Eerste inschrijvingen Bruisweken binnen

Zwolle – De aanmeldingen voor de Bruisweken stromen binnen. Veel toekomstige studenten aan het Cibap Vakcollege, Deltion en Landstede nemen deel aan de MBO variant. Ook voor de HBO variant van de Bruisweken, voorheen bekend als de GRASweek, komen de eerste aanmeldingen binnen. De introductieweken voor studerend Zwolle worden dit jaar voor het eerst georganiseerd door Buro Ruis.

Gedurende drie weken laat Buro Ruis nieuwe studenten kennis maken met studiestad Zwolle. De eerste week proeven de nieuwe hbo-studenten van het studentenleven aan de hand van een gevarieerd programma met o.a. een bijzondere QR-tocht door de binnenstad, barbecue met studentenverenigingen, kroegentocht, een indoor festival in Hedon en als afsluiter het RTL Viert De Zomer Concert dat op zaterdag 25 augustus voor het eerst Zwolle aandoet.

Voor de MBO-studenten staan er o.a. (sport-) clinics, een culinaire markt en een barbecue met optredens van nationaal bekende artiesten op het programma. Daarnaast biedt De Bruisweken voldoende randprogrammering gericht op studenten met succesvolle concepten als Sabotage, University of Dance en het optreden van Chef’Special. Hiermee biedt Buro Ruis meerderejaars studenten de mogelijkheid om eveneens het nieuwe studiejaar goed in te luiden.

Inschrijving hbo
De aankomende hbo-studenten dienen zich zelfstandig in te schrijven via het aanmeldformulier op www.bruisweken.nl. Doen zij dit voor 1 augustus dan profiteren zij van € 5,00 euro korting en kost deelname nog slechts € 30,00 euro, de helft goedkoper ten opzichte van de GRASweek. Bovendien geeft een inschrijving voor de hbo introductieweek tevens toegang tot het RTL Viert De Zomer Concert met grote namen als BLØF, Gers Pardoel, Ilse DeLange, DI-RECT en Racoon.

De Bruisweken komen tot stand in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen en de gemeente Zwolle.

DE BRUISWEKEN

Locatie: Binnenstad Zwolle
Wanneer: Week 34, 35 en 36
Early Bird Hbo-week: €30,00 (voor 1 augustus aanmelden – daarna € 35,00)
Slaapplaats (optie): €5,00

Artikel delen:

Reageer