Studenten showen eigen creaties tijdens modeshow

Zwolle – Op woensdag 6 juni a.s. vindt de jaarlijkse modeshow plaats van de studenten van het Modelyceum van het Deltion College in Zwolle. Circa 100 studenten presenteren vanaf 19.30 uur op de campus hun eigen ontworpen creaties met als thema ‘Japan’.

fashion_9-1.jpg

De studenten van de opleiding Fashion Design, Fashion Commercie en Fashion Styling zijn het afgelopen jaar bezig geweest met het ontwerpen, uitvoeren en presenteren van hun collectie. Tijdens de show presenteren zij hun collecties in aanwezigheid van stagebedrijven, pers, medestudenten, ouders en andere belangstellenden. De vierdejaars studenten Fashion Design presenten aan het einde van de show hun eindexamencollectie, waar zij op beoordeeld worden.

Het team Modelyceum is trots op de inzet van de studenten: “De studenten laten met deze collectie zien wat hun visie is op het thema ‘Japan’ en welke vaardigheden zij inmiddels hebben. Het thema is voor de studenten zeer geschikt geweest om hun creativiteit en talent te ontplooien. Ze hebben met volle inzet gewerkt aan de collectie en we gaan er vanuit dat het weer een spetterende show wordt.”

Samenwerking

De modeshow wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met o.a. de opleiding Bakkerij & Patisserie, Woninginrichting & Design, Podiumtechniek & Audiovisuele productie, Orde & Veiligheid en de studenten van het Horecaleerbedrijf van Deltion. Jan Simon, student Muzerie, zal tijdens de modeshow het stuk ‘Michi’ van Japanse componist, Keiko Abe, verzorgen.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. In zo’n kort stukje acht maal het woord “studenten” (ja, ik tel de titel mee, en zie “medestudenten” maar door de vingers). Volgens mij gaat het hier echter om leerlingen. Of noemt het onderwijzend personeel bij Deltion zich inmiddels hoogleraar en professor?


    Maak melding

Reageer