Unieke oranje voetbalavond bij vv Berkum

Zwolle – Nog even en de EK begint, waarbij de wedstrijd Nederland-Duitsland nu al als voorlopig hoogtepunt wordt gezien. Een wedstrijd die je moet zien op groot scherm, met oranje hapjes en drankjes. Kiwanis Zwolle organiseert die unieke voetbalavond, samen met VV Berkum, waarmee ook het goede doel wordt gesteund. De opbrengt van de kaartverkoop wordt besteed aan de activiteitendag voor cliënten van Frion die Kiwanis Zwolle samen met hen en Deltion organiseert. Koop kaarten en kom kijken naar de wedstrijd Nederland-Duitsland op 13 juni in de sportkantine van VV Berkum. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.kiwanis.nl/zwolle/ .

voetbalavond.jpg

Nederland kleurt weer oranje. Vlaggetjes, petjes, jurkjes en nog veel meer om de feestvreugde van de EK te vieren. Eén wedstrijd moet in elk geval gezien worden op groot scherm met heel veel mensen: Nederland- Duitsland op woensdagavond 13 juni. Dat wordt mogelijk gemaakt door Kiwanis Zwolle en VV Berkum. Voor de prijs van € 25,00 kunnen bezoekers all inclusive de wedstrijd op groot scherm meemaken en daarmee steunen ze tegelijk het goede doel. De positieve opbrengsten worden namelijk besteed aan een activiteitendag in het najaar, voor cliënten van Frion. Deze dag wordt georganiseerd door Kiwanis Zwolle in samenwerking met Frion Zorg en Deltion.

Kiwanis Zwolle is een serviceclub met als motto: serving the children of the World. Kiwanis Zwolle zet zich in voor projecten die kinderen steunen. Samen met andere organisaties en door zelf de handen uit de mouwen te steken zet Kiwanis Zwolle zich in voor kinderen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ik ben nu al nieuwsgierig hoeveel mensen dit (hoge-) bedrag neer gaan tellen voor een voetbalwedstrijd op groot scherm.


    Maak melding

Reageer