Echtpaar Beckmann-Bolder 65 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Beckmann-Bolder waren afgelopen dinsdag 29 mei 2012 65-jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer brachtt het echtpaar op vrijdagmiddag een bezoek in hun woning aan de Bijenhuislaan in Stadshagen. Het echtpaar werd gefeliciteerd met een keramieken schaal van de Zwolse kunstenaar Jan Kamphuis, opgemaakt met bonbons.

01-06-2012_echtpaar_beekman-bolder_65jr_gehuwd_01.jpg

De heer Willem (Wim) Beckmann, werd geboren te Utrecht op 12 oktober 1921 en mevrouw Johanna (Hannie) Hendrika Bolder, is geboren te Bussum op 16 november 1923. Zij zijn getrouwd in Lochem. Zij waren in een kerkdienst en Hannie Bolder zong in een koor. Wim Beckmann zag haar staan en dacht: die moet ik hebben! Wim en Hannie Beckmann kregen 3 kinderen. Dick, de middelste is op 42 jarige leeftijd overleden. Ze hebben 11 kleinkinderen, waarvan er 2 zijn overleden. Inmiddels hebben ze 6 achterkleinkinderen en er zijn er nog 5 op komst! Zij hebben respectievelijk gewoond in Utrecht, Dordrecht, Lochem, Deventer en Zwolle (Wim) en in Bussum, Lochem, Deventer en Zwolle (Hannie).

01-06-2012_echtpaar_beekman-bolder_65jr_gehuwd_03.jpg

01-06-2012_echtpaar_beekman-bolder_65jr_gehuwd_02.jpg

Wim Beckmann was timmerman en is later bouwkundig tekenaar geweest. Hannie Beckmann-Bolder is huisvrouw geweest.

Wim hield altijd van tekenen en uitvindingen bedenken. Tot op de dag van vandaag tekent hij nog. Hannie houdt enorm van planten. Ze hielden samen van honden en hebben verschillende reizen gemaakt.

Wim heeft op 57 jarige leeftijd een open hartoperatie heeft gehad, maar is inmiddels 90. Hannie heeft Parkinson.

PS: Wim heeft in 3 concentratiekampen gezeten in de 2e Wereldoorlog en is burger-oorlogsslachtoffer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Echtpaar Beckmann-Bolder 65 jaar getrouwd”

Reacties zijn gesloten.