Jong Jubal naar Nationaal Jeugdfestival

Zwolle – Het jeugdorkest van Jubal Zwolle gaat op 2 juni 2012 naar het Nationaal Jeugdfestival in Vlissingen. Het Nationaal Jeugdfestival is het grootste muziek- en showevenement voor jeugdkorpsen in Nederland. Hier strijden diverse jeugdmuziekkorpsen voor de kampioenschappen in de onderdelen mars, marsparade en show.

Jong Jubal Zwolle bestaat uit jongens en meisjes tussen 8 en 16 jaar, die allemaal een instrument bespelen in de brass- of slagwerksectie of dansen als guard. Jong Jubal doet dit jaar mee met een eigen taptoeshow. In deze show voeren zij voor de jury vier nummers op, waarmee zij hopen op een goede klassering. Jong Jubal zal uiteraard optreden in het nieuwe uniform.

Op vrijdag 1 juni is de generale repetitie voor dit optreden op het terrein van de Zwolsche Boys aan de Landsheerlaan in Zwolle-Zuid. Iedereen kan de show dan alvast bekijken.

Houd voor meer informatie de website www.jubalzwolle.nlin de gaten. Meer informatie over het Nationaal Jeugdfestival kunt u vinden op www.nationaaljeugdfestival.nl.

Artikel delen:

Reageer