Inschrijving Salverda Berkumloop start 10 juni

Zwolle – De start van de 22e editie van Berkums jaarlijkse wedstrijd- en recreatieloop de Berkumloop is dit jaar op dinsdag 11 september,om19.00 uur. De inschrijving start 10 juni a.s. Vorig jaar was de loop in een recordtijd volgeboekt; dus wees er snel bij!

bloop_1_1_van_1.jpg

De deelnemers kunnen kiezen uit de 10 kilometer – of 2 Berkumer mijlen (5.100 m.). Voor de snelste lopers liggen bij de finish mooie prijzen, zoals hardloopschoenen. Ook wordt bij wijkcentrum De Weijenbelt in Berkum een fiets van Jaap Bos Tweewielers verloot onder de deelnemers die op dat moment aanwezig zijn. Tevens wordt een verblijf voor max vier personen in een vakantiehuis op Sardinië gedurende het naseizoen 2012 van Vakantiebemiddelingsbureau Fröhlich verloot.

Na het overweldigende aantal van 1.500 deelnemers vorig jaar, is er dit jaar eveneens plek voor 1.500 lopers. Het inschrijfgeld van 7,50 euro per deelnemer gaat volledig naar de drie goede doelen. Op het inschrijfformulier kunnen de deelnemers zelf een van die doelen kiezen. Tevens kunnen deelnemers extra sponsoren. Inschrijven: www.salverda.nl.

Vorig jaar hebben de deelnemers €15.000 voor goede doelen bijeengelopen. De opbrengst gaat naar:

· Kinderboerderij Berkum

· Ronald McDonald Huis Zwolle

· Stichting Vrienden van de Hospice Zwolle

Meer informatie: www.salverda.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer