericht door dick, op 19 juni 2012 om 08:53
  Marley KOMT nu op 3fm omdat het zunnigie toch best zijn/haar (doe maar haar ) best doet
  Bericht door dick, op 19 juni 2012 om 08:54
  Flauw van Giel! Beloofd ie “Could You Be Loved” Ga wel naar NOSSPORTZOMER luisteren. Lekkere betrouwbare gast dat onderdeurtje
  Bericht door dick, op 19 juni 2012 om 08:57
  Nog een BeloofT…….maar m’n dag is al weer goed: vriendinnetje/oud-collega komt hier morgen ff langs kijken hoe het geworden is. Valt vast nog wel ff wat te zeuren.

  ————-

  Ach, ze begonnen daar ook een beetje achter te lopen met aantal postings. Wel ongelooflijk dat in deze tijden van volksverlakkerij zo weinig mensen op het pollog reageren 😮


  Maak melding

 • Ja joh? Voor wat voor functie ga je?

  Als je gewoon jezelf en ontspannen bent geef je de beste indruk van wat voor vlees ze in de kuip hebben. Je wil immers ook niet dat ze je aannemen op basis van een verkeerde indruk!

  Veel succes in ieder geval!


  Maak melding

 • Reageer