Nieuwe studio voor RTV Oost in Zwolle

Zwolle – Vrijdag 8 juni a.s. vindt de officiële opening plaats van de nieuwe studio van RTV Oost in het Landstede Complex aan het Dokterspad 2a in Zwolle. De openingshandeling zal worden verricht door burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle. 

De eerste studio van RTV Oost bevond zich ooit in het Sophia Ziekenhuis, dat toen haar hoofdlocatie nog in de stad had. Later verhuisde de omroep voor Overijssel naar het Oosterenk Complex, naast het stadion van FC Zwolle. In februari van dit jaar vond de verhuizing plaats naar de nieuwe locatie in het Landstede Complex. Daar is een geheel nieuwe studio ingericht, voorzien van de laatste technische mogelijkheden.

RTV Oost beoogt een verdergaande samenwerking met ROC Landstede, om zo een stevige basis te creëren voor het maken van radio, televisie en multimediale producties vanuit de provinciehoofdstad. Deze plannen worden vrijdagavond 8 juni vanaf 21.20 uur kracht bijgezet met de live televisie-uitzending van de finale van de AB Oost Voetbalkwiz in het nieuwe Landstede Theater.

Artikel delen:

Reageer