René Hake maakt technische staf PEC Zwolle compleet

Zwolle – René Hake is vanaf volgend seizoen assistent-trainer bij PEC Zwolle. De trainer tekent een contract voor twee seizoenen in Zwolle. Bij PEC Zwolle complementeert Hake de technische staf voor het komende seizoen in de Eredivisie.

Hoofdtrainer Art Langeler en assistent Jaap Stam blijven verbonden aan de kampioen van de Jupiler League. Hake komt over van FC Emmen, waar hij vanaf oktober 2010 hoofdtrainer was. Daarvoor was hij actief als jeugdtrainer bij FC Emmen, de Voetbalacademie FC Twente en het beloftenelftal van FC Twente.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Ik vind het wel jammer dat er niet meer ervaring en kwaliteit is gekomen voor Langeler. In de Eredivisdie gelden andere wetten dan in de Jupiler League. Langeler gaat dit niet redden met alle gevolgen van dien. Handhaving heeft hoogste prioriteit!! Investeer daarom in kwaliteit!


  Maak melding

 2. Verklaar U nader. Jij kent alle ervaringen en kwaliteiten van Langeler?
  En jij hebt mogelijk als trainer gewerkt in de eredivisie?
  Ik vul maar wat in, want het word nogal gissen met zo’n bericht.  Maak melding

 3. In de Eredivisdie gelden andere wetten dan in de Jupiler League

  Wat wil je hiermee zeggen? Dat we bij voorbaat kansloos zijn?
  Kijk anders even naar H. Spijkerman. Kon zowel in de ere- als de eerste divisie FC Zwolle niet aan het voetballen krijgen. Een sportieve blamage ten top. Desondanks kon hij na zijn vertrek direct aan de slag als assistent trainer bij Ajax. Volgens jouw theorie zou dat dus helemaal niet mogelijk zijn.

  Handhaving heeft hoogste prioriteit!! Investeer daarom in kwaliteit!

  Lekker makkelijk weer.

  Met welk geld moet er worden geinvesteerd? Daarbij heeft Langeler een contract tot 2013, dus ben je ook nog eens extra geld kwijt met de afkoopsom.

  Handhaving prima, maar daarvoor moet de club zich niet in de schulden werken. Voor het geval je het nog niet wist, we zitten nog steeds met schulden van de vorige keer eredivisie. Toen was het bestuur er van overtuigd dat Zwolle wel in de eredivisie bleef door er maar een zak geleend geld tegen aan te gooien, het resultaat is bekend.


  Maak melding

 4. dat bedoel ik bigge.goed geschreven maar alleen vraag ik me wel af of deze schulden nu echt allemaal temaken hebben met de vorige eredivisie.


  Maak melding

 5. Hopelijk reageert er hier nog eens iemand met verstand van zaken ipv die negatievelingen die weer wat te zeiken hebben!!!


  Maak melding

 6. Nee, wat mij betreft niet. Maar wanneer heb je verstand van zaken, en wanneer heb ben je een negatieveling die loopt te zeiken.
  En wanneer geef je gewoon je mening.

  Zal ik ook even mijn mening geven, ze zullen het moeilijk krijgen. Ben ik van overtuigd. Maar ben er van overtuigd dat wanneer er een groep staat, die iets over zich gaat krijgen, wij vechten voor iedere centimeter op het veld.
  Dan krijgen we leuke wedstrijden te zien. En dan op zijn minst één jaar tegen Ajax,Feyenoord enz. Is toch genieten. En wat zal het geweldig zijn wanneer we het redden om hier in Zwolle een vast eredivisie ploeg te hebben.
  Ik weet sommigen zullen zeggen keep on dreaming.
  Ach dat mag. Het leven is minder leuk zonder nog iets te dromen/ te wensen te hebben.


  Maak melding

 7. Welke groep Ingrid? Hoezo? Moet ik ergens bijhoren?

  Tuurlijk, het is makkelijker discussieren als we je in een hokje kunnen plaatsen. 😉


  Maak melding

 8. Zwollenaar is back wil de realiteit niet onder ogen zien .Hoe moet PEC Zwolle zich handhaven in de Eredivisie als er geen geld is voor goed materieal.Er zitten vele gasten in de business class die er een paar cent in steken maar lang niet genoeg om de kosten te dekken.Hopelijk gaan ze heel goed spelen in de Eredivisie zodat als de topploegen hier komen er goed verdient gaat worden .Ik wens de club heel veel succes het komende seizoen


  Maak melding

 9. Zwollenaar is back wil de realiteit niet onder ogen zien .Hoe moet PEC Zwolle zich handhaven in de Eredivisie als er geen geld is voor goed materieal.

  Wat is goed materiaal?
  Gearriveerde (brood)spelers met een dik jaarsalaris, of veel belovende talenten die bereid zijn voor iedere millimeter te knokken.

  Tuurlijk krijgen we het zwaar, maar ik blijf wel positief en steun de club waar ik kan. Om op voorhand al te zeggen dat we kansloos zijn is kansloos. Kijk eens naar RKC, die hebben het ook verrassend goed gedaan.  Maak melding

 10. Ongelofelijk. Eerst loopt men hier te zeiken dat Zwolle geen kampioen wordt. Zijn ze kampioen dan gaat het eeuwig treurige gezeik verder om het feit of Zwolle wel of niet in de ere blijft..pfff…daar wordt ik nu doodziek van.
  Het team is nog niet eens geheel samengesteld en hier weet men al hoe het straks gaat. Triest volk!!  Maak melding

Reageer