Weggebruikers mishandelen elkaar op Spoolderbergweg

Zwolle – Naar aanleiding van een verkeersconflict op de rotonde vanaf de A28 bij Zwolle-Zuid, hebben twee bestuurders tegen elkaar aangifte van mishandeling gedaan op de Spoolderbergweg.

Zaterdagavond 2 juni hield de politie op de Beukenallee een 64-jarige automobilist uit Heerde aan, nadat een 45-jarige bestuurster uit Zwolle de politie had gealarmeerd. Na het conflict op de rotonde, hadden beiden hun auto in de berm gezet op de Spoolderbergweg en was er over en weer geweld gebruikt. De vrouw liep daarbij letsel aan haar mond op. Beide betrokkenen liepen gescheurde kleding op. Bij het wegrijden zou de man vervolgens tegen de benen van de vrouw gereden zijn. Nadat de man was verhoord door de politie, deed hij aangifte tegen de vrouw. Ook zij is als verdachte gehoord. Beiden geven aan mishandeld te zijn door de ander.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Bericht door bernard, op 3 juni 2012 om 11:32
  Ik snap daar niks van. De auto aan de kant zetten voor een vechtpartijtje. Ben je daardoor eerder thuis?

  Ik vind het ook volkomen belachelijk, maar je moet eens zien hoeveel normale mensen in randdebielen veranderen als ze achter het stuur kruipen. Je ziet het vooral op zondag. Pa achter het stuur, ma ernaast en kids op de achterbank. Op de snelweg hangt hij dan aan je bumper. Dan weet je genoeg, thuis niets te vertellen dus achter het stuur is het enige moment in de week dat hij de touwtjes in handen heeft en daar maakt hij dan gretig gebruik van. Ik moet altijd hard lachen om dat soort figuren, ze hebben het zelf helemaal niet door.


  Maak melding

 2. Zo één heb ik er ook eens achter me aan gehad. Tot aan het politiebureau achter me aan gereden. En dan maar schelden dat ik uit de auto moest komen. Zonder het goed en wel door te hebben was ik bij een verkeerslicht namelijk wat sneller weggereden dan hij in zijn BMW.
  Wel moet ik zeggen dat die rotonde onder de A28 een rotding is. Bijna niemand begrijpt hoe ze er moeten rijden en als je iemand rechts inhaalt kun je nog een middelvinger krijgen ook.

  Maar inderdaad: het meest verbazende vind ik altijd dat mensen de tijd uittrekken om een potje te matten. Zeker als je je realiseert dat 90% van de irritatie komt doordat mensen haast hebben.


  Maak melding

 3. @ Plantje, zeker eens met je slot. Jammerlijke haantjes vaak en ja, er zijn ook “vrouwelijke haantjes”. Zo lekker kansloos als je er verbaal niet meer uitkomt. Met een beetje pech zat er ook nog wat klein grut (eventueel van de bestuurders) mee te kijken. :'(


  Maak melding

 4. Als beide weggebruikers ook stoppen om met elkaar op de vuist te gaan is het niet erg dat er klein grut mee zit te kijken. Dan krijgen ze toch wel op de één of andere manier mee dat het normaal is om je vuisten te gebruiken.


  Maak melding

Reageer