Het weer: bewolkt en regenachtig

Zwolle – Vrijdagochtend is het nog bewolkt en valt vooral in het zuidoosten nog wat regen. Vrijdagmiddag is het overwegend droog en breekt vanuit het noordwesten de zon af en toe door.
 
20120601_weerfoto__aa-landen.jpg
Aa-landen 

 

In het oosten is er kans op een enkele bui. Het wordt 14 graden in het noorden tot 18 in het zuiden. De wind is in het binnenland zwak tot matig, windkracht 2 tot 4 en waait uit het noordwesten. Bij de Wadden komt een vrij krachtige noordwestenwind te staan, windkracht 5. In de avond en nacht klaart het op en koelt het af tot een graad of 6. Zaterdag is het vrijwel overal droog en is er veel ruimte voor de zon. In het noordoosten is er kans op een enkele lokale bui.  De middagtemperatuur komt niet hoger uit dan een graad of 14 in het noorden en 17 graden in het zuiden. Wel volgt er weer een heldere en vrij frisse nacht met minima rond 5 graden. Zondag raakt het vanuit het zuiden bewolkt en is er vooral in het midden en zuiden kans op regen. In het noorden blijft het waarschijnlijk grotendeels droog. Het wordt ’s middags een graad of 16 en er staat vrij weinig wind.
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Nou wat leuk zeg ons nieuw huis op de foto!! 😀
    En aan de ramen te zien zijn we hard bezig binnen om behang te krabben met die warmte!!:P Dit wordt als alles goed gaat het nieuwe atelier van Creatief Centrum INSIDE OUT en een B&B.


    Maak melding

Reageer