Overvaller krijgt handtas niet te pakken

Zwolle – In de vroege ochtend van 1 juni rond 01.45 uur, werd bij een 18-jarige inwoonster uit Zwolle tot drie keer toe geprobeerd haar handtas weg te nemen. Het slachtoffer dat vanuit de binnenstad wandelend naar huis ging werd zowel in de Steenstraat als in de Nieuwstraat geconfronteerd met een man, die al fietsend tot drie keer toe probeerde haar schoudertas weg te nemen.

In alle gevallen wist het slachtoffer haar tas goed vast te houden en te voorkomen, dat deze werd weggenomen. Het signalement van de overvaller: donkergetinte man, mogelijk van Surinaamse /Antilliaanse afkomst. Leeftijd ongeveer 25/30 jaar; stevig postuur; lengte ongeveer 1.80 /1.85 m.; donker (zwart) pluizig kroeshaar; kleding: donkere kleding met capuchon; muts met rood/geel/groene afbeelding voorop; schoenen sneakers, kleur onbekend; red op een zwarte dames omafiets. Hij sprak Nederlands met een Antilliaans / Surinaams accent. Een ieder die op basis van het signalement meent de verdachte te kennen of die getuige is geweest van het voorval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Wat een dapper meisje, dat zij gewoon verder loopt! En dat tot drie keer toe! En wat een rotzak dat hij niet van andermans spullen kan afblijven. Ga zelf werken en geld verdienen!


    Maak melding

Reageer