Halve Marathon Zwolle wordt weer een mooi feest!

Zwolle – Het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival is meer dan hardlopen alleen. En juist daarom komen er elk jaar weer hardlopers uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Zwolle. Er is immers altijd heel veel vertier langs het parcours. Zo ook dit jaar tijdens de twaalfde editie van het Zwolse hardloopfestijn. Langs het parcours spelen fanfares, bands en draaien DJ’s. En natuurlijk verzorgt Harm Wolters een optreden vlak voor de start.

Naast de duizenden supporters en belangstellenden in de Zwolse binnenstad, die de hardlopers ongetwijfeld weer uitbundig aanmoedigen, is er voldoende muziek. Voor de nodige sfeer zorgen onder andere Brobando & De Toetsebollen, De Zotte Zusjes, JazzArt + VJ, het Wapenvelds Piratenkoor De Padden en het Blokzijler Piratenkoor, Wie Bin d’r Uut + Pardoes, dans- en muziekgroep Os Malandros, coverband Seventh Gear, bigband Allotria, orkest St. Caecilia, zanger Henri van Velzen, DJ Hans Stroeve, dweilorkest TismawajewendBand, de Dronter Piraten, coverband Peach Kings en de Friends Band + Henk Klompemaker.

Verder is er tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival bij Hedon een DJ-contest. En op het Grote Kerkplein (bij de finish) zorgt DJ Patrick voor een prima sfeer. Hij draait daar de gehele avond opzwepende muziek vanuit de promo-truck van Zilveren Kruis Achmea. De hoofdsponsor van het gezellige hardloopfestijn zal op het plein ook met de nodige masseurs present zijn. Kijk voor meer informatie op www.halvemarathonzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer