Moderne kerkdiensten wegens succes naar grotere zaal

Zwolle – Vanaf zondag 10 juni verhuist Hebron Harvest Ministries binnen Theater Odeon naar een grotere zaal. Sinds 1 april is de moderne kerk diensten gestart binnen het theater, maar door snelle groei van bezoekers is de huidige zaal te klein geworden. Zij verhuizen van het Papenstraattheater naar de Schuttezaal. Deze grotere zaal biedt tevens meer mogelijkheden voor het gebruik van onder andere licht en multimedia. 

Hebron Harvest Ministries bestaat reeds negen jaar in Zwolle, op twee verschillende locaties. Door gebruik te maken van moderne communicatietechnieken, zoals film en muziek spreekt de kerk veel jongeren aan, maar ook mensen met andere leeftijden. Uiteindelijk zal de kerk vanaf eind september dit jaar onderdeel worden van ‘City Life Church’. De officiële opening hiervan is op zondag 23 september.

City Life Church

‘City Life Church’ is een moderne en dynamische kerk vol leven. De diensten kenmerken zich door moderne muziek, veel jeugd, een uitgebreid kinderwerk en een woord dat praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. Er bestaan reeds vier ‘City Life Church’ kerken in Nederland en deze zijn een groot succes. Om de overgang naar een deze kerk mogelijk te maken is Hebron Harvest Ministries druk met het trainen en aantrekken van mensen met een expertise in multimedia.

De CLC kerk biedt naast allerlei evenementen ook connectgroepen aan. Bij deze groepen komen mensen samen in een huis, waar zij praten over het geloof en elkaar bemoedigen; een plek waar vriendschappen ontstaan. Evenementen hebben bijvoorbeeld te maken met dans, zang, verrassingselementen en elkaar ontmoeten. Belangrijk uitgangspunt is van God en van mensen houden. Bij het evenement is altijd een getuigenis van iemand wiens leven is veranderd door God.

Daarnaast is bij CLC veel aandacht voor kinderen. Tijdens de dienst worden zij in een aparte ruimte professioneel opgevangen en vermaakt met film, muziek, drama en andere creatieve dingen, altijd met een positief thema. Het jonge echtpaar, Charl en Angelique de Vente, worden de voorgangers van deze nieuwe kerk in Zwolle. Zij worden op dit moment gecoacht door de snel groeiende kerk CLC.

De diensten starten elke zondag om 10.30 uur in Theater Odeon, Blijmarkt 25 te Zwolle. Lees meer hierover op: www.Hebronhm.nlof vanaf juni op www.clczwolle.nl. Zondag 1 juni is Jozua van de Ridder spreker, van City Life Church in Den Haag.

Artikel delen: