Werkzaamheden op en rond Ceintuurbaan

Zwolle – Deze week vinden rondom de Ceintuurbaan in Zwolle werkzaamheden plaats die gevolgen hebben voor het verkeer. In de nacht van vrijdag 8 juni op zaterdag 9 juni gelden er omleidingen vanwege asfalteringswerkzaamheden op de Oude Meppelerweg en de Meppelerstraatweg. Ook zijn er reparatiewerkzaamheden aan de Ceintuurbaan waardoor hinder kan ontstaan.

kruispunt_meppelerstraatweg_2.jpg

Op maandag 11 juni wordt het verkeer op de kruising Oude Meppelerweg / Kranenburgweg / Rechterland / Haersterveerweg geregeld door verkeersregelaars, vanwege werkzaamheden aan de verkeersregelinstallatie. De asfalteringswerkzaamheden aan de Oude Meppelerweg en Meppelerstraatweg vinden plaats tussen vrijdag 8 juni 19.00 uur en zaterdag 9 juni 6.00 uur. Het gaat om het gedeelte tussen de Paulus Buysstraat/Lombokstraat – Ceintuurbaan en Rechterland/Haersterveerweg – Ceintuurbaan. Er gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op borden langs de weg. Aanliggende bedrijven blijven bereikbaar. Doorgaand verkeer op de Ceintuurbaan behoudt doorgang tijdens de werkzaamheden.

Over het algemeen worden de volgende omleidingsroutes aangeraden:

· Van en naar Berkum: Boerendanserdijk – Rechterland -Kranenburgweg en omgekeerd

· Van en naar Dieze: Zwartewaterallee – Rijnlaan – Hogenkampsweg en omgekeerd

Reparatiewerkzaamheden Ceintuurbaan

Daarnaast vinden tussen vrijdag 8 juni 19.00 uur en zaterdag 9 juni 6.00 reparatiewerkzaamheden plaats aan de Ceintuurbaan. Vooral het gedeelte onder het viaduct van de A28 wordt aangepakt. Verkeer op Ceintuurbaan behoudt doorgang, maar moet wel rekening houden met hinder.

Werkzaamheden verkeerslichten kruising Oude Meppelerweg / Rechterland

De werkzaamheden aan de verkeersregelinstallatie op de kruising Oude Meppelerweg / Kranenburgweg / Rechterland / Haersterveerweg vinden plaats tussen 9.00 en 16.00 uur. De verkeerslichten zijn vanwege de werkzaamheden buiten werking. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te regelen. Rondom de kruising geldt een snelheidsbeperking van 30km per uur. Verkeer moet rekening houden met mogelijke vertragingen.

Artikel delen:

Reageer