Persoonlijke video voor deelnemers Halve Marathon

Zwolle – De deelnemers van de twaalfde editie van de Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon en de Wavin 4 Engelse Mijlen kunnen hun eigen prestaties na afloop terugzien. Stichting Halve Marathon Zwolle werkt daarvoor – net als vorig jaar – samen met MySports.tv, dat beelden maakt van alle deelnemers. De dienst wordt aangeboden door Leanent, PwC, Salverda en Zilveren Kruis Achmea, sponsoren van het Zwolse Halve Marathon Festival. De persoonlijke video’s zijn na afloop te zien op de website van de Halve Marathon van Zwolle. Weblog Zwolle zal aanwezig zijn voor actuele foto’s van het hardloopfeest!

18-6-2011-154.jpg

MySports is al sinds 2005 actief voor hardloop -en fietsevenementen in binnen -en buitenland. Grote evenementen als de Jaarbeurs Utrecht Marathon en de Amstel Gold Race worden ieder jaar voorzien van persoonlijke racevideo’s van MySports. De video’s worden gekoppeld aan de chips waarmee de deelnemers tijdens het evenement lopen. Voor iedere loper zal er een persoonlijke video van ongeveer tien minuten worden gemaakt, met opnames van een aantal vaste camera’s langs het parcours. Je persoonlijke video zal binnen 36 uur na je finish beschikbaar zijn en twee jaar online blijven. Je eigen race kan bovendien eenvoudig worden gedeeld met je vrienden op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. En het is zelfs mogelijk de persoonlijke beelden in HD-kwaliteit te bestellen.

Voor je persoonlijke video hoef je na afloop van het Zwolse Halve Marathon Festival niet lang te zoeken. In de officiële uitslagenlijsten, die op www.halvemarathonzwolle.nl worden geplaatst, zal achter je eigen naam een link naar jouw eigen race worden geplaatst. Ook kun je eenvoudig zoeken op startnummer of naam.

Artikel delen:

Reageer