Kinderopvang in actie voor Alpe d’HuZes

Zwolle – De afgelopen weken hebben de vestigingen van Allio kinderopvang allerlei acties op touw gezet om een bijdrage te leveren aan de Alpe d’HuZes. Op 6 en 7 juni nemen drie medewerkers van de kinderopvang deel  aan de Alpe d’HuZes, waaronder de algemeen directeur. In alle vroegte zijn de deelnemers op hun wielrenfiets gesprongen om de bijdrage van de vestigingen persoonlijk op te halen.

30-05-2012__kinderopvang_allio_in_aktie_voor_alp_dhuzes_02.jpg

Op twee van de 120 vestigingen is het opgehaalde bedrag door de deelnemers opgehaald. De twee vestigingen hebben maar liefst een bedrag bij elkaar gebracht van: €391,55. De medewerkers, kinderen en ouders hebben een bijdrage geleverd om zo veel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor het goede doel KWF Kankerbestrijding. Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d’Huez beklommen, vandaar de naam Alpe d’HuZes. De totale opbrengst van het evenement komt ten goede aan het onderzoeksfond bij KWF Kankerbestrijding.

30-05-2012__kinderopvang_allio_in_aktie_voor_alp_dhuzes_04.jpg

30-05-2012__kinderopvang_allio_in_aktie_voor_alp_dhuzes_01.jpg

30-05-2012__kinderopvang_allio_in_aktie_voor_alp_dhuzes_03.jpg

Allio wil met haar 120 vestigingen graag een bijdrage leveren aan de Alpe d’HuZes. Herbert Prins, algemeen directeur Allio kinderopvang en deelnemer van de Alpe d’Huzes, vindt het geweldig dat de inzet van medewerkers en klanten zo hoog is voor het goede doel!

30-05-2012__kinderopvang_allio_in_aktie_voor_alp_dhuzes_05.jpg

Elke deelnemer moet een bedrag van € 2500,– aan startgeld inleggen. De totale opbrengst van het evenement komt ten goede aan het onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding. De Stichting Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid: alle opbrengsten gaan voor 100% naar het onderzoeksfonds. Afgelopen jaren werd met dit geld het onderzoeks- en revalidatieprogramma A-CaRe gestart, waarmee kankerpatiënten beter en sneller kunnen herstellen; een belangrijk en uniek onderzoek dat revalidatie voor alle kankerpatiënten binnen handbereik moet brengen.

Artikel delen:

Reageer