Open middag Vioolacademie

Op zondagmiddag 10 juni is de eerste open middag van de Zwolse Vioolacademie voor jong viooltalent tot 19 jaar. De open middag is in de sfeervolle Doopsgezinde kerk te Zwolle. U vindt de kerk aan de Wolweverstraat 9 in de oude binnenstad van Zwolle.

De Zwolse Vioolacademie is opgericht door vioolpedagoog Adriaan Stoet en biedt jong viooltalent in Noordoost Nederland de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het hoogst mogelijke niveau. De academie verzorgt voor haar leerlingen intensieve lesprogramma’s, deelname aan masterclasses en vioolconcoursen en biedt de gelegenheid podiumervaring op te doen.

Het programma van de feestelijke en gratis toegankelijke middag ziet er als volgt uit:

14.00 en 15.30 uur:

Openbare lessen aan jonge viooltalenten tussen de 6 en 16 jaar door vioolpedagoog Adriaan Stoet. Tijdens deze lessen kunt u vrij in en uit lopen.

15.30 tot 16.00 uur:

Pauze

16.00 tot 17.00 uur:

Concert door de jonge viooltalenten Feng-Li Bottema (6 jaar), Lusian Bottema (7 jaar), Chloë Elzenaar (13 jaar), Marthe Lasthuis (16 jaar), Lonne Pondman (15 jaar) en Beatrix Vogelaar (13 jaar) met pianobegeleiding van Tjako van Schie. Zij zullen een boeiend en gevarieerd programma spelen met o.a. werken van Tsjaikovski, Mozart en Beethoven. Een concert dat ongetwijfeld zal verrassen, verbazen en vertederen.

Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis te maken met de Zwolse Vioolacademie en Adriaan Stoet.

Als u met de auto komt is het raadzaam te parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de rand van de binnenstad en het laatste stukje even te lopen.

Meer informatie over de academie vindt u op de website(www.zwolsevioolacademie.nl) of email: stoet@tiscali.nl. Telefoon: 06-22407141.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer