Lancering studenten netwerk SonZwolle

Zwolle – SonZwolle (Studenten Ondernemers Zwolle) organiseert op 7 juni haar eerste officiële netwerkevenement in De Atlas te Zwolle. Het evenement betekent de officiële lancering van het studenten netwerk, specifiek voor studerende ondernemers in Zwolle en omgeving.

Het doel van SON is kennis en ervaring delen, contacten op te doen en inspiratie tussen Student Ondernemers onderling en elkaar te helpen op de gebieden waar een student ondernemer mee te maken krijgt. Door dit te organiseren in een netwerk kunnen student ondernemers en aangesloten leden en partners student ondernemers bijstaan. SonZwolle is opgezet door een groep enthousiaste student ondernemers uit Zwolle. Daarnaast krijgt het hulp van Ferna Jalink van Startpunt Windesheim en André Florijn van Magneet Websolutions. Gevestigde Zwolse ondernemers (alumni) versterken het netwerk en ondersteunen de student ondernemers. Alle studentondernemers, aspirant-studentondernemers en gevestigde ondernemers zijn van harte uitgenodigd voor de officiële lancering van SonZwolle.

Het netwerk zal na de lancering regelmatig bijeenkomsten, workshops en andere evenementen organiseren voor haar leden. Interesse in een lidmaatschap, aspirant-lidmaatschap (voor toekomstige student ondernemers) of alumnuslidmaatschap (gevestigde ondernemer) ? Meld je aan voor een lidmaatschap of het evenement via: www.sonzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer