Onderzoek naamsverandering PEC Zwolle van start

Zwolle – Dinsdag is het online onderzoek naar de naamsverandering van FC Zwolle naar PEC Zwole van start gegaan. De Supportersclub FC Zwolle wil uitzoeken wat de supporter vindt van de naamswijziging die door het bestuur van de BVO is doorgevoerd. Niet alleen de naam maar met name ook de invulling hiervan. De mening van de supporters en geïnteresseerden vind het bestuur van de supportersclub hierin heel erg belangrijk, vandaar dit onderzoek. Hoe meer ingevulde enquêtes hoe beter het beeld.

pec-1.jpg

De supportersclub van FC Zwolle heeft een projectovereenstemming getekend met AIDA communicatie. Zij zullen voor de Supportersclub FC Zwolle het onderzoek naar de naamsverandering naar PEC Zwolle gaan uitvoeren. AIDA is een onderzoeksbureau vanuit hogeschool Windesheim en werken met studenten die begeleid worden door een afgestudeerde professional. Doordat de supportersclub met studenten werkt heeft het slechts beperkte tijd om het onderzoek uit te voeren en de uitkomsten correct te verwerken in een adviesrapport. Er zal een online enquête worden aangeboden welke door alle supporters ingevuld kan en mag worden. Het is dus van groot belang dat zo veel mogelijk supporters snel het onderzoek gaan invullen zodat we tot een goede uitslag zullen komen, aldus voorzitter Johan Zomerdijk.

De planning is dat komende dinsdag het onderzoek on-line komt.Supporters waarvan de Supportersclub het emailadres heeft of waar de club het emailadres van heeft zal de supportersclub proberen een persoonlijke uitnodiging te versturen om de enquête in te vullen. "Het heeft sterk onze voorkeur dat supporters via de link in de mail gaan invullen. Heb je geen mail ontvangen dan is het verzoek om de link op internet aan te klikken. Deze link zullen we op zo veel mogelijk sites plaatsten. Wij hopen op veel reacties vanuit de supporters."

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Ja, lekker, die enquĂȘte kun je dus zo vaak invullen als je wilt. Betrouwbare onderzoeksresultaten zullen dat worden… >:(


  Maak melding

 2. bagger enquete…

  Het ziet er inderdaad niet best uit. Maar het is sowieso een nutteloos onderzoek, dus laten we er ons niet al te druk om maken.


  Maak melding

 3. Het ziet er inderdaad niet best uit. Maar het is sowieso een nutteloos onderzoek, dus laten we er ons niet al te druk om maken.

  Nu vullen de pec drammers die enquĂȘte ontelbare keren in. Door deze enquĂȘte ontstaat er nooit een realistisch beeld.


  Maak melding

 4. Nee, en wat doen de vragen over de supportersvereniging er tussen? Op kantoor zitten genoeg mensen met ervaring hoe je een enquete op moet zetten of ergens in het netwerk van de BVO. Ik heb het idee dat het nu door iemand met wat google kennis bij elkaar geflanst is.Lekker professioneel. De uitkomsten zullen nu (terrecht) vooraf al niet als betrouwbaar gezien worden. Leuk portfolio van AIDA Windesheim, maar dit is geen onderzoek, maar een vragenlijst opgezet door beginnende HBO studenten. Onderzoek doen betekent wel even wat meer. Wat een slechte gang van zaken bij een delicaat onderwerp als deze…Lekker serieus genomen ook.
  Ik hoop echt dat het eindrapport meer bevat dan alleen de vragenlijst die vast heel moeilijk te analyseren is met dit warme weer…  Maak melding

 5. @ all Het lijkt dat iedereen ontelbaar aantal keren kan invullen, dat is ook zo.. Maar er is een filter gezet over de inzendingen waardoor dubbele inzendingen niet meegenomen gaan worden in de uitkomsten.

  Dubbel invullen kan maar is dus ZINLOOS

  Ook wij als SC vinden dit niet ideaal omdat het de schijn wekt dat uitkomst niet betrouwbaar zal zijn.

  Gelukkig kunnen ze door het filter achteraf wel een eerlijk beeld krijgen van maximaal 1 per adres.

  Nadeel is dat we geen heel betrouwbare tussenstanden kunnen krijgen van het aantal unieke mensen die hem hebben ingevuld.
  Maar dat is een detail die niets uitmaakt voor de einduitslag.

  MVRG Johan Zomerdijk


  Maak melding

 6. Nu vullen de pec drammers die enquĂȘte ontelbare keren in. Door deze enquĂȘte ontstaat er nooit een realistisch beeld.

  Een realistisch of jouw beeld?


  Maak melding

 7. Proxy-tje lost dat probleem ook wel weer op.

  Ook mooi dat je blijkbaar niet via wlz daar kunt zijn gekomen. Dat kan alleen via de supporterssite of via een mailtje volgens de enquette..


  Maak melding

 8. Bericht door FCZ, op 30 mei 2012 om 10:34
  Nu vullen de pec drammers die enquĂȘte ontelbare keren in. Door deze enquĂȘte ontstaat er nooit een realistisch beeld.
  Een realistisch of jouw beeld?

  Dat is hetzelfde.
  😉


  Maak melding

Reageer