Voetballers genieten op Swollenaertoernooi

Zwolle – Bij vv HTC op Sportpark De Pelikaan werd zaterdag een groot landelijk veldvoetbaltoernooi georganiseerd voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het zogeheten Swollenaertoernooi werd georganiseerd door HTC en WRZV De Boog.

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_02.jpg

Het toernooi bleek de afgelopen jaren een groot succes te zijn, en dat was deze editie ook he tgeval. Een groot voetbalfeest! Aan het Swollenaertoernooi namen maar liefst 34 teams deel uit o.a. Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dronten, Meppel, Kampen, Urk, Texel, Nunspeet en uiteraard Zwolle. Zwolle was vertegenwoordigd door de Bengels, Swolse kids, De Twijn, De Driemaster, Meekelenkamp en Gait Rigterboys. Er nam zelfs een team uit België deel aan deze editie van het Swollenaertoernooi. Van de deelnemende teams bestond het grootste gedeelte uit jeugdspelers.

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_01.jpg

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_03.jpg

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_04.jpg

Bij het Swollenaertoernooi is naast het voetballen het randprogramma even belangrijk. De teams mochten uiteraard weer strafschoppen schieten op de doelmannen van HTC. In de middagpauze, voerde de bekende Zwolse zanger Harm Wolters de feeststemming nog verder op. Iedereen was winnaar!!

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_05.jpg

02-06-2012_g_voetbal_htc_sportpark_de_pelikaan_06.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Voetballers genieten op Swollenaertoernooi”

Reacties zijn gesloten.