Fred Benson is de nieuwe spits van FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle en Fred Benson hebben een principeakkoord bereikt. De 28-jarige spits heeft volgende week zijn medische keuring, waarna bij goedkeuring een tweejarig contract getekend wordt.

Vanaf het seizoen 2004-2005 komt Fred Benson uit voor Vitesse, waarna hij in 2007-2008 de overstap naar RKC Waalwijk maakt. In totaal speelde hij al 183 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarin hij 61 keer het net wist te vinden. Eerder deze week werd bekend dat Said Bakkati na drie seizoenen vertrekt naar FC Emmen. FC Zwolle wenst hem veel succes toe!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Fred Benson is de nieuwe spits van FC Zwolle”

  1. Waarom kan Ketting de Eredivisie niet aan…?
    Hij was het hele vorige seizoen niet gespeeld, dus hoe kun je dat weten…?

  2. Waarom kan Ketting de Eredivisie niet aan…?
    Hij heeft het hele vorige seizoen niet gespeeld, dus hoe kun je dat weten…?
    (sorry voor de schrijffout)

  3. Bericht door ZwolleFan, op 1 juni 2012 om 20:38
    Waarom kan Ketting de Eredivisie niet aan…?
    Hij heeft het hele vorige seizoen niet gespeeld, dus hoe kun je dat
    weten…?
    (sorry voor de schrijffout)
    Die spellingfout maakt mij niet uit hoor.
    Waarom ik denk dat Ketting de eredivisie niet aankan, is omdat hij veelal bij clubs in de eerstedivisie/tweedeklasse heeft gespeeld die niet eens mee deden om het kampioenschap dus laat staan dat hij ooit in Eredivisie heeft gespeeld. Maar van mij mag die het tegendeel bewijzen, graag zelfs!

  4. Goede speler die benson. Hij speelde in het kampioenselftal van vorig seizoen toen RKC kampioen werd en boertiger naar Ajax vertrok.

  5. Ik sta nou niet gelijk te juichen. Fred Benson, even nadenken… Dat zegt al genoeg! Maar laat het, net zoals toen bij ADO, a.u.b. een Bulykin-effect hebben!!

Reacties zijn gesloten.