Afgifte bouwvergunning Betje Wolffstraat

De gemeenteraad heeft op 7 mei jl. de weg vrijgemaakt voor het afgeven van de bouwvergunning aan Delta Wonen voor de bouw van appartementen aan de Betje Wolffstraat. Het college zal de bouwvergunning vóór 18 juni a.s. afgeven en vervolgens het gemeentelijk eigendom verkopen aan Delta Wonen. Daarnaast zal verantwoordelijk wethouder Emmy Witbraad de direct betrokken bewoners vóór 18 juni uitnodigen voor een afrondend gesprek.

Omwonenden wilden graag meer invloed op het bouwplan dan mogelijk was. De gemeente kon de gewekte verwachtingen op dit punt niet waarmaken. Wel is met omwonenden in een klankbord uitgebreid gesproken over een groenplan dat op breed draagvlak kan rekenen. Zo is onder meer afgesproken dat de kavel rondom de bebouwing niet bestraat wordt ten behoeve van parkeerplaatsen, maar groen wordt ingericht en dat er aan de zijkant van het gebouw een speelplek komt voor 0 tot 6 jarigen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Mag ik ff…. De vergunning is afgekeurd!!!!

    Er is niet veel wat goed gaat met mevr. Witbraad

    Ik ben 1 van die bewoners. ze heeft nog 18 dagen tik tak. Ben benieuwd


    ⚠️ Meld

  2. Bouwaanvraag Betje Wollfstraat moet, i.w.m. overschrijden grenzen bestemmingsplan, opnieuw. Kon wel eens leiden tot 3 ?¡ 4 maanden vertraging. Dit door een fout van Delta Wonen!


    ⚠️ Meld

Reageer