Ontmoet de gemeenteraad van Zwolle

De gemeenteraad trekt op vrijdag 22 juni gezamenlijk Zwolle in. De raadsleden hebben die dag in hun agenda´s vrijgehouden voor bezoeken door de hele gemeente. Op deze manier wil de raad kennismaken met de gemeente.

Het is voor de tweede keer dat de gemeenteraad zo´n activiteit gezamenlijk onderneemt. Vorig jaar, 9 juni 2006, zijn de Zwolse Gemeenteraadsleden voor het eerst op pad geweest voor een ontmoetingsdag. Groepjes raadsleden zwermden uit over de hele stad. Van zorginstelling tot hondenclub en van tafeltennisvereniging tot moskee. De meest uiteenlopende organisaties kregen een bezoek van de raad. De Gemeenteraadsleden hebben deze ontmoetingsdag zeer gewaardeerd. In korte tijd hebben zij kennis kunnen maken met diverse organisaties in de stad. Reden om ook dit jaar weer een ontmoetingsdag te organiseren. Iedereen die een bezoek van een aantal raadsleden op prijs stelt, kan zich aanmelden voor deze dag.  Dat kan een vereniging zijn die kennis wil maken met de nieuwe raad, maar ook een bedrijf dat laat zien hoe er gewerkt wordt aan een beter Zwolle.

Dat kan door voor vrijdag 8 juni een e-mail te sturen naar raadsgriffie@zwolle.nl of door telefonisch contact op te nemen met de griffie op (038) 498 21 81. Aan de hand van de uitnodigingen wordt een programma opgesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)