Eindexamenfestival ArtEZ Theaterschool

Op 29 mei start het eindexamenfestival van de ArtEZ Theaterschool, Opleiding Docent Drama- Zwolle. Maar liefst 26 studenten houden presentaties. Na vier jaar studie zijn ze er nu klaar voor het werkveld in te gaan. Het enige dat ze nog rest is afstuderen.

Op het eindexamenfestival presenteren de studenten één van hun eindexamenonderdelen waar ze het afgelopen jaar aan gewerkt hebben. Dit kan variëren van een theatervoorstelling tot een scriptiepresentatie Er zijn voorstellingen voor alle doelgroepen. Deze variëren van bewegingstheater tot teksttoneel en van monoloog tot experiment. Het festival is vrij toegankelijk. Om verzekerd te zijn van plaatsen is het belangrijk om te reserveren. Het festival speelt zich af in Odeon De Spiegel Theaters, locatie Blijmarkt.

Voor informatie en reserveringen kijk op http://www.eindexamenfestival.nl/ of bel met T: 0619815010

Artikel delen:
Reacties 7
 1. nu ik in een huis vol met studenten zit die aan dit festival mee doen kan ik het natuurlijk niet maken om niet even een berichtje te plaatsen. nog nooit geweest bij een festival zoals dit maar goed daar kan altijd verandering in komen. ik zal 29 iig vrijhouden in mijn agenda!


  ⚠️ Meld

 2. Tof zo’n gratis theaterfestival. Ik heb al vaker (heel goede) dingen gezien van de studenten van ArtEZ en ben ben benieuwd naar wat dit wordt.


  ⚠️ Meld

 3. Het is alweer een tijdje geleden dat ik me in omgeving Zwolle heb begeven. Toen de academie nog in Kampen stond en ik les kreeg van Pink, Paul en Petra (P3) stond ik al verbaasd van het vele talent dat er rondliep in Overijssel. Ik ga zeker komen om te aanschouwen wat de lichting 2007 voor moois heeft gemaakt! Ben benieuwd!


  ⚠️ Meld

 4. Wat een aanwinst voor Zwolle nu Stad als Theater van de baan is. 2 weken lang, iedere avond verschillende gratis voorstellingen, van nieuwe makers! Ik ga zeker even kijken!


  ⚠️ Meld

 5. Jaja… spannend!! Ik presenteer ook mijn voorstelling ‘Schoenen voor de Wibra’ en er zijn zoveel verschillende dingen te zien…!
  En @ Pieter: P3 is inmiddels P2 geworden sinds Pink afgelopen jaar van zijn pensioen is gaan genieten… Maar Petra en Paul zijn nog steeds van de partij!!!

  Komt dat zien mensen

  Ine


  ⚠️ Meld

Reageer