IJsselboldermarkt 2007

Op zaterdag 16 juni wordt voor de 16e keer de IJsselboldermarkt gehouden. Dit is een braderie/rommelmarkt op het terrein van de IJsselbolder aan de Commissarislaan 35  te Zwolle.

Met deze markt zamelt de organisatie geld in voor de verstandelijk gehandicapten die daar wonen. Er zullen doorlopend optredens zijn van dweilorkesten. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. Van de opbrengst kan de organisatie ervoor zorgen dat er elke maand een disco voor de bewoners gehouden wordt en dat er andere bijzondere activiteiten georganiseerd kunnen worden. De gezellige markt, met meer dan 100 kramen, is geopend van 09.00 – 15.00 uur. De entree is gratis!

Programma:

Datum:    Zaterdag 16 juni 2007

Tijd:         Van 9 tot 15 uur

Entree:    De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Kramen:    Er staan 100 – 120 kramen opgesteld. Er is van alles te koop.

Rommelmarkt:  Het hele binnenterrein is gevuld met kramen met 2e hands spulletjes. Hier kunt u heerlijk neuzen en mogelijk uw slag slaan!

Braderie:  Speelgoed, sieraden, (kinder)kleding, aardewerk, kaarten, glaswerk, beelden, artikelen van hout, kunstnijverheid, snuisterijen, ……..en nog véél meer.

Dweilorkesten:  Doorlopend optredens van dweilorkesten! Voor een extra gezellig sfeertje!

Advertentiespel:  Dit spel wordt de hele dag door gespeeld. Er zijn ook dit jaar weer leuke en bijzondere prijzen te winnen.

Eterij: De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. Rond een gezellig terras zijn oliebollen, warme snacks, broodjes, drank­jes en ijs te koop.

Jong en oud:  Iedereen kan zich ook dit jaar weer goed vermaken op de IJsselboldermarkt!

Locatie: De IJsselbolder ligt aan de Commissarislaan, vlak bij winkelcentrum Zwolle-Zuid, waar ook voldoende parkeergelegenheid is.

U kunt het terrein van de markt betreden vanaf :

1.    de Commissarislaan,                  

2.    de Cornelissenmarke / van Deldenmarke

3.    de Zandscholtenmarke / Backermarke.

De 16e  keer:  Een jaarlijks terugkerend evenement in Zwolle-Zuid.

De organisatie:  Is alle jaren in handen van de familievereniging van de IJsselbolder en leden van de Tower Snörr’n (het bekende Zwolse dweilorkest waarin ook bewoners van Frion in meespelen).

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Hallo,
  Is het al bekend wanneer in 2008 dit evenement zal plaatsvinden? Wij hebben namelijk ook interesse om er dit jaar aan mee te delen, als dat mogelijk is. Hoe gaat het dan in zijn werk? Kan ik ons ergens aanmelden?

  Mvg. Monique Zwinselman

  Ps. Heeft de IJsselbolder niet een eigen website waar dit soort evenementen opgeplaatst kunnen worden??  Maak melding

 2. Ijsselboldermarkt
  Hallo .
  Ik zou ook heel graag weten wanneer de IJsselboldermarkt weer plaats vindt in 2008.heb het nog niet zien staan in de huis aan huis kranten.
  Vriendelijke groeten W Prill.


  Maak melding

 3. rommelmarkt
  en ook ik zou het graag weten. Ben waarschijnlijk al te laat, maar is het dan voor volgend jaar al bekend?
  Ik hoor het graag.

  m.vr.gr. Clariska


  Maak melding

Reageer