8-jarig meisje vermist in Stadshagen

Zwolle – In de wijk Stadshagen (Zeebies) werd sinds donderdagmiddag 31 mei 15:00 uur een 8-jarig getint meisje vermist.

Ze is 1.35 meter lang, heeft donker krullend haar en draagt witte zomerschoenen. Van de kleding die zij draagt is niets bekend. Ze is lopend van school vertrokken maar tot op heden (16:30 uur) nog niet thuisgekomen.

UPDATE: Vermiste meisje (8) uit Stadshagen is in goede gezondheid teruggevonden!

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Gatsie wat een naar idee. Laten we hopen voor zowel de familie en het meisje dat ze snel weer veilig thuiskomt en dat er niets aan de hand is.


  ⚠️ Meld

 2. Gister reed hier een auto rond die kinderen aansprak, dus toch maar even politie gebeld zojuist. Je weet maar nooit. Ze was weer terecht gelukkig !


  ⚠️ Meld

 3. ik heb zelf ook kinderen dus wil graag weten wat er aan de hand is.
  moeten we ons zorgen maken.loopt er een gek rond.waar waren de twee kindereen uiteindelijk….  ⚠️ Meld

 4. Ik ben het met doosje eens: ik zou als moeder ook graag willen weten wat hier aan de hand is, als er iets aan de hand is…. En als er niets aan de hand is dan zou ik dat uiteraard ook graag willen weten…


  ⚠️ Meld

 5. Conclusie: er komen verhalen op gang die wel of niet waar zijn.
  Wie gaat er opheldering geven? Lijkt me belangrijk. Angst laat mensen rare dingen doen. Straks gebeurd er iets wat voorkomen had kunnen worden wanneer er meer duidelijkheid was geweest. Er wordt door dit soort dingen (terecht) door ouders op eieren gelopen.
  En kan zo uit de hand lopen.


  ⚠️ Meld

 6. Ze kunnen maar beter zeggen wat er aan de hand is, of moeten we elke volwassene die wat aan een kind vraagt tegen de vlakte beuken


  ⚠️ Meld

 7. De jongen van gisteren was gewoon met een vriendje mee naar huis gegaan. Nou ja gewoon, wie laat nou een vriendje zo lang blijven, moet er niet gegeten worden en moeten die kids niet op tijd naar bed?


  ⚠️ Meld

 8. @Pascal : mijn vrouw heeft ‘m dinsdagavond rond 18.00 uur gezien. Een zwarte auto, mooi glimmend. Ze dacht een Volkswagen, er sportief uitziend. Er zat een man in, blank, stevige bouw. Hij vroeg kinderen de weg.

  Woensdagavond was ze buiten met de buurman aan het praten. Rijdt dezelfde auto weer langzaam langs ons carport-steegje en helemaal naar achter kijken. Dit keer met pet op. Toen de buurman en m’n vrouw keken van wat moet jij nou, reed hij snel weg.

  Kan niks zijn, maar wel raar.

  Dit is Klokkengieterlaan / Glazenmakerstraat.


  ⚠️ Meld

 9. Stadshagen loopt vol met kinderen en de gemiddelde bewoner van Stadshagen heeft na 2 straten van zijn/haar huis al geen idee meer waar ze zijn, dus verdwaalde mensen zullen wel vaker voorkomen.


  ⚠️ Meld

 10. Kortom: much a do about nothing. En het zal niet minder worden deze meldingen in de toekomst door de komst van burgernet enzovoort.


  ⚠️ Meld

 11. Wat ik eigenlijk bedoelde: pas op voor het ‘Peter en de wolf’ effect. Zo dadelijk is iedereen moe van die berichten over weglopertjes en als er dan een keer echt iets mis is…


  ⚠️ Meld

 12. Het mooie weer komt eraan en de kinderen hebben geen zin om thuis bij papa of mama te zitten, ze gaan liever met hun vriendjes mee. Ze realiseren zich niet wat voor consequenties dit heeft. Praat er met je kind over dat ze best met een vriendje mee mogen of buiten mogen spelen maar dat ze dat moeten aangeven.

  Ik snap dat je je als ouder druk maakt, maar dit is niet altijd even nodig! Maak er niet gelijk een drama van.


  ⚠️ Meld

 13. Het meisje van de Zeebies is ons buurmeisje, nou ja een huis er tussen en wat ik begrepen heb was ze bij een vriendinnetje en waren de moeder en haar man niet op de hoogte. Het lijkt me idd. goed om jonge kinderen al goed uit te leggen wat de gevaren kunnen zijn en altijd berichten wanneer ze ergens gaan spelen. Ik loop tegen de vijftig, maar mijn moeder waarschuwde ons al dat we geen snoepjes van vreemde mannen mochten aan pakken, omdat dat gevaarlijk was en ze je mee konden nemen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.