Bibliotheek organiseert lezing Financieel bijblijven

Zwolle – Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks je inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er de grote en kleine dagelijkse uitgaven. Toch vragen veel mensen zich regelmatig af waar het geld toch blijft! Vrijdag 8 juni geeft budget- en verandercoach Ineke van Berkum – Jochemsen in de Bibliotheek Zwolle Centrum tips en trucs voor een goed geordende thuisadministratie.

Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks je inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er de grote en kleine dagelijkse uitgaven. Toch vragen veel mensen zich regelmatig af waar het geld toch blijft! Ineke van Berkum, budget- en verandercoach, geeft inzicht in allerlei zaken die er spelen op financieel gebied. Op een interactieve manier wordt toelichting gegeven op belastingen, toeslagen en praktische bankzaken. Verder geeft deze budget- en verandercoach handige budgettips voor bijvoorbeeld een goed geordende thuisadministratie. De lezing is gericht op 50-plussers.

Ineke van Berkum-Jochemsen

Ineke van Berkum-Jochemsen besloot ruim 3 jaar geleden het bankwezen achter zich te laten en te gaan werken als budgetcoach en spreker vanwege het boeiende proces om mensen stap voor stap te begeleiden naar een duurzaam evenwichtige situatie op financieel gebied. De grootste uitdaging voor deze budget- en verandercoach is iedere keer uitdagingen te vinden om situaties zo om te draaien, dat mensen weer gaan denken in mogelijkheden in plaats van problemen.

De interactieve lezing “Financieel bijblijven” vindt plaats op vrijdagmiddag 8 juni van 14.00 tot ca. 16.00 uur in de Bibliotheek Zwolle Centrum. Deelname kost 6 euro of 5 euro (op vertoon van een geldige bibliotheekpas). Reserveren voor deze lezing is mogelijk op www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer